Siema, znacie jakichś dobrych komików występujących w wyżej wymienionym programie ? Polećcie mi jakiegoś dobrego komika. Mam już odcinki z: Pablo Francisco, Adam Ferrara, Stephen Lynch, Carlos Mencia. Bardzo proszę o pomoc, z góry dzięki :-)
pozdr
Wiem że strasznie późno pisze ;) ale lepiej późno niż wcale Też lubię ten program, mam nadziej że nadal go oglądasz Z tych co oglądałam i jak widzę ty też, to Pablo i Carlom są najlepsi ale jak chcesz to równie (zaopatrz się (jeśli możesz) w 2 extra programy Carlosa ?Not for the easily offended? oraz ?No Strings attache? są po prostu pierwsza klasa ?)
Fajni są: Lewis Black, Louis Ramey wybijający się teraz Dane Cook, Louis CK i jedni z moich ulubionych Kevin James, Jack Coen. No jest jeszcze sporo fajnych wykonawców których w tej chwili niestety nie mogę sobie przypomnieć. Jak doznam olśnienia to napisze
P.S. napisz co się przez ten rok zmieniło ;) i jak by co poleć mi swoich ulubieńców
To w tym roku ja coś napiszę :D
Dzisiaj obejrzałem to pierwszy raz na comedy central i przyznam, że zacny show to jest. Świetny był taki komik, którego nazwiska niestety nie znam, ale to jest główny aktor z programu na MTV pt. Giganci (skończył się już niestety ale leciał jakiś czas temu na mtv co piątek).
Podsumowując będę chyba stand up oglądać bo strasznie śmieszny bywa xD