Na ekrany wraca serial angielski Allo Allo.Ja się bardzo cieszę,bo podoba mi się abstrakcyjny,wariacki humor i "swojskość" tego serialu.Którą postać lubicie najbardziej? Ja Her Flicka i Helgę.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Marisa

Cóż za miła wiadomość!:D A na jakim programie? Od kiedy?

jazzo

Od środy na dwójce o 17.15

Marisa

Heh ja też się bardzo ucieszyłam :D Zawsze najbardziej lubiłam tego typa co wchodził i "Dzińdybry" :D nie pamiętam jak się nazywał... :D
Pozdrawiam

skimos

Ja najbardziej lubię Renee i tą z ruchu oporu ;)
A z powrotu serialu również bardzo się cieszę :)

Shadowman

Pamiętacie Ivete?"Ooooooh REne" :)

Marisa

SUPER. Wreszcie coś warte obejrzenia w telewizji. Najbardziej tęskniłem za Gruberem : ) "Dzindybry...."

Marisa

Super,lubie Renee,heer Flicka,tego anglika udającego francuskiego policjanta,kapitana Grubera i innych

neron

Co za wspaniała wiadomość!!:] Ten serial jest genialny!!:D

Marisa

Witaj,
To świetna wiadomość! Uwielbiam ten serial!!! Na pewno będe oglądał!!!
Pozdrawiam!!!

Konrad_de_Zoo

No ja w tygodniu nie mam czasu na TV niestety,a nie mam video żeby nagrywać:(:(:(a przecież allo,allo to jeden z moich ulubionych seriali i sam zawsze gdy przychodze rano do pracy mówie:Dzińdybry:P:P:P

Marisa

Świetnie, Allo Allo znowu w TV!!!!! Szkoda tylko, że Bundy za długo nie zagrzali miejsca w programie TV ;(

Izzys

Jak to nie zagrzali ? Przecież (chyba,że mam nieaktualne informacje) ten serial ciągle jest na antenie (Polsatu bodajże, choć akurat stacji telewizyjnej pewny nie jestem). Czyżby się skończył ?

Marisa

Świetnie, Allo Allo znowu w TV!!!!! Szkoda tylko, że Bundy za długo nie zagrzali miejsca w programie TV ;(

Izzys

Hurra~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! Bardzo mnie ucieszyła ta wiadomość :)))))

KYRTAPS

Przypomniało mi się: Michelle z ruchu oporu ;)

Izzys

Bundy!? Na boga, przecież ten serial jest uwłaczający. Do totalnego sztosu
brakuje mu jeszcze tylko polsko - argentyńskiej obsady. Np. Cezary i Izaura.

Marisa

poprostu zajefajnie, szkoda tylko ze do 18 jestem wpracy :/ ale co tam, powtorzyli "Na wariackich papierach" "Bundych" "zmiennikow" to i pewnie kiedys powtorza "Allo Allo". Mam nadzieje tylko ze wtedy jeszcze bede pamietal jak mam na imie :D Pozdrawiam

Marisa

Allo Allo , Zmiennicy lecą obecnie na kanale Comedy Central Family o godz 17:25