Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jestem zalogowany i nie mogę dodać komentarza pod recenzją, klikam na okienko do wpisania tekstu i nic?! O co może chodzić?

Powie mi ktoś, czemu gustomierz nie znalazł mi jeszcze ani jednego filmu w moim
guście? W moim przypadku on działa całkowicie odwrotnie: filmy, które lubię i, które z
chęcią obejrzę ocenia na 20-30%, a poleca mi coś, czego nigdy nie obejrzę... Ostatnio na
przykład polecił mi jakieś anime.. ja nienawidzę anime :P

WYSZUKIWARKA do wypowiedzi. czy można w szybki sposób wyszukać swoją wypowiedź
w jakimś tam temacie, komentarzu do filmu, aktorów itp.? przy ponad tysiącu
wypowiedziach pojawia się ponad 50 stron do przejrzenia, co bywa kłopotliwe.
można to w jakiś łatwy sposób zrobić? jeśli nie, to może serwis mógłby się tym...

Uwaga! W związku z ostatnimi zmianami w kontrybucjach nowych tytułów nie ma możliwości zmiany typu produkcji z filmu TV na serial. Dlatego od teraz piloty seriali powinny być dodawane jako seriale, nie filmy TV. Nawet jeśli skończą się po pierwszym odcinku. Te, które są już w bazie, muszą zostać, do czasu, gdy nie...

Dodawanie zdjęć do filmów

użytkownik usunięty

Znalazłam zdjęcia, które chciałabym dodać do filmu, niestety znajdują się na imdb, więc
nie wiem czy z tej strony można je dodawać. Jeśli tak to czy mogę je zgłosić do Mariana?

Baza jest duża, można rzec imponująca, ale mechanizm wyszukiwania i wyświetlania
wyników na stronie to jakiś dramat. Przy bardziej złożonych filtrach, przycisk pokaż więcej
mięli pół minuty lub w ogóle nie działa. Nie wiem kto wymyślił taką formę zwracania
wyników, ale niestety działa to słabo. Brak możliwości...

więcej

redakcja filmwebu

użytkownik usunięty

zarabiacie coś na tej stronce czy pracujecie tu za frajer?

Standardowo w obsadzie serialu jest napisane, że np. Janina Kowalska gra Krystynę
Nowak. Czasami jednak jest tak, że w czwartym sezonie, Krystyna Nowak poślubi
Adama Wiśniewskiego. W następnym sezonie rozwiodą się i Krystyna Wiśniewska
weźmie ślub z Jackiem Kamińskim. W sezonie ósmym kosmici przylatują na ziemię...

więcej

29 marca dodałem film (Bootleg 2002, który to jest streszczeniem serialu, a nie dublem), który do teraz czeka
na zatwierdzenie. Zajmie się tym ktoś?
Wszystkie niezbędne informacja dodałem, linki z Wikipedi, od polskiego dystrybutora.
W czym problem? Zamiast co chwile zmieniać grafikę i psuć portal, zajmijcie się w...

więcej

1. Ulepszony gadżet seriali
2. Filtrowanie "Chcę zobaczyć"
3. Próba naprawienia problemów z ocenianiem po dłuższej nieaktywności
(niegwarantowane)

Witam, z racji tego, że korzystam z Filmweb'u bardzoo dużo, postanowiłem usprawnić
sobie kilka funkcji które mnie najbardziej raziły. Swoje rozwiązania stworzyłem pod...