Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

http://www.filmweb.pl/film/Suzumiya+Haruhi+no+sh%C3%B4shitsu-2010-560451

Zdarzają się też przypadki, że film, który miał premierę w Polsce i ma plakat w naszym
języku, jako ustawiony ma w kompletnie innym, np. po rosyjsku.

Nawet nie mogę kliknąć w te okienko w komentarzu przy newsie, a wyłączyłem AdBlocka,
coś jest nie tak, pomóżcie !!!! ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(

Czy na stronach aktorów nie pojawiają się filmy, w których mają na stronie filmu status 'niewymieniony w czołówce'?
Oglądam teraz stronę filmu http://www.filmweb.pl/film/Milion+sposob%C3%B3w%2C+jak+zgin%C4%85%C4%87+na+Zacho dzie-2014-680870/cast#role-actors - na dole jest Ryan Reynolds, natomiast na jego stronie ani...

więcej

Jak w tytule.
Komunikat pojawia się przy dodawaniu nowej notki na blogu.
Domyślam się, bo tylko tyle mi pozostaje, bo nic więcej się nie pojawia, że chodzi o przekleństwa, choć mogę się mylić, ponieważ i przy dodawaniu komentarzy na forum, które są napisane piękną polską polszczyzną i nie zawierają żadnych "ble"...

Dzisiaj wchodzę sobie na stronę Denzela Washingtona i wyskakuje mi, że mam jeden obejrzany film. Jak pamiętam to miałem znacznie więcej obejrzanych filmów.
Ostatnio zainstalowałem od nowa mozille, bo mi poprzednia muliła, ale wszystkie dane zachowałem. Poza tym filmy, które chcę obejrzeć są bez zmian, także myślę, że...

więcej

Chciałbym zaproponować dodanie dodatkowej opcji przy oceniania filmu. Poza "10" gwiazdkami, można by było dodać: "nie potrafię jednoznacznie ocenić tego filmu" lub tym podobne. Kilka razy miałem takie dylematy i do dzisiaj nie wiem jak ocenić kilka filmów i nie wiem czy w ogóle je oceniać. Czy ktoś brał to kiedyś po...

więcej

Od wczoraj jest pewien problem z ocenami filmów, które obejrzałem, mianowicie:
http://s14.postimg.org/m568rzf4x/ocena.png

Film wcześniej obejrzałem, oceniłem i nawet dostałem like'a. Wchodzę na stronę filmu - oceny brak, ale like pozostał. To samo się dzieje jeśli chodzi o pozostałe ocenione przeze mnie filmy, gry czy...

więcej

Czy tylko mnie denerwuje to, że ciągle podwyższają czas do weryfikacji? Czekam na
zaakceptowanie takiej ciekawostki filmowej od początku maja i pamiętam jak już minęło
29 dni (wcześniejszy czas czekania) to od razu zauważyłem, że podwyższono do 38 dni - OK
pogodziłem się z tym. A skoro za nie długo kończy się te...

więcej

Witam. Chciałabym dodać swój opis do serialu. Kopiuje opis z worda i kiedy robię zapisz wyskakuje mi taki komunikat " Kontrybucja nie może zawierać formatowania programu MS Word. Jeśli tekst jest kopiowany bezpośrednio z programu MS Word proszę się upewnić, że nie jest kopiowany z ukrytym formatowaniem . Można to...

Zauważyliście ,że jak ludziom nie podoba się to samo zaczynają wytykać ortografie i interpunkcje? Albo z kimś rozmawiałam o pewnym serialu to ciągle nazywał mnie dzieckiem. A ja chcę wiedzieć co jest złego w tym ,że ktoś jest od kogoś młodszy? Przecież młodsi też mają swoje gusta i nie powinni inni wzbudzać w nich...