użytkownik usunięty

Władze ABC postanowiły o nakręceniu kolejnego sezonu "Zagubionych" mimo tego że zanotowano spadek ogladalności , decyzję tą zatwierdzono ponieważ
Zagubieni wciąż cieszą się dużą popularnością.

Info z wp.pl

Tak tylko śmiać się czy płakać bo serial zamiast odejść z honorem podobno coraz bardziej zaczyna przypominać telenowelę , flashbacki nie posuwają akcji do przodu tylko ją powalniają , co wy o tym sądzicie ? czy jest sens by ciągnąć seriale które straciły swoją witalność ?

Zresztą LOST doczekał się dosyć celnej parodii przez zwariowaną grupę MAD TV :

http://www.youtube.com/watch?v=eHPUaYDH3Gs

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty

Nie zarzyna się kury znoszącej złota jaja.

No cóż mi już sie dłużom Losci , obejzałem tak jak pewnie wieksząść z was juz 13 odcinków 3 sezonu i to juz naprawde momentami jest nudne.
Ostatnio zaczołem ogladać PB właśnie skończyłem 1 sezon i powiem jedno lepszego serialu nie ogladałem wciąga cholernie i pisząc to wcale nie chce porównywać PB z lostami bo to mija sie z celem.

Kraven

Fakt, PB wciąga, ale i tak już w drugiej serii formuła tego serialu zaczyna przysłowiowo "zjadać własny ogon". Co do Lostów, no cóż ja chyba będę z tych którzy nad czwartą serią zapłaczą...

Pierwszy sezon był dobry, drugi sezon był dobry, trzeci sezon już męczy... No bo ileż można oglądać to samo? Scenarzystom brakuje chyba pomysłu na sensowne zakończenie serii.

Moim zdaniem powinni odejść z honorem i zakończyć na 3 serii, która i tak się dłuży.. Ale jak to ktoś trafnie zauważył "nie zarżną kury znoszącej złote jaja".. niestety :/
pzdr :)

melian

Nie dłuży się;), Lost może mieć i 10 serii, zawsze pobyt na wyspie moze im się dłuzyć, mogą podróżować, przenośić sie na inne wyspy lub właściwie mogą nigdy nie wrócić do domu. Chciałabym aby było jak najwiecej serii.

Kasjopejka

Moim zdaniem 4 seria to nie przesada, serial jest naprawde ciekawy i ja osobiście każdą serie mogę oglądać po 10 razy i tak mi sie nie znudzi. Ciekawy serial może trwać nawet latami takie jest moje zdanie na ten temat :) Pozdrawiam serdecznie :*

użytkownik usunięty

Mi serial się bardzo podoba, co prawda zdarzają się momenty lekko nudnawe, ale który serial tak nie ma... Moim zdaniem Lost powinno się skończyć po 4 sezonach :)

IMO to Lost powinien się skończyć w ostatnim odc. 3 serii, oczywiście wszystko wyjaśniając i nie wkurwiając już ludzi.

Jeśli chodzio PB to na końcu 2 serii przesadzili no ile można...
A co do Lost-a to nie mam zastrzerzeń chociaż trochę wszystko poplątane..
Ale i tak oglądam i to i to..

O k***a znów się zacznie zalewanie forum wątkami pt. "Co lepsze Lost czy Prison Break?"