Witam!
Jak w tytule. Pojawia się znaczek jak przy ładowaniu filmu na youtube i koniec. Może tak
mielić i parę godzin i nic.
Używam Google Chrome v34.0.1847.137 m (czyli najnowsza wersja na tą chwilę).
Wcześniej (parę miesięcy temu) jeszcze wszystko działało, więc to nie jest wina zbyt małej
liczby ocenionych...
Wchodze na dany film i widze np. 10 ostatnich uzytkownikow ktorzy obejrzeli dany film i jak ocenili. Bylaby to fajna statystyka.
Gdzie mogę wrzucić listę tytułów do poprawienia, bo zajmujący się tym kiedyś Patkot nie logował się od ośmiu dni, więc wnoszę, iż chyba wyjechał... nad morze (lub odfrunął na swoim symulatorze)?
Dodałam swoje imię na filmwebie jednak zamiast mojego
nazwiska pojawiają się pytajniki co mi się nie podoba.
Dodam, że bułgarski nie używa łacińskiego alfabetu, lecz
własnego. (pewnie cyrylica, ale brak pewności)
Chodzi o to że weryfikator odrzuca mi kontrybucję (ciekawostkę) z miejscem kręcenia twierdząc że jeden kraj w których owy film nakręcono znajduje się w krajach producentów i dlatego dodać tego nie możemy (oczywiście próbowałem wyjaśnić że nie dodajemy tego wtedy gdy jest przy filmie tylko jeden, jednak sprawdzający z...
więcejZ nieznanych przyczyn moja data urodzenia pokazywana w profilu to 1.1.2007. Czy da się to zmienić? Nie mogę wejść w opis niektórych filmów dostając komunikat, że nie mam 18. lat.
Przydałoby się jakieś bardziej zaawansowane zarządzanie podstroną 'filmów, którę chcę zobaczyć', najlepiej podobne do listy z ocenionymi filmami. Tzn, wprowadzić jakieś sortowanie również wg. daty dodania do listy filmów-do-obejrzenia (teraz nie mogę się doszukać filmu, którego dodałam wczoraj, a na liscie mam prawie...
więcej
http://zapodaj.net/0521f7fca48e5.jpg.html
I teraz tak - nie, że się rzucam czy coś, ale mam takie pytanko - ile punktów dostałem? zero czy jednak jeden? Może to po prostu błąd...
Niezłe, co :D