...długo się nad tym zastanawiałem, długo... bardzo długo... jaki jest najgorszy kanał w TV?... jest to właściwie ważna sprawa dla wszystkich Polaków, dla mniejszości narodowych i dla nielegalnych emigrantów... no bo jaki jest?... osobiście przez długi czas upierałem się przy TVNie, ale wtedy nie miałem Polsatu... i widzę, że tu nic się nie zmienia od lat... wiecznie ta sama papka...
...no nie wiem, może się mylę... więc niech mnie ktoś uświadomi... jaki jest najgorszy kanał w TV...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Snaga_Przeklety

Było.

Nie zaśmiecaj forum.

Używaj wyszukiwarki. W polu obok przycisku SZUKAJ wpisujesz np. Polsat TVN i naciskasz ENTER (taki duży przycisk z załamaną strzałką) ;pośród mrowia wyników wyskakuje to:

http://www.filmweb.pl/topic/323989/TVN+vs.+POLSAT.html

Oraz inne, podobne.

Icheb

Ale zauważ, że to inne temat
Więc nie zaśmieca;)

Snaga_Przeklety

TVN to dla mnie najlepszy kanał telewizyjny;)
A najgorsze kanały to często telewizja państwowa;/
Np. nie podobają mi się polityczne i wręcz głupie napisy w Kurierze i to nie tylko przewijające się na dole ekranu ale też wybrane zdania polityków wybierane z kontekstu, torzące inny sens wypowiedzi... ciekawe kto to robi ;D
a także poźne pory nocne emisji czasem dobrych filmów://

Kasjopejka

Ej dokładnie Polsat i TVN to stacje komercyjne i nie boją mówić się prawdy natomiast publiczne są "sterowane" przez władzę. Więc jeśli chcesz mówić o najgorszy kanałach to porównaj sobie TVP Polonia z TVP 3. A TVN jest lepszy od Polsatu.

Snaga_Przeklety

Nie zaśmiecaj. Nie zaśmiecaj!

W_B_

...Ty mi tu W.B nie będziesz rozkazywał!...
...w tym temacie nie chodzi mi o porównanie TVNu z POLSATEM, tylko o wybór najgorszego kanału!... a TVN i POLSAT to akurat moje typy...

W_B_

...nie znudził Ci się jeszcze ten portal ;).. ja tu wpadam po długiej nieobecności, a tu się zupełnie nic nie dzieje...

Snaga_Przeklety

Szczerze, to jeszcze nie. Jakoś CHAT go podtrzymuje... . ;)

Snaga_Przeklety

...ICHEB 82... Ty mi tu nie śmieć i nie pouczaj, bo doskonale wiem jakie tu reguły obowiązuję...

...JACLYN... tak myślałem, że oberwie się TVP... nie wiem jaki ten Kurier, bo go nie oglądam, ale właśnie jeśli chodzi o filmy... no późna pora jest rzeczywiście, ale dla mnie to jest akurat zaleta:)... bo późno chodzę spać, i mogę oglądać filmy w ciszy i spokoju... natomiast wydaje mi się, że TVP puszcza kupę dobrych filmów!.. na pewno dużo więcej tam dobrego kina, niż na wymienionych przeze mnie TVNie i POLSACIE bo tam jest z tym tragedia... tylko te najpopularniejsze i najdroższe "arcydzieła", pożywka dla mas... a na TVP1, czy 2 (a nie wspomnę o TVP KULTURA) lecą świetne filmy, może nie tak głośne, ale na pewno dużo bardziej wartościowe i ciekawsze... czasem jakieś starsze produkcje(choćby w zeszłym tygodniu "Zabić drozda"), czasem coś mniej znanego z innych krajów, a nie tylko Ameryka...

Snaga_Przeklety

To dobrze, że wiesz. Ciesze się, niezmiernie. Podany przeze mnie link to tylko jeden z całej masy podobnych, można trochę poszperać, ale to wymaga wysiłku.

To już było setki razy więc ci podam konkluzje w wersji skróconej:

=> TVN/Polsat są be, bo szmira, komercha, Kasia Cipopek, Herbuś (zdaje się Edyta) nie puszczają filmów Bergmana w i Jarmuscha w prime time (zamiast tego Jurasic Park 3)

=> TVP1/2/3 to zło wcielone, reżymowa kukiełka, puszczaja non-stop reklamy mimo, że ciągną od frajerów abonament (który mozna np.: spożytkować na milionowe odprawy dla, pracujacych dwa miesiace, prezesów) Jak juz coś fajnego puszczą to po 23.oo i jest klapa bo żyjemy w paleolicie i nikt nie słyszał o VCR (niezwykle kosztowne urządzenie) lub nagrywarce DVD. Programem dokumentalnym czasem nas uraczy TVP2 w niedzielę albo TVP3 po 1.oo w nocy. A tak poza tym to Klan, Plebania, Moda na sukces.

=> TVP Qltura niedostępna, moze coś fajnego puszczą od czasu do czasu ale i tak 89% populacji, która ma kabel lub talerz jej nie oglada, a ci którzy chcieliby ogladać nie mają ww. przybytków.

=> Tv4 to klon Polsatu: patrz wyżej (mają chyba sztukaterię/magazyn kinowy)

=> TV Puls denne seriale, mnóstwo reklam, czasem we wtorek o 20.oo puszcza ciekawy dokument.

To tyle, pozdrawiam, życze powodzenia w pomyślnym używaniu opcji "szukaj".

K.

użytkownik usunięty
Icheb

Icheb 82, nie mogłam się powstrzymać:
http://www.akvarij.net/forum/avatars/uploads/Danchi/Ikona-cmok.gif

za całokształt ;)

Tak publicznie dzieci? Oj, oj.

OxxO

...też Cię kocham...

OxxO

...cholernie...

Snaga_Przeklety

Kiedy krzyczę, to nie kwiczę - kiedy kwiczę, to nie krzyczę.

OxxO

...daj przykład, nie bierz...
...bierz przykład, nie dawaj...
...łapówek...

...ale o co tu k**** chodzi?...

Snaga_Przeklety

O jołr nołs. Aj noł.

Snaga_Przeklety

Nie ma co debatować: Polsat

Nike

w sumie tvn nie jest taki zły. Polsat jest o wiele gorszy, reklamy są denerwujące, długie i podwójne podczas filmu, żadnych ciekawych programów, a filmy to starocie powtarzające się.

Snaga_Przeklety

...ja nie wiem, bo długo nie miałem Polsatu, a i teraz go nie oglądam... ale tam nie puszczają żadnych ciekawych filmów?... raz w miesiącu chyba jest coś wartego obejrzenia?...

użytkownik usunięty
Snaga_Przeklety

Polsat jest zdecydowanie najgorszy... w dodatku się taki amerykański zrobił... nigdy nic nie puszczają.... co miesiąc to gruba przesada może co kwartał... totalne dno... polsatu nie da się oglądać - jest to fizycznie nie możliwe.

oczywiście, że na FW nic się nie dzieje... podczas swojej obecności niczego nie przegapiłeś... nuda dlatego raczej bardzo mało czasu spędzam tutaj...

pozdrawiam

..jak nie oglądasz Polsatu to nie wiesz.. .

użytkownik usunięty
diana6echo

to tylko takie powiedzenie, a raczej podkreślenie tej beznadziejności...
tak oglądałem, czasami się na nim zatrzymam, ale od razu mnie odrzuca...

..ale podczas 1- minutowego bloku reklam może pójść zrobić siku, umyć rączki, zrobić kanapkę i kawkę, a potem wygodnie ułożyć się w fotelu i przyszykować się na kolejną dawkę emocji^^... .

Snaga_Przeklety

..a dla mnie TVN.. .

- seriale młodzieżowe takie jak: SUPERNATURAL czy SMALLVILLE dają po 23 w środku tygodnia lub w niedzielę - bardzo fajnie jak ktoś musi wstawać do pracy o 4.30-_-.. .poza tym, wcale ich nie reklamują więc trafienie na nie graniczy z cudem.. .

- ciągle dają staaaare filmu - ok nie mam nic przeciwko powtórkom raz na rok, ale nie co 3 miesiące! teraz tłuką ciągle filmy z Segalem lub jakieś inne shity zamiast kupić jakąś w miarę nową produkcję, bo pod tym względem Polsat wyprzedza ich o lata świetlne..

- powtórki - wakacje i nic nowego się nie pojawia, całą ramówkę TVN wypełniają powtórki: na wspólnej, rozmów w tłoku, niani i reszty badziewia-_-.. .żal aż tyłek ściska... .

diana6echo

TVP1 - jest uczta kinomana, duży plus jest taki, że nie ma reklam i w zasadzie wszystko byłoby ok, gdyby nie puszczali tych filmów od godziny 23.00 [przy dobrym wietrze] wzwyż.
Polsat - mają fatalnego lektora!!!!
TVN - w roku szkolnym w sobotę o 21:45 czasem puszczą dobry film, ale reklamy są wybitnie długie. Raz pamiętam, że wykazali trochę pomyślunku i "Lśnienie" było z napisami.
TVP Kultura - bardzo dobry kanał! Dużo naprawde dobrego kina - ostatanio głównie z krajów skandynawskich i słowiańskich. Do tego powtórki następnego dnia. Stare, polskie filmy, o których na innym kanale można tylko pomarzyć.
Zone Europa - dużo dobrych filmów - o 20 lub 22 w różne dni, ale niestety mają fatalnego lektora - chyba nawet gorszego niż na Polsacie. Zazwyczaj wyciszają oryginalne kwestie po angielsku na rzecz lektora i w efekcie lektor mówi bardzo głośno, aktora prawie w ogóle nie słychać. Do tego lektor mówi z lekkim opóźnieniem i cały klimat filmu ulatuje. Jednak nie zawsze tak robią.
Ale kino! - bardzo lubię tę stację. Dużo dobrego kina, a do tego powtarzają filmy co pewien czas - powiedzmy 2/3 miesiące.
TCM - zdarza mi się obejżeć jakiś western.
TVN7 - zdarza się jakiś film, poza tym oglądam Przystanek Alaska ;).

No, i chyba tyle.

:)

Red_Barn

..ekhm.. .miało być o TVN i Polsacie i który z nich jest najgorszy ;)

diana6echo

Ale chyba nic złego się nie stało? ;)

No, to w starciu TVN vs. Polsat oczywiście Polsat jest daleko w tyle.

Snaga_Przeklety

Nie oglądam telewizji. Od niej tylko się mózg się lasuje. Ale oba te programy są nędzne. Bo są reklamy w czasie filmów. CANAL+ najlepszy.

użytkownik usunięty
Snaga_Przeklety

tvn zdecydowanie syf - zero filmów, same kretyńskie pseudo reality show

Najlepsze Ale Kino! Najgorsze Tele 5. A porównanie TVN i Polsatu wypada na korzyść tego pierwszego.

Motorcycle_Boy

Do najgorszych dorzucam jeszcze Discovery.

Motorcycle_Boy

...Discovery do najgorszych? no bez przesady...

...ICHEB 82... napisałeś, że TV4 to klon POLSATU... no nie wiem... na POLSACIE nie puszczali chyba jeszcze filmów Jarmusha, Kar Wai Wonga, Almodovara, czy Sergio Leone ostatnio... wydaje mi się, ze TV4 wyprzedza pod względem dobrych filmów POLSAT i TVN razem wzięte... a nie?...

Snaga_Przeklety

A mi sie telewizor spolił i odczuwóm z tego powodu szczyńście. Zamias marnować czas na MTV abo TVN24, to sie moga wiyncyj poczytać, łobejrzeć co na DVD na kómpie - polecóm wszyskim taki post!

Wydowało mi sie, że niy pódzie bez TV żyć, a teroz? Pełna szczyńścio!

ulubione

...ale Ty to DZIWOK jakiś jesteś, więc się nie liczy...

Snaga_Przeklety

"...Discovery do najgorszych? no bez przesady... "

Nic tam nie ma. Same programy motoryzacyjne.

Motorcycle_Boy

...a gdzie tam, dokument o zamachu na Hitlera był nawet ciekawy... ale tak to rzeczywiście za wiele tam nie oglądam...

Motorcycle_Boy

..a Pogromcy Mitów?? :D

..ale podsumowywując z dwojga złego, żaden nie jest nawet ok...

diana6echo

...a ci Pogromcy Mitów to też lipa była... teraz to już się upewniłem, że na tym Discovery to nic nie ma...

Snaga_Przeklety

Polsat nie jest zły,zresztą czy stacja puszczająca "Gotowe na wszystko" może być zła ? :D

najgorszą stacją jest TV4

Caegla

...bzdura... na TV4 nie jeden świetny film widziałem... a na POLSACIE, jest ten jeden serial, którego i tak nie oglądam, a tak to sama lipa... i nic tego nie zmieni...

OxxO

...ja Ciebie też...

Snaga_Przeklety

Powiem Ci szczerze, bez zbednych podtekstów. Najlepszą stacją jest tefałen! Żadna inna!!!

OxxO

...bez podtekstów?... ueee... a możesz mi to powiedzieć jeszcze raz, ale teraz już z podtekstami?...

OxxO

...oj no... z jakimś takim porządnym pikantnym podtekstem!...

Snaga_Przeklety

Aż podskoczył.