We wtorek (30.01) o godz. 22:40 na TVP2 zostanie wyemitowany film "Hero" we dwójkowym cyklu "Kocham Kino".

Od dawna miałem zamiar obejrzeć ten film, i będzie okazję - akurat już będę miał ferie zimowe! :D

Nike

Polecam-film na prawdę świetny i muzyka...
a ferii tylko pozazdrościć, mi się właśnie kończą ;(

Iwona_12

A ja mam problem... będę mieć wtedy ferie, ale:
a) telewizor mam w pokoju, który dzielę z bratem, a on nie będzie chciał oglądać "żadnych chińskich głupot"
b) on nie ma wtedy ferii i mama będzie się denerwowała, że mu zakłócam spokój, gdy powinien spać :/
Istnieje marniuchna szansa, że mój brat zgodzi się razem ze mną obejrzeć ten film, ale szczerze wątpię, by się dał namówić :/

Linkin Park - "Pushing me away"

Nike

Phi! Ja ten film mam na DVD i mogę go sobie obejrzeć o normalnej godzinie ;)

Chidder

'A ja mam problem... będę mieć wtedy ferie, ale:
a) telewizor mam w pokoju, który dzielę z bratem, a on nie będzie chciał oglądać "żadnych chińskich głupot"
b) on nie ma wtedy ferii i mama będzie się denerwowała, że mu zakłócam spokój, gdy powinien spać :/
Istnieje marniuchna szansa, że mój brat zgodzi się razem ze mną obejrzeć ten film, ale szczerze wątpię, by się dał namówić :/

Linkin Park - "Pushing me away"'

:D
Byloby to prawie urocze, gdyby nie ten sugestywny tytul na koncu xD
Usmialem sie jak rzadko xD

Hero zamiata, przylaczam sie do apelu o ogladanie.

Chidder

Hmmm. Gładka! Nie mów bratu, że HERO to juakaś produkcja z dalekiego wschodu! Zapowiedź, że to film z nieprzeciętnymi scenami walki! Że to kino akcji!!! Bo co by nie powiedzieć sceny pojedynków po prostu wyrzucaj ą z butów!!! Pozdrawiam bidulkę!!!