chyba niema i nigdy nie wyjdzie śmieszniejszy i lepszy serial od tego
10/10 niema takiego odcinka na ktorym bym sie nie śmiał xD takie teksty :D:D:D:D
pozdro...

CYBORG89

Kiedyś to było nawet i zabawne......
ja tam i tak przepadam Różowymi latam 70'

użytkownik usunięty
___not_tonight_Josephine

A mnie jakoś nie śmieszą te żarty ;P

użytkownik usunięty

fajne to było ;)

to nadal jest lecą na polsacie :P:P:P
pzodro... justine

CYBORG89

Jak dla mnie to ten serial byl zabawny jak mialem 15 lat czy 7 lat temu. Teraz jest dla mnie mało smieszny, a dialogii wydają się denne. No i ten śmiech z puszki :P

___not_tonight_Josephine

nom "Różowe lata siedemdziesiate" to zdecydowanie mój ulubiony sereial.Świat według Bundych jest ok chociaż wszystko na jesno kopytko.Ale swój klimat ma

CYBORG89

To serial tak głupi, że aż śmieszny. :D Fantastycznie się go ogląda. =) Chciałbym by Polsat wyemitował wszystkie istniejące odcinki po kolei - mógłbym sobie na spokojnie podziwiać ten niekonwencjonalny humor.

TroPtyN

polsat zaczynał puszczać od 5 szonu dopiero ominą 1,2,3,4
pozdro...

CYBORG89

Szczerze mówiąc to ten serial nigdy az tak bardzo mnie nie bawił,no może z wyjątkiem Kelly:) Natomiast za dużo bardziej zabawne uważam takie produkcje telewizyjne jak:

"Ja się zastrzelę"
"A teraz Susan"
"Przyjaciele"

Pozdrawiam !

Martin_Eden

Ja się zastrzelę super serial tez xD
pozdro...

CYBORG89

Ekstra serialik. Pamiętam chyba z 6,7 lat temu jak lecial przed MacGyverem to ogladalem wszystkie odcinki. A teraz dalej mnie smieszy, bo mam podobne poczucie humoru.

CYBORG89

Teksty są za mocne ;D I to jak się tyra z Marcy i jak jej ciągle wypomina 'a ty jesteś kurczakiem" ;P

rainmaker_2

dzis pewnie będzie zarąbisty odcinek xD oczywiscie Al ciupanka na Marcy xD
))---)

użytkownik usunięty
CYBORG89

Oczywiście, Bundy są świetni. Lubię ich za te wszystkie teksty. Najbardziej chyba Peg.

brrr... ta rodzinka kojaży mi się z moim byłym... brrr...

Tooth_fairy

wczorajszy odcinek A'l kontra karmiące kobiety piersią haha ciekawe co dzis będzie. Oglądałem kiedys wszystkie sezony ale nipamiętam juz xD
))---)

CYBORG89

dzis byl super odcinek dalsza częsc do poprzedniego xD
pozdro

CYBORG89

Świat wg Bundych powala na kolana. Ogladałam go już kiedyś, ale gdy go teraz oglądam i tak się śmieję z tych samych żartów;)

Villandra_swietlista

juz się niemoge doczekać 16:30 xD szkoda ze polsat zaczą puszczać od 5 sezonu :(
pozdro...

CYBORG89

świat według Bundych to dopiero serial mistrzostwo przeciętna amerykańska rodzina w krzywym zwierciadle pokazana poprostu serial ponadczasowy no i smieszny !! pozdr

CYBORG89

bundy powalają :) dobrze ze puszczają we wakacje :)

CYBORG89

Ahhhh, jak ja kiedys uwielbialam ten serial :D Powtorek obecnie nie ogladam, ale z pewnoscia moge sie dopisac do listy fanow... :)

CYBORG89

ja oglądam dzis tez będe oglądał :):):):):)

CYBORG89

No co bede mowil słaby serial zaglosowalem 1 na 10 pozdrawiam tak jak ty na moja prośbe trzym sie :)

Piarowiec

Wpisuje sie, choc wielkim fanem nie jestem. Ale kto Ala nie lubi? ;D

Moomac

16:10 Świat według Bundych :-D to niedługo :)

CYBORG89

MOglismy odliczac... ;\

Piarowiec

Widze Kuka, ze kolega 'Piarowiec" zemscil sie za nasze glosy 1/10 oddane na JC Chaseza z 'N SYNC :D:D I Twojemu ukochanemu serialowi dal ta sama ocene...

CYBORG89

juz po rocznica 200 odcinka :) super przyponienie najlepszych i najgorszych chwil al'a i jego rodziny:)

CYBORG89

Nie da się tego serialu porównać z innymi amerykańskimi sitcomami, bo jego istotą było nabijanie się totalnie z wszystkiego: nieudaczników życiowych, głupich blondynek, bezmózgich kur domowych, feministek, macho menów itd. "Przyjaciele" czy "Ja się zastrzelę" też są do pośmiania się, tylko, że one nie drą sobie łacha ze wszystkiego.

Mnie Bundy nadal śmieszy, nawet bardziej niż kiedyś, bo z biegiem czasu coraz wyraźniej widzę, że życie właśnie tak wygląda - tyle, że tam leci przynajmniej śmiech z puszki, no i to nie z nas się śmieją. Miło pooglądać po ciężkim dniu pracy.

Jorjan

jak by niebyło z bundymi będzie bardzo miło :)

CYBORG89

Amaliya niech robi co chce:) wystarczy mi ze ja lubie i uzytkownicy tu:)

CYBORG89

kolejna częsc najlepszych zagrań :)

CYBORG89

Podpisałam się u Ciebie pod tematem o Tokio Hotel....
tym bardziej podpiszę się również tutaj ;)
Bundy wymiatają!!! :D

Kasiek_21

KASIEK super ze jestes :)
pod tematem STOP TOKIO HOTEL :):)
bundy wymiatają :)

CYBORG89

"Świat według Bundych" to najlepszy serial! Są osoby, których nie śmieszy, ponieważ przedstawia ich samych w krzywym zwierciadle... Właściwie oni po części parodiują każdego z nas i dlatego jest to takie zabawne! :D
A np. serial "Przyjaciele" też był świetny i zabawny, ale nie można ich porównać - przecież to jest zupełnie inny humor.

CYBORG89

Tygirl dokładnie
niemozna porownywac friends do bundych :) całkiem inny humor (wole bundych) :)
oglądam zawsze bundych i kiepskich :)

CYBORG89

łee znowu leci od początku 5 sezony ??

CYBORG89

No właśnie dzisiaj też zauważyłem, że lecu znowu ten sam odcinek, którym rozpoczeli dawać rok temu w wakacje... co to ma być ? :/

Axel

no ja tez jak juz chcą od początku puszczac to niech kurde od 1 sezonu dają ?

CYBORG89

i tak będzie co wakacje :(

CYBORG89

a te dwa odcinki specjalne co ostatnio leciały to one powinny być w TYM momencie emisji czy nie ? Bo może specjalnie je tak dali żeby znowu dawać serial od starszych odcinków... Polsat już różne rzeczy robił więc mnie to nie dziwi...

Axel

niewme te 2 przypominające powinny byc na koncu seri a sezonów jest 11?

CYBORG89

No to ja nie wiem już - może znowu chcą ukrucić emisję tak jak rok temu żeby w sierpniu znów do ramówki powrócił program "Interwencja" bo na wakacje sobie dali urlop. Ja nie wiem... zobaczymy w sierpniu.

Axel

no niewiem :) zobaczymy:)
ja chce 1 sezon

CYBORG89

Polsat coś zdrowo namieszał. Ten wtorkowy odcinek specjalny zawierał sceny, które dopiero w serialu będą (np. wczorajsza pielęgniarka Ala ;-D ). Ale dobre jest to, że w ogóle zgodzili się na ponowną emisję Bundych.

ukwial

Super aktor a nie jest w top100 ludzie (choć średnią ma super)
APELUJE potrzebujemy jeszcze tylko 483 głosów aby ten świetny aktor zają I miejsce w top100

http://www.filmweb.pl/Person?i... [www.filmweb.pl/Person?i...]

p.s oczywiście 10/10

ukwial

Ed O'neal (al bundy)

Super aktor a nie jest w top100 ludzie (choć średnią ma super)
APELUJE potrzebujemy jeszcze tylko 483 głosów aby ten świetny aktor zają I miejsce w top100

http://www.filmweb.pl/Person?i... [www.filmweb.pl/Person?i...]

p.s oczywiście 10/10

Kris006

http://www.filmweb.pl/Person?id=103684 [www.filmweb.pl/Person?i...]

sorry za błą w linku x)

Kris006

http://www.filmweb.pl/Person?id=103684 [www.filmweb.pl/Person?i...]

sorry za błą w linku x)