To były smutne chwile dla polski. Przyznajcie jednak, czy jest coś w telewizji, co Was strasznie zdenerwowało z powodu żałoby? Nie został wyemitowany "Krzyk" i to mnie bardzo zdenerwowało...co ma horror do żałoby? Komedia-owszem-tu nie wypada, ale horror...???
Mnie denerwuje żałoba narodowa jak parę osób "hurtem" zginie ,a jak giną setki osób na drogach to góra co powiedzą w wiadomościach pod koniec roku ,statystykę, no i w radiu coś brzdąkną. To mnie nurtuje troszkę.
Tak to nic mnie w tv nie denerwowało, bo jej nie oglądam ;)
pozdro
Tak, istotnie żałoba z horrorem pasują jak ulał. Te palanty z tv to nieczułe, zimne dranie! Żeby tak rozmyślnie wprawiać w stan najwyższego rozdygotania telewidzów z okazji jakiejś tam śmiesznej żałoby? W pale się nie mieści, po prostu.
No właśnie wiem że to tam niby komedia i nie wypada ale naprawde chciałem obejrzeć jak codzień "Przyjaciół" na TVNsiedem ale nie było :( A polski komediowy "Zmiennicy" na TVP2 był...taka NARODOWA żałoba...
ja już dawno stwierdziłem, że prezydent przesadza...jak moi krewni zginęli w wypadku w 2007 roku (w sumie 3 osoby zginęły) to tylko mówili o tym w porannych wiadomościach na TVN24, a tak naprawdę nie zdają sobie sprawy, że tych osób na drogach ginie dużo, dużo więcej:(