Jestem zalogowany i nie mogę dodać komentarza pod recenzją, klikam na okienko do wpisania tekstu i nic?! O co może chodzić?
Powie mi ktoś, czemu gustomierz nie znalazł mi jeszcze ani jednego filmu w moim
guście? W moim przypadku on działa całkowicie odwrotnie: filmy, które lubię i, które z
chęcią obejrzę ocenia na 20-30%, a poleca mi coś, czego nigdy nie obejrzę... Ostatnio na
przykład polecił mi jakieś anime.. ja nienawidzę anime :P
WYSZUKIWARKA do wypowiedzi. czy można w szybki sposób wyszukać swoją wypowiedź
w jakimś tam temacie, komentarzu do filmu, aktorów itp.? przy ponad tysiącu
wypowiedziach pojawia się ponad 50 stron do przejrzenia, co bywa kłopotliwe.
można to w jakiś łatwy sposób zrobić? jeśli nie, to może serwis mógłby się tym...
Uwaga! W związku z ostatnimi zmianami w kontrybucjach nowych tytułów nie ma możliwości zmiany typu produkcji z filmu TV na serial. Dlatego od teraz piloty seriali powinny być dodawane jako seriale, nie filmy TV. Nawet jeśli skończą się po pierwszym odcinku. Te, które są już w bazie, muszą zostać, do czasu, gdy nie...
Znalazłam zdjęcia, które chciałabym dodać do filmu, niestety znajdują się na imdb, więc
nie wiem czy z tej strony można je dodawać. Jeśli tak to czy mogę je zgłosić do Mariana?
Baza jest duża, można rzec imponująca, ale mechanizm wyszukiwania i wyświetlania
wyników na stronie to jakiś dramat. Przy bardziej złożonych filtrach, przycisk pokaż więcej
mięli pół minuty lub w ogóle nie działa. Nie wiem kto wymyślił taką formę zwracania
wyników, ale niestety działa to słabo. Brak możliwości...
Standardowo w obsadzie serialu jest napisane, że np. Janina Kowalska gra Krystynę
Nowak. Czasami jednak jest tak, że w czwartym sezonie, Krystyna Nowak poślubi
Adama Wiśniewskiego. W następnym sezonie rozwiodą się i Krystyna Wiśniewska
weźmie ślub z Jackiem Kamińskim. W sezonie ósmym kosmici przylatują na ziemię...
29 marca dodałem film (Bootleg 2002, który to jest streszczeniem serialu, a nie dublem), który do teraz czeka
na zatwierdzenie. Zajmie się tym ktoś?
Wszystkie niezbędne informacja dodałem, linki z Wikipedi, od polskiego dystrybutora.
W czym problem? Zamiast co chwile zmieniać grafikę i psuć portal, zajmijcie się w...
1. Ulepszony gadżet seriali
2. Filtrowanie "Chcę zobaczyć"
3. Próba naprawienia problemów z ocenianiem po dłuższej nieaktywności
(niegwarantowane)
Witam, z racji tego, że korzystam z Filmweb'u bardzoo dużo, postanowiłem usprawnić
sobie kilka funkcji które mnie najbardziej raziły. Swoje rozwiązania stworzyłem pod...