No kurde....
Miało być przecież DOMINO DAY 2006, a tu se "dowcipasy" nadają....

No co jest..?

mikesz

widać co im sie powaliło ale Domino day to przeciez leci więc nie ma co sie przejmować tą pomyłka

grzesiek11_87

nie no, jest już OK.
DOMINO DAY było, i to rewelacyjne....

mikesz

zgadzam sie domino day to super sprawa

mikesz

no nie gadajcie że jednak puścili domino day???? to ja włączyłam telewizor specjalnie o 22.15 już żeby od początku całe obejrzec i czekam a tu mi z Maratonem Uśmiechu wyskoczyli to myslałam że to ja pochrzaniłam godziny i wylączyłam z powrotem telewizor... a gdybym poczekała to bym zobaczyła... :/ no cóz mogli puszczać o odpowiedniej godzinie! :

Fluorescent

Domino day puścili ale z 25 minutowym poślizgiem....

użytkownik usunięty
mikesz

ja tam nie wiedziałem, że będzie leciał domino day ale jakoś na nie dobrze trafiłem i obejrzałem całee :)

mikesz

Dobre było,dobre :-)
Z winem mi się podobało najbardziej [z tych co zdążyłam obejrzeć :]

mikesz

TVN wogóle jest do dupy! Popatrzcie tylko ile teraz reklam na tym gównianym kanale. Ty tu oglądasz dobry film, ledwo się zacznie, a tu 15 min. szamponów, mydeł, past do zębów, karmy dla psów, leków i innych tego typu gówien! Wychodzi na to, że 40% przeznaczonego czasu na emisję filmu to zasrane reklamy! SKANDAL!
A najśmieszniejsze jest teraz to, że te mózgi z TVN zrobiły teraz coś w stylu " Tylko nie przełączaj tego programu- to tylko jedna reklama" Ha Ha. Przerywają film a u dołu ekranu widnieje napis "jedna reklama", czy "krótka reklama", jakoś tak. A reklam i tak jest 10! KASZANA! NAJGORSZA TELEWIZJA!
Pozdrawiam.