Czy ktos wie cos o 3 sezonie??Ja akyualnie oglądam 2 ale jestem ciekawy:)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
piotrbialek15

juz jest pewne ze nie bedzie! czytalem na stronie producenta ze trzeciego sezonu juz nie bedzie!

zartowalem

piotrbialek15

http://www.filmweb.pl/%22Skazany+na+%C5%9Bmier%C4%87%22+doczeka+si%C4%99+trzecie go+sezonu,News,id=34031

Będzie III sezon. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać...;).

użytkownik usunięty
sandrula

haha. ciekawe z jakiej oficjalnej strony PB sie dowiedziales ze nie bedzie 3 seoznu. juz kazdy wie ze ma byc. a premiera 3 seoznu jeest zapowiedziana na 20 sierpnia ;]

3 sezon bedzie i to w sierpniu w ameryce

sandrula

Chyba powtórka lost co sezon to gorsze w Prison Break ta tendencja spatkowa się powtarza co sezon to gorszy przynajmniej w moim odczuciu .Po obejrzeniu 22odc 2 sezonu jestem poważnie zdenerwowany a zarazem z nudzony można powiedzieć że z tego co czytałem będzie powtórka sezonu 1 tylko ze w innym więzieniu . to tyle :((

piotrbialek15

29sierpnia,swoja droga idiotyczny ten ostatni odcinek 2 sezonu, zwlaszcza to jak ich zlapali! jakby nie mogli uciec im tym jachcikiem, nieee po co lepiej biec pieszo w las, jak 3 sezon nie bedzie ostatnim to wroze wielką klape, i zapewne ktos z glównych postaci zginie ten serial nie zakonczy sie "haapy endem"

piotrbialek15

Zakończenie drugiego sezonu równie beznadziejne jak zakończenie pierwszego... Szczególnie te postacie pojawiające się znikąd w scenie z jachtem. No i ten "generał", jeszcze tylko tego brakowało - elementy s-f.

Jim_Nohlton

właśnie fajnie że będą elementy s-f w prisonie , ja osobiście nie lubię s-f typu star trek... badziewy, ale lekki klimat s-f doda pikanterii, a co to jest kur.. ta SONA?? więzienie i tyle??

diabolo2005

mi też podoba się s-f ale nie w tym filmie ( może jeszcze kosmitów sprowadzą ) jak dla to może zniszczyć klimat filmu klimat 1 sezonu już udało im się zepsuć ciekawe co uda im się zwalić w 3 sezonie jestem załamany !!!!

Josie

oby nie zrobili z tego filmu s-f,to byłaby tragedia! Muszę przyznać że ostatnie odcinki 2 serii były kiepskie. Jestem rozczarowana :/ Mam jeszcze nadzieję że w 3 serii się poprawią.

diabolo2005

Jakie s-f ??

piotrbialek15

Nie no totalna klapa, na pewno już nie będę oglądał 3 sezonu, było tak milo ale widzę ze z Prisona zrobił się LOST, no i jeszcze ? Co do cholery Może być w Krwi Michella, ale klops !

piotrbialek15

Podobno w calosci ma byc krecony w panamie!!

A tak wogole to "moda na sukces" nam sie robi!!!1

piotrbialek15

odc. jeszcze tak do polowy byl nawet.. w lekkim napieciu sie oglądało.. xD ale końcówka to jak on juz wlazł do tej SONY (?!) i szedł, szedł... jakąś speluną i wyszedł drugim wyjściem, białe światło, ja już mysle o teraz fajnie bedzie... a tu jeb koniec odcinka ! (--_) i czekaj teraz 4 miechy zeby sobie dalej obejrzec... to już porażka totalna...

Arunia_2

szkoda ze nie zakonczyli w ciekawy sposob drugiego sezonu.. lepszy bylby jakis mily happy end niz rozwlekanie sie na trzecia serie na sile:(. duzo fanow serialu moze byc zawiedzionych ... choc przyznam ze i tak bede czekac na ten trzeci sezon.

piotrbialek15

Szykuje nam się powtórka z rozrywki - Michael + więzienie. Zapewne twórcy chcą wrócić tematycznie do pierwszego sezonu, który był, co tu dużo gadać, znakomity. Ja nie wróże temu nic dobrego, ale oglądać i tak będę.
Mam tylko nadzieję, że na trzecim sezonie się skończy...

Siekierezada

Oby, bo inaczej naprawdę zniszczą ten serial :/

piotrbialek15

Sądzą, ze 3 seria bedzie dotyczyla tylko głownych bochaterow i tego co beda robic dalej. Podobno sezon będzie miał inną nazwę, i też mam nadzieję ze zakończą działalność na 3.

piotrbialek15

3 sezon będzie emitowany na kanale FOX 19 marca i będzie to pierwszy odcinek tej części.Tęż czekam na niego

31kuba

19 marca? WTF? ;O

era

W przypadku PB każdy kolejny sezon obniża poziom całości. Mam nadzieję, że skończy się na 3 sezonie. bo jeśiby był 4-ty to chyba musieliby w kosmos uciekać.

krzysiek_xyz

ja was w ogóle nie rozumiem, w ogóle. Jeśłi wystarczą wam 2 nie chcecie oglądac 3 sezonu nie oglądajcie. I nie porównujcie w sezonach prison break do LOST to zupełnie co innego - to jest niesamowcie tajemniczy serial pełen zagadek, to bardzo dobrze że wyjaśnią nam to wszytsko czesciowo żeby móc się jaknajanardziej delektować tym majstersztykiem jakim jest LOST, to co tam się dzieje jest nie do opisania. Heroes i Prison sa dla mnie tylko oczekiwaniem na kolejne odcinki zagubionych, ale lubie prison i faktycznie 2 sezon prisona zgubił klimat ale miejmy nadzieje powróci w 3 - to przeciz tak bardzo nam się podobało, a swoją drogą SONA to niezłe zaskoczenie,nie spodziewałem się czegoś takiego.

piotrbialek15

Też jestem zażenowana poziomem drugiej części ale cóż zrobić???
Pierwsza była o wiele lepsza i oglądałam ją z zaciekawieniem, ale następna... szkoda gadać.
Słyszałam że w tej drugiej maiły być 22 odcinki, ale podobno skończyło się na tym że zrobili 21 a kolejne zaliczają do 3.sezonu heh
Na youtube są trailery do nowej serji, ale szczerze? nie przyciągnęły zbyt mojej uwagi... Może się wypaliłam, więc z góry przepraszam wszystkich, który namiętnie się interesują PB
Jakby ktoś miał ochotę znalazłam spoooooooooooory club prison'a:
http://www.prisonbreak.xon.pl/forum/index.php

Pozdro

piotrbialek15

Ja nie mam takich problemow... Ten serial wciagnal mnie na maxa!!! Czekam na 3 sezon i jestem ciekawa czy bedzie 4...

:-)))

Delfina

tak... podobno bedzie jeszcze 15 sezonów...

Delfina

No i doczekaliśmy się trzeciego sezonu, pierwszy odcinek dobrze rokuje na całą trzecią serię PB. Zobaczymy jak to będzie dalej. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie widzieli PB 3x01, poniżej 17 minutowy preview:

http://seriale.org/prison-break/2007-09-06/prison-break-3-zwiastun/

piotrbialek15

Od wczoraj albo przedwczoraj jest juz dostepny na necie, trzeba dobrze poszukac ;D

piotrbialek15

W końcu twórcy wrócili do tego, co tak dobrze im wyszło w sezonie pierwszym: do ucieczki z więzienia. Może być ciekawie.

piotrbialek15

Mam 13 odcinków seri3 z napisami
Mikel musi uciec z więzienia w Panamie bo zabiją Sare i L.J