chyba niema i nigdy nie wyjdzie śmieszniejszy i lepszy serial od tego
10/10 niema takiego odcinka na ktorym bym sie nie śmiał xD takie teksty :D:D:D:D
pozdro...
Ale UWAGA !!!
Sprawdziłem program na następne dni i z tego co widzę to "Świat według Bundych" nadal będzie nadawany codziennie ale tylko o godzinie 9:30 - czyli o tej porze co nadawali zawsze powtórki. Dobre i to, choć ja nie zawsze bede mógł tak rano oglądać. Na pewno będą to powtórki odcinków z 5 sezonu i dopiero może we wrześniu będą dawać dalej od 9 sezonu (bo chyba na 9 się zatrzymali, prawda?)
dobrze ze chociaz po 9 beda puszczac ale i tak lyso ze zdjeli z popoludniowej godziny. Zeby tylko we wrzesniu dalej nadawali:)
No myślałem, że szlag mnie trafi!! Nie dość, że ten cholerny PolSHIT powtarza w te wakacje same dupne filmy (trzynasty wojownik), nie dość, że Bundych puszcza nie od początku (5 seria) i nie do końcqa (do 200 odcinka choć nakręcono ich z 260) to jeszcze takie PIERDOŁY WYPRAWIA!
Akurat we wtorek, kiedy to miał lecieć odcinek z kosmitami, nastawiam kasetę (chciałem nagrać), jest już 16.10, i... INTERWENCJA!!! Patrzę do telegazety, NIE MA BUNDYCH!!! Pomyślałem, że może jakąś przerwę zrobili, i puszczą kiedy indziej. Dzisiaj rano włączam TV, a tu leci ODCINEK Z DUPĄ ALA. A TE Z KOSMITAMI I KRÓLIKIEM... WYPAROWAŁY!!!!
Oby szlag trafił tą pierdoloną stację!
mnie to smieszyło jak miałam 5 lat... teraz mam troszke inny stosunek do tego serialu bo dzis wydaje mi sie on beznadziejny... jedyne co może w nim smieszyc to glupota, lecz szanuje to, że komus może sie on podobac, bo w koncu też to kiedys oglądałam;)
mnie to smieszyło jak miałam 5 lat... teraz mam troszke inny stosunek do tego serialu bo dzis wydaje mi sie on beznadziejny... jedyne co może w nim smieszyc to glupota, lecz szanuje to, że komus może sie on podobac, bo w koncu też to kiedys oglądałam;)
sezon 5 odc 1 :)
AL - "Historia pełna smutku i grozy"
" Kiedyś był sobie męzczyzna ktory sprzedawał buty,był dobrym człowiekiem ale jakos nigdy nieprzydazyło mu się nic dobrego , był świetnym sportowcem , ludzie go uwielbiali , to było zanim pojawiło się Rude monstrum :-P , Bucika ogarną mrok , kto zmiezy się z Rudą Bestią , kto stanie do walki , kto się z nią ozeni.
Wystąpił mały sprzedawca butów , a moze inni poprostu się bali, narodził się nieczysty związek i dwoje nieczystych dzieci a biedny sprzedawca butów ktory w szkole zdobył az 4 pzryłozenia w jednym meczu otrzymał wiele propozycji z koledzu i mogl cos osiągnać połozył się i umarł "
Al opowiadał tą historie chorej kelly ;-)