Który agent FBI, grający w tym serialu, jest waszym zdaniem najfajniejszy?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Belladonna_2

ta murzynka, nie wiem jak sie nazywa. i nie wiem czemu - po prostu jest najfajniejsza, i prosze mnie nie oskarzac o brak argumentow:D

ka_sia_

Przystojniak o imieniu Martin, bo przystojny :P a tak poważnie to nie wiem, nie zastanawiałam się.

ka_sia_

dla mnie ten co go gra eric close a jak się nazywa w serialu to nie wiem

Belladonna_2

Blondynka Samantha- taka najsympatyczniejsza moim zdaniem. Zaraz za nią na drugim miejscu sobowtór Roberta Redforda ;) chyba wiemy o kogo chodzi :D
Pozdrawiam

Belladonna_2

Danny czyli Enrique Murciano, nie wiem czemu ale przypadł mi do gustu. Pozdrawaim i zapraszam do siebie

Belladonna_2

ENRIQUE MURCIANO to jest aktor... Człowiek z charakterem, zabójczo przystojny, z talentem aktorskim. Marzy się zapewne wielu kobietom. :)
Zapraszam do mnie :)
Pozdrawiam :)
Jagaa:)

użytkownik usunięty
Belladonna_2

Ja najbardziej lubię Viv (Murzunkę:))i Sam. Sam mi się strasznie podoba jako kobieta- moim zdaniem to najpiekniejsza aktorka zaraz po Cameron Diaz:) Inni Agenci też są suuuper:) Agent Malone- szef:) Kocham ten serial, dostałam od męża na DVD piękne, oryginalne wydanie 1 serii:)

ja najbardzie lubie Jacka, bo jest dobrym szefem i agentem i wogóle jest najlepeszy z całego zespołu....