Mam zamiar kupic sobie cyfrowy polsat lub cyfre+ , może ktoś mi poradzi co jest korzysniejsze ?
Tylko cyfra, nad polsatem nawet się nie zastanawiaj bo wierz mi to pieniądze wrzucone w błoto(miałem 2 lat i przerzuciłem się na cyfrę).Bierz ją i oczywiście z pakietem Canal+ Teraz promocja jest więc rożnica w cenie nie powinna być wysoka a wrażenia owszem ;)
Polsatu nie ma co brać nawet pod uwagę ale osobiście jestem za Nką- zwłaszcza, że teraz na wszystkie platformy jest promocja świąteczna, a nka ma najlepszą ofertę programową i najlepszy dekoder:)
C.polsat odpada ;/// mi po roku podwyzszyli abonament o 5 zl ,a w nastepny rok znow o 5 .... i zrezygnowalem ;]
Ale w cyfrze tez było podobnie:) Podwyższali i dawali tylko 14 dni na rezygnację z umowy.. Przynajmniej w nce tak mi nie robia:)
Jeżeli zależy Ci na kanałach filmowych to chyba jednak Cyfra+. Polsat jest korzystniejszy przy niższych pakietach np. Familijny vs. Podstawowy czy Komfortowy w Cyfrze. Ma więcej programów popularno-naukowych za niższą cenę. Ale Cyfra ma teraz lepsze promocje. Przy wysokich pakietach bonusy i mają o wiele więcej kanałów filmowych, oprócz HBO i Cinemaxów, które ma też Polsat oni mają Canal+ i Filmboxy. No i jeszcze jedna ważna sprawa, jeśli masz domek, lub chcesz oglądać niezależnie tv przy płaceniu tylko jednego abonamentu - no to tylko Cyfra. Możesz ją legalnie rozdzielać na cardsplitterze nawet na 8 odbiorników. Najlepiej przejdź się do punktu i porównaj oferty.
Tylko że w cyfrze trzeba wybrać wtedy większy jakiś pakiet z tego co pamiętam.. A po co mieć kilkadziesiat kanałów skoro będzie sie ogladało tylko kilka? To już nie lepiej w nce wziąć pakiet filmowy?
nie wiem czy mi wypali kupno cyfry+ w te święta , wie ktos czy beda jakies promocje na wielkanoc?
a jezeli bym w cyfrze kupił pakiet za 32 zł miesiecznie to abonamet nie ulegnie zmianie az do konca umowy?
jezeli da sie zrobic tak aby dzialalo na 2 telewizorach , to jak 2 dekodery ,2 anteny , nie weim ?
Zawsze przed świętami są jakieś promocje, ale przed Bożym Narodzeniem są najlepsze. Z tego co wiem to w Cyfrze abonament może ulegać lekko zmianie podczas minimalnego czasu umowy. W Polsacie abonament jest stały przez okres na jaki podpisana jest umowa. Jak chcesz oglądać cyfrę na 2 telewizorach to wystarczy jedna antena, ale z konwerterem dwu wyjściowym (twin), do tego dwa dekodery podłączone do anteny i urządzenie zwane rozdzielaczem karty Cyfry+ (inaczej card splitter) - szukaj na necie. Najlepiej Clone+. No i tyle.
Witam.Czy moglby mi ktos pomuc??Mam pytanie niebardzo zwiazane z tematem,za co przepraszam ale niewiem gdzie mam sie o to zapytac.Chodzi mi ostatnio po glowie pewien film ale za nic w swiecie nie moge sobie przypomniec tytulu a caly film pamietam malymi urywkami.Jest to film o szatanie,antychryscie. Pamietam ze na poczatku filmu byla scena z II wojny swiatowej gdzie jest zatrzymanie klatki i pokazany szatan czy tez demon,potem sa czasy wspulczesne i on nadal jest taki mlody.Potem chyba cos w koscile sie dzialo gosciu z dachu spadl czy cos w tym stylu,aha i podczas sceny gdy jest zatrzymanie filmu podczas II wojny swiatowej padaja slowa ze byl zawsz czy cos takiego.Wiem ze to malo ale moze ktos kojarzy.Z gory dziekuje
Jednak radziłabym się zdecydować przed nowym rokiem, bo w nce promocje kończą się od razu po nowym roku, znaczy 4-tego bo to chyba poniedziałek:P A teraz przynajmniej nawet już allegro udostępnili przez dekoder, więc naprawdę nieźle:)
Ja też mam zamiar kupić CYFRE+ pakiet Kompakt . Jakie są wasze doświadczenia z cyfrą ? jak podnoszą abonament to kiedy i o ile ?I która jest lepsza oferta Cyfrowego Polsatu pakiet Familijny czy CYFRA+ pakiet Kompaktowy ?
Cyfra + miała kiedyś jeden minus... Brak kanałów Polsatu... Teraz to się zmieniło i dosłownie wszystko jest super łącznie z cenami, bo za pakiet dla osób uzależnionych od kanałów filmowych płaci się bardzo przystępną cenę... Rozwiązania typu: multiroom, też są bardzo korzystne... Szczerze polecam:)
Cyfra+ i żadna inna platforma. Mam cyfre jeszcze z tymi poprzednimi pakietami i za 49,90 (59,90 licząc dekoder PVR) z filmowych mam wszystkie filmboxy, tcm, canal+, kino polska, ale kino, axn-y, movies24, universal, polsat fim itd...nie wykipiłem jedynie cinemaxy i hbo. I ta oferta jest dla mnie bezkonkurencyjna. Dołączone 7 kanałów polsatu bez podniesienia opłaty. Do tego multiroom gratis, więc dla mnie cyfra+ jest bezkonkurencyjna.