Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hej , mam pytanko :) Wiecie jak usunąc całego bloga z filmweb ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Nie wiem dlaczego, ale nie widzę na mój gust jest zbieżny z gustem jednego znajomego.
Obejrzeliśmy dużo tych samych filmów, więc nie powinno być z tym problemu. Ktoś wie o
co może chodzić?
Zaznaczam, iż ani jego, ani moje oceny nie są ukryte.

Próbowałam uporządkować kokpit, wyrzucić niepotrzebne elementy. Ale nie mogę! Np zakłada seriale, pokazująca odcinki tych, które oglądam. Wybieram opcje usunięcia, później potwierdzam, że jestem pewna i na tym się kończy, kręci się i kręci i tak mogłabym mieć rozrywkę na cały dzień, a nic z tego nie wynika :). Macie...

więcej

Witam serdecznie zespol Filmwebu,

Chcialbym swoim skromnym zdaniem zasugerowac zmiane jednej z opcji przegladania pozycji w rekomendowanych filmach przez filmweb uzytkownikowi. Mianowicie jest troche irytujace przegladanie bazy filmow wciskajac caly czas 'wiecej', 'wiecej', 'wiecej', 'wiecej', 'wiecej', a nowe...

Dlaczego niektóre, nawet dodane tego samego dnia są akceptowane po pięciu dniach a inne po trzech miesiącach? Proszę nie bić jak już to pytanie było, ale po pięciu latach na filmwebie dopiero odkryłem, że jest forum ogólne :(

Często się spotykam z blokadą oceniania nowych filmów. Gdzie to można zgłaszać?

Nie mogę ocenić filmów (mimo seansów na Planete+Doc są podane jako czekające na
premierę):
http://www.filmweb.pl/film/1989-2014-709041
http://www.filmweb.pl/film/Testowane+na+ludziach-2014-652503

Witam,
czy jest jakiś sposób, żeby móc przeglądać nowo dodane filmy na filmwebie?

Dlaczego niektóre filmy na filmwebie z lat 2009-2012 które były w 3D mają też dodane 3D w tytule? Po co? Dlaczego? Ja rozumiem, że np taki Jackass 3D czy Mali Agenci 3D mają to w tytule, ale dlatego że tak właśnie się te filmy nazywają. Nie słyszałem natomiast o takich filmach jak "Życie Pi 3D" czy "Conan Barbarzyńca...

więcej

Kiedy następny odcinek?