Jest Dexter, Lost, Dr House, Prison Break a co z Californication?
Oglądacie czy nie?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Szajba

Nie. Myślę, że właśnie dlatego produkuje się takie seriale jak Californication. Bo nikt ich nie ogląda.

Szajba

Jest jeszcze wiele innych seriali. Też je oglądamy lub nie. A tak po za tym to.

Szajba

Oglądamy, oglądamy :) W przeciwieństwie do PB i Lost, tego nie jesteśmy w stanie znieść. Chociaż uparcie próbowaliśmy, ale do czasu.
Dexter jest w porządku, ale najlepszy Doktorek, cały czas. A na deser Bones.

Szajba

A ja oglądam, i przyznam, że serial bardzo mi się podoba:)

xellos

Tez ogladam,podoba sie bardzo.Na samym poczatku nie wierzylem,ze Duchovny potrafi stworzyc tak dobra postac,ale okazuje sie,ze jest naprawde swietny,polecam.

Szajba

Pierwszy sezon Californication naprawde SWIETNY, duchowny stworzyl bardzo dobra kreacje, ale i reszta obsady nie odstaje. Tyle ze polecam pierwszy sezon (jest zamknieta historia) i na tym zakonczyc stycznosc z serialem - poki co dalszy ciag jest znacznie slabszy.
Ale szczerze mowiac ja nie jestem w stanie zniesc ani Losta, ani Prison Break'a (dexter jest ok) - tam rowniez kolejne sezony sa nie do ogladania. Takze pewnie mam skrzywiony gust do sredniej krajowej - i bardzo dobrze w sumie.

sobie

Jak oglądam i serial nie jest zły, tak dla zamuły można obejrzeć. Ale jeśli
zastanawiasz się jaki serial zacząć od nowa to bym polecił coś innego.

Polsyn24

A dlaczego coś innego? Przyznam tylko, że tematyka serialu bardziej dla starszych dzieci, ale ogólnie i fabuła i zwłaszcza postać Hank'a bardzo dobrze wykreowana, chociaż podchodziłam sceptycznie do Duchovnego po ostatnim X files tu mile mnie zaskoczył:)

Szajba

Ja oglądam z zamiłowaniem Californication i powiem wam, że bardzo mi się podoba. PB przetrwałem 2 sezony, ale potem zaczyna się to nudzić. "Calikfornication" jest już na Comedy Central, ale słyszałem, że któryś z bardziej popularnych programów telewizyjnych wykupił prawa do publikacji serialu z Duchovnym. I szczerze wierze, że odniesie on sukces i będzie miał sporą widownie w Polsce.

silvanoshei07

Już ma :) Prawa do emisji wykupił tvn, będzie leciało w miejsce "Dextera", jednak dla posiadaczy obu kanałów to zamiana "Dextera" na serial, którego powtórki pierwszych odcinków lecą cały czas na CC to nie najlepszy pomysł, ale narzekać nie będę, bo też jestem zachwycona serialem:)

Szajba

Nie wiecie kiedy na Comedy Central bedzie drugi sezon Californication? Wiem, ze na HBO juz jest, ale niestety nie mam tego programu... :( Dzieki za info.

nobi

Mysle,ze sezon drugi jest bardzo wulgarny,czasami nie mam ochoty juz dalej ogladac,ale kusi i wracam do tego.

manishma

Tak , ja oglądam - czekam na kolejny sezon, chociaż sezon numer 2, troszkę słabszy.

BUNCH

Oglądamy. pzdr

Szajba

Oglądać :d
Serial jest wypasiony chociaż to zupełnie coś innego niż Dexter, Lost, De House czy Prison Break. David Duchovny wspaniale gra ekscentrycznego faceta z problemami życia codziennego ;] Troche humoru, momenty powagi.. POLECAM