Dziś lecą dwa filmy i nie wiem na który się zdecydować.

1. Pewnego razu na Dzikim Zachodzie-Sergio Leone

2.Rebeka- Alfred Hitchcock

Rebeka jest chyba trudniej dostępna. Może tym się pokierować?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Rezun

Pewnego razu na Dzikim zachodzie włączaj.
Nie jestem pewien, co masz na myśli mówiąc, że Rebeka jest trudniej dostępna xP.
Zapewne chodzi Ci o trudny odbiór filmu? ;)

Moomac

Trudno dostępna, czyli że będę miał mniejsze szanse ponownie ją zobaczyć. Rzadko puszczają filmy Alfreda.

Rezun

Obejrz sobie Rebekę, a ściągnij lub kup Pewnego razu - TVP ma nędzną kopię tego filmu (oryginalny obraz 2,35:1, TVP 1,33:1, lektor, przyciszona muzyka Ennio)

Rezun

Noo, chyba że w ten sposób.
I tak wolałbym Leone.
Miłego oglądania enyłej.

Rezun

Wybieram Rebekę, słowo się rzekło :) Dzięki za rady.

Rezun

są jeszcze Przełomy Missouri i inne propozycje - http://www.filmweb.pl/topic/682965/Program+TV.html?page=8 - patrz od postu Kaina z 07.04. ;D

Martinn

Oba filmy są wspaniałe, ale nie pamiętam kiedy ostatni raz "Rebeka" była w TV. "Pewnego Razu na Dzikim Zachodzie" można nabyć bez problemu w Empiku.

użytkownik usunięty
robert_28

a ja pamiętam, jakoś tak w wakacje ubiegłego roku :)
Ma się pamięć :)

Rezun

Dobry wybór :) "Rebeka" świetny film. Dziękuje wszystkim którzy udzielili się w temacie.

Rezun

Zgadzam się z przedmówcą. Również wczoraj miałem zaszczyt zobaczyć ów ten film. 8,5/10 naprawdę solidne kino. Alfred 4 life :D A Pewnego razu na... oglądałem już chyba z 3 razy więc niektóre dialogi znam na pamięć. Polecam oba filmy.

Redox

a czy to prawda , że "Pewnego razu.." zostało puszczone wczoraj w formacie 4:3?

Justyna_0288

Jeśli to ten pomniejszony, to tak. Niestety

era

nieprawda, na początku był obraz 4:3 w momencie gdy pojawily sie napisy zrobiła sie panorama