..sprawdzam ramówkę na środowy wieczór:
.SZÓSTY DZIEŃ ze Shwarzeneggerem - ok film, da się wyżyć nie brechtając się co i rusz ;P...
.i dopiero po przeczytaniu tego co znajduje się niżej, szlag mnie trafił...
.otóż jakiś debil niedość, że nakręcił serial do niesamowicie nudnego filmu jakim był ŚWIADEK KORONNY, to jeszcze wywalono SUPERNATURAL (aka "nie z tej ziemi")....
.a to dlatego, że SUPERNATURAL miał niską oglądalność - nic dziwnego skoro nadawali go w środku tygodnia o 23.30!!!... .myślą, że ci nieszczęśni "odwróceni" będą mieć lepszą odglądalność?!...
.gratuluję pozbycia się świetnego serialu...
Wszystko sie zgadza tyle tylko że to Swiadek Koronny był nakręcony dla serialu a nie na odwrót. A co do zagranicznych seriali to nie martw się stary, jeszcze troche i TVN sam nakręci polską wersje Supernatural i Monka i wtedy będziesz miał wypaśne seriale o 20.00.
..mam nadzieję, że Polsat wykupi SN :P..
.na tvn lecą już 3 polskie seriale o jednej tematyceO_o... ile można?! odp. w nieskończoność-_-....
ps
.kto się dorzuci na prezent dla mnie, na zakup 1 serii SN?? :D
Oczywiście popieram!!!! Nie wszystkich było stać na poświęcenie i oglądanie każdego odcinka SN o tak późnej porze. Ja przez to często spóźniałam się do szkoły... Bez przesady, ale zamiana tego serialu na Odwróconych była najgorszą decyzją!!!! Z moich znajomych NIKT tego świństwa nie oglądał!!!! Wszyscy narzekali, że nie ma już SUPERNATURAL!!!!
Nie dobijaj mnie - nie dość, ze puszczali o niesamowitych porach, to na dodatek przerywali emisję tak, ze sama w końcu nie mogłam się połapać co i jak...
Ale w tym tygodniu zdaje się, że ma lecieć o wspaniałej godz. 0:25...
To prawda. Już od jakiegoś czasu tak go puszczają. To co oni robią z tym serialem jest straszne!!!! A teraz mają przenieść emitowanie drugiego sezonu na TVN7!!!!
No właśnie, podobnie było z serialem "Wybrańcy obcych" (ten nadali cały)
Moim zdaniem TVN zamiast inwestować w polskie seriale (co już jest dawno niemodne) powinien nadawać zagraniczne seriale o dobrej porze (Po tym jak LOST stał się hitem seriale z zagranicy są teraz popularne)
...niech robią polskie seriale, ale nie cholerne taśmociągi! góra 3 sezony po 22 odcinki (jak to ma miejsce w przypadku całkiem dobrych seriali z USA) i już.. .a nie.. .157 odcinek Kryminalnych-_-.... .
."wybrańców obcych" to ja oglądałam na HBO lub Canal+ (nie pamiętam) bo nawet nie wiedziałam, że tvn nada ten serial-_-..... .
...zupełnie nie rozumiem polityki tvn - dają cudowne powtóreczki "tańca z idiotami", "sopociki" itp... .będę chyba słuchać radia do końca września-_-... .
Fanem SN nie jestem, w sumie nawet nie wiem o czym ten serial jest, domyślam się jedynie po tytule...
I tak nie jest tak źle. Poniedziałek i wtorek od 20, do 22, mam co oglądać, nieraz nawet w piątek, co prawda powtórki no ale cóż...
W TVN jest Taniec z "gwiazdami" w Polsacie jak oni kurwa fałszują, są Odwróceni, a tam Mamuśki!
Teraz powraca, wielki przereklamowany - Prison Break. Co prawda poziom podnosi CSI.
Kiedyś telewizja, była w miarę nieprzewidywalna, teraz nie ma czegokolwiek co by mnie zaskoczyło, chyba tylko prócz idiotyzmu właścicieli tych stacji i ludzi odpowiedzialnych za ramówkę.
Amerykańskie seriale, to w sumie jedyny plus. Tyle, że... ludzie nie chcąc czekać, odpalają 'nettv'... i po zabawie.
...dokładnie - nie każdego stać na wykupienie dodatkowych kanałów aby oglądać najnowsze odcinki zagranicznych seriali.. .ja z kolei nie mam też możliwości na ściąganie takowych (mam pecha-_-)... .
.góra miesiąc dwa i serial, który jest dość popularny w USA powinien trafiać do nas - no bo przecież stacje i tak mają zaplanowane, że w piątki jest superkino, w czwartki tańce, a w poniedziałki teleturnieje-_-... .
.idę oglądać powtórki Boston Public :P