No i stało się, przyszło nam doczekać tych tragicznych czasów, gdy na ekranach naszych telewizorów nie pokaże się Kevin. Smutne to ale prawdziwe, powiedziałbym wręcz traumatyczne doznanie... Bo przecież Kevin od zawsze był obecny w naszych domach podczas Świąt Wigilijnych, a teraz? Film, który stanowi jakoby trzynastą potrawę zostaje nam bez pytania sprzątnięty z talerza. Co my zrobimy, co poczniemy??? Nie, to tak być nie może. Przywróćcie nam Kevina!!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
mike198

Poczytaj sam koniec tekstu:

http://www.filmweb.pl/Zobacz%2C+co+Polsat+przygotowa%C5%82+dla+widz%C3%B3w+na+%C 5%9Bwi%C4%99ta+i+Sylwester,News,id=39357

Smacznego :).

Thane

PK*mike198*..., ubłagałeś ich!
Usłyszany został Twój rzewny zew bólu i tęsknoty...

Thane

Do Thane: w Wigilię, Boże Narodzenie i II Dzień Świąt Kevina brak! W nowy rok może i tak, ale to już jest po świętach:) pozdro...

mike198

No kurcze... Nie można mieć wszystkiego ;). Pozdrawiam.

Thane

..nie można?? jak to?! ale.. ale.. .T_T.. no i depresja gotowa.. ..

mike198

Mam już dość Kevina na święta. Chcę czegoś nowego.

Gorgo_

Alex sam w domu...? :Z

użytkownik usunięty
era

Co ja widzę!! Miasteczko Halloween!!!

A już miałam nadzieję...:]

era

"Alex sam w domu...?" to już było (chyba). Teraz by przydało się nakręcić "Dzień świra wydanie świąteczne" czy coś w ten deseń.

mike198

Święta bez Kevina?

Nie ma szans http://www.filmweb.pl/Kevin+Aiston+filmografia,Person,id=153824

Deix_z_gwiazdkom

Nie martwcie się Kevin będzie w nowy rok o 16:50 :D

Kryychaa

Serio?
ale lepiej Kevina ściągnać na Święta, co tam po Nowym Roku:/
Kevin! come back home for christmas!

(w Świeta w tamtym roku miał 4ml publiczność!)

Coraline_Jones

Mnie najbardziej wkurzyło, że "Czasem słońce, czasem deszcze" puszczą w nowy rok przed południem :/ Powaliło ich :/ Kto będzie o tej porze oglądał? Wszyscy będą odsypiać sylwestrową impreze :/ Ech, miałem nadzieję, że to obejrzę, ale niestety - co świeta, tym większe rozczarowanie.
Powinni wprowadzić nowy stopień do stopniowania przymiotników:
źle, gorzej, najgorzej, ramówka świąteczna.

mike198

.a "W krzywym zwierciadle: witaj Święty Mikołaju" będzie?? :(... .

diana6echo

Będzie w niedziele o 15:05 na TVN. Więcej o programie na święta na moim blogu (nie ma jak reklamu;). Jak chcesz zobacz.

Anita_z_Belleville

Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Bogu dzięki jest megahit Szklana Pułapka 1, Grinch, Jack Frost...:) Brakuje mi tylko Samych Swoich!

mike198

Wszystkie czesci Samych Swoich poleca przeciez na TV Polonii
zreszta jak co roku to zelezany repertuar na swieta.

torgal

A to nie wiedziałem, bo na repertuar TV Polonia nie zerkam. Zwracam honor:)