Co sądzicie o tym serialu??? To na tyle.

Dt__Rush

ja strasznie lubię ten serial. Zwłaszcza, że rzadko kiedy udaje mi się odgadnąć w trakcie kto jest sprawcą zbrodni. No i odniesienia do przeszłości pozwalają wczuć się w klimat.Dla mnie bomba. Jeden z lepszych seriali zza oceanu. Na 5+ :)

AstartE_3

Zgadzam się - retrospekcja jest super, zarówno te całe sceny z przeszłości, jak i te nagłe kilkusekundowe przywołania "młodszych" twarzy - to świetny pomysł. I rzeczywiście, Cold Case jest nieprzewidywalny, widz jest trzymany w niepewności, nie wie z góry kto jest winny. Tym się właśnie różni od niektórych starszych seriali czy filmów tego typu, dostarczających widzowi już na początku całej prawdy, czyniących go wszystkowiedzącym.

Dt__Rush

Ten serial jest zarąbisty, szkoda że tvn przestało go nadawać;(

sikorka06

No ale niedługo tvn na pewno wykupi 3 i 4 sezon i będziemy mogli znów śledzić sprawy prowadzone przez naszych ulubionych bohaterów. A póki co można sobie oglądać tvn siediem :) Pozdrawiam wszystkich fanów Cold Case

Dt__Rush

No ja już nie mogę się doczekać. Może już w marcowej nowej ramówce nas miło zaskoczą i puszczą kolejną serię :)

Dt__Rush

Jeszcze muszę dodać jedną rzecz - dużo bardziej podoba mi się oryginalny tytuł Cold Case od polskich Dowodów Zbrodni.

AstartE_3

Astarte widzę, że myślimy podobnie;) Dziękować, dziękować;)

Dt__Rush

Cold Case ma również świetną ścieżkę dźwiękową. Moich ulubionych kawałków, tylko z pierwszego sezonu i z części drugiego, jest około 40.

Dt__Rush

Swietny serial! Bardzo dobrze się go ogląda! Strzał w dziesiątkę!

MaMcia

Wspaniały serial. Tylko że często kiedy mam oglądać to zapominam...:/

Groteska

proponuję ustawić sobie przypomnienie w telefonie. Ja też zawsze zapominam, że miałam coś obejrzeć a jak mi się przypomni to już jest za późno, hehehe. Teraz jak coś jest ciekawego to sobie w telefonie zapisuje i mi przypomina :) Cudowny wynalazek taki telefon ;)