Mam zamiar kupic sobie cyfrowy polsat lub cyfre+ , może ktoś mi poradzi co jest korzysniejsze ?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
dfd_fdd

Tylko cyfra, nad polsatem nawet się nie zastanawiaj bo wierz mi to pieniądze wrzucone w błoto(miałem 2 lat i przerzuciłem się na cyfrę).Bierz ją i oczywiście z pakietem Canal+ Teraz promocja jest więc rożnica w cenie nie powinna być wysoka a wrażenia owszem ;)

_GHOST_

Dokładnie...
Cyfra jest o niebo lepsza...

LuckyOne

Polsatu nie ma co brać nawet pod uwagę ale osobiście jestem za Nką- zwłaszcza, że teraz na wszystkie platformy jest promocja świąteczna, a nka ma najlepszą ofertę programową i najlepszy dekoder:)

dfd_fdd

C.polsat odpada ;/// mi po roku podwyzszyli abonament o 5 zl ,a w nastepny rok znow o 5 .... i zrezygnowalem ;]

ScuLLaP

Ale w cyfrze tez było podobnie:) Podwyższali i dawali tylko 14 dni na rezygnację z umowy.. Przynajmniej w nce tak mi nie robia:)

dfd_fdd

nie kupuj polsatu. Mają lewe umowy i kiepskie programy.

dfd_fdd

Jeżeli zależy Ci na kanałach filmowych to chyba jednak Cyfra+. Polsat jest korzystniejszy przy niższych pakietach np. Familijny vs. Podstawowy czy Komfortowy w Cyfrze. Ma więcej programów popularno-naukowych za niższą cenę. Ale Cyfra ma teraz lepsze promocje. Przy wysokich pakietach bonusy i mają o wiele więcej kanałów filmowych, oprócz HBO i Cinemaxów, które ma też Polsat oni mają Canal+ i Filmboxy. No i jeszcze jedna ważna sprawa, jeśli masz domek, lub chcesz oglądać niezależnie tv przy płaceniu tylko jednego abonamentu - no to tylko Cyfra. Możesz ją legalnie rozdzielać na cardsplitterze nawet na 8 odbiorników. Najlepiej przejdź się do punktu i porównaj oferty.

hogator

Tylko że w cyfrze trzeba wybrać wtedy większy jakiś pakiet z tego co pamiętam.. A po co mieć kilkadziesiat kanałów skoro będzie sie ogladało tylko kilka? To już nie lepiej w nce wziąć pakiet filmowy?

dfd_fdd

nie wiem czy mi wypali kupno cyfry+ w te święta , wie ktos czy beda jakies promocje na wielkanoc?
a jezeli bym w cyfrze kupił pakiet za 32 zł miesiecznie to abonamet nie ulegnie zmianie az do konca umowy?
jezeli da sie zrobic tak aby dzialalo na 2 telewizorach , to jak 2 dekodery ,2 anteny , nie weim ?

dfd_fdd

Zawsze przed świętami są jakieś promocje, ale przed Bożym Narodzeniem są najlepsze. Z tego co wiem to w Cyfrze abonament może ulegać lekko zmianie podczas minimalnego czasu umowy. W Polsacie abonament jest stały przez okres na jaki podpisana jest umowa. Jak chcesz oglądać cyfrę na 2 telewizorach to wystarczy jedna antena, ale z konwerterem dwu wyjściowym (twin), do tego dwa dekodery podłączone do anteny i urządzenie zwane rozdzielaczem karty Cyfry+ (inaczej card splitter) - szukaj na necie. Najlepiej Clone+. No i tyle.

hogator

Witam.Czy moglby mi ktos pomuc??Mam pytanie niebardzo zwiazane z tematem,za co przepraszam ale niewiem gdzie mam sie o to zapytac.Chodzi mi ostatnio po glowie pewien film ale za nic w swiecie nie moge sobie przypomniec tytulu a caly film pamietam malymi urywkami.Jest to film o szatanie,antychryscie. Pamietam ze na poczatku filmu byla scena z II wojny swiatowej gdzie jest zatrzymanie klatki i pokazany szatan czy tez demon,potem sa czasy wspulczesne i on nadal jest taki mlody.Potem chyba cos w koscile sie dzialo gosciu z dachu spadl czy cos w tym stylu,aha i podczas sceny gdy jest zatrzymanie filmu podczas II wojny swiatowej padaja slowa ze byl zawsz czy cos takiego.Wiem ze to malo ale moze ktos kojarzy.Z gory dziekuje

dfd_fdd

Jednak radziłabym się zdecydować przed nowym rokiem, bo w nce promocje kończą się od razu po nowym roku, znaczy 4-tego bo to chyba poniedziałek:P A teraz przynajmniej nawet już allegro udostępnili przez dekoder, więc naprawdę nieźle:)

dfd_fdd

Ja też mam zamiar kupić CYFRE+ pakiet Kompakt . Jakie są wasze doświadczenia z cyfrą ? jak podnoszą abonament to kiedy i o ile ?I która jest lepsza oferta Cyfrowego Polsatu pakiet Familijny czy CYFRA+ pakiet Kompaktowy ?

dfd_fdd

Bierz Cyfrę lub N !!! Polsat jest w czarnej d****

lebita

Cyfra + miała kiedyś jeden minus... Brak kanałów Polsatu... Teraz to się zmieniło i dosłownie wszystko jest super łącznie z cenami, bo za pakiet dla osób uzależnionych od kanałów filmowych płaci się bardzo przystępną cenę... Rozwiązania typu: multiroom, też są bardzo korzystne... Szczerze polecam:)

filmomanka91

Cyfra+ i żadna inna platforma. Mam cyfre jeszcze z tymi poprzednimi pakietami i za 49,90 (59,90 licząc dekoder PVR) z filmowych mam wszystkie filmboxy, tcm, canal+, kino polska, ale kino, axn-y, movies24, universal, polsat fim itd...nie wykipiłem jedynie cinemaxy i hbo. I ta oferta jest dla mnie bezkonkurencyjna. Dołączone 7 kanałów polsatu bez podniesienia opłaty. Do tego multiroom gratis, więc dla mnie cyfra+ jest bezkonkurencyjna.