Czyżby to był ostatni odcinek? Orientujecie sie czy będą kolejne sezony? chyba jeden z lepszych polskich seriali i miło by było jeszcze popatrzeć na Karolaka w akcji
Ta dziołcha co śpiywo w BLOG 27 godała niydowno na VIVIE, że bydóm kryńcić drugi sezón. Ale jo na te 39 I PÓŁ niy pacza.
Kakao, czy jak ci tam? Jak masz coś do mnie to kieruj to bezpośrednio do mnie. Panimajesz?
P.S Dzieciakiem nie jestem.
ale dlaczego? bo nie możesz od razu odpisać gdy nie dostaniesz maila? założe się że sprawdzasz co 5 minut swją pocztę na onecie czy wp i się podniecasz jak ktoś ci odpisze.dziecko...hm pojęcie względne(wiek) ale dla mnie gimnazjalista to też dzieciak ;)
Mam wrażenie że to wszystko piszesz ze swoich doświadczeń. Sam pewnie czekasz na takie maile, i chcesz się upewnić czy tu na forum są użytkownicy twojego pokroju? Idealnie wpisujesz się w kanon tych przypadkowych osób, które niczym huragan przechodzą przez FW. Na szczęście szybko odchodzicie.
Ty za to masz zdolności jasnowidzenia. W ciągu kilku minut możesz określić co robię, na co czekam, czy jestem dzieciakiem czy nie? To naprawdę fascynujące. Założę się że wciągu kilku minut będziesz mógł określić mój profil psychologiczny. Nietuzinkowy z ciebie user! Nie marnuj się na forach filmowych.
o jak ładnie określasz mój profil psychologiczny. nietuzinkowy z ciebie user. nie marnuj się na forach filmowych.
Nooo widzisz...Chcę zmotywować cię do pójścia w innym kierunku. Jak pisałem wcześniej masz spory dar, który możesz wykorzystać. Mógłbyś szukać zaginionych dzieci, albo ofiary morderców na podstawie np. zdjęcia. Szybko byś określił gdzie są, co ostatnio robiły, co czuły, myślały itp. Nie pielęgnowanie talentów to przecież grzech. I az strach pomyśleć że ty jako jednostka wybitnie utalentowana udzielasz się na jakiś forach filmowych.
no i tym postem się skompromitowałeś. w tym temacie już nie napiszę kolejnych postów więc masz okazję mieć ostatnie zdanie(radzę! skorzystaj!).a wiesz dlaczego się skompromitowałeś? - zarzucasz mi, że określam twój profil psychologiczny w parę minut a sam pod wpływem lekkiej prowokacji robisz dokładnie to co mi tak wytykasz.
ps.pajac.
No tak. Jedyne co potrafisz to komuś ubliżyć i wysnuć jakieś głupie wnioski.
P.S Postami powyżej robię sobie z ciebie jaja. Chyba nie myślisz że uważam cię za kogoś wybitnie utalentowanego?
Wostanim odcinku na tym koncercie stal w tlumie koles z uniesionym szalikime Legii, pare ujec dalej inny widz mial na szyji szalik Polonii hehe