Jakie Seriale, filmy lubicie najbardziej. Zachęcie osoby które żle mówią o serialach i filmach.
Ja lubię seriale gdzie grają młodzi ludzie, są wątki miłosne i nie ma żadnych pistoletów i zabójstw. Oglądam "Życie na fali"
Pozdrawiam fanów tego serialu!!!
Tak tak tak!!! Uwielbiam "Życie na fali" i nie przegapiłam żadnego odcinka!!! Lubię też obejrzeć sobie "Kryminalne zagadki Las Vegas", "Cuda" i "Agentka o stu twarzach".
Ja lubie filmy dokumentalnei obyczajowe :
takie jak Detektywi . W11 i Na Wspólnej Tam toczy sie akcja na to idzie popatrzeć !!!!!!!!
Od razu powiem że nie jest to żaden ranking popularności, po prostu w takiej kolejności wpadały mi do głowy te które mi się osobiście podobały;)
Stargate SG1
Firefly
Kameleon
Mac Gyver (gdy byłem te pól metra niższy;)
Ja ogląam Lostów..(standart ) ,Magdę M ( Bartuś mm...) i...te francuskie seriale kryminalne co zawsze się da przewidzieć co będzie (tj.Kamienie Śmierci,HOroskop Śmierci )bo niezle jaja można sobie z koleżelakami można robić XD)
Ja ogląam Lostów..(standart ) ,Magdę M ( Bartuś mm...) i...te francuskie seriale kryminalne co zawsze się da przewidzieć co będzie (tj.Kamienie Śmierci,HOroskop Śmierci )bo niezle jaja można sobie z koleżelakami można robić XD)
"Prison Break" - genialna fabuła, znakomici aktorzy, niezwykli bohaterowie. Najlepszy serial jaki widziałem. Przy tym nawet "Zagubieni" miękną ;)
Zgadzam się z przedmówcą - przy "Prison Break" miękną nawet uwielbiani przez wszystkich "Zagubieni" (chociaż ja osobiście średnio lubię Lost) "Prison Break" po prostu rozkłada wszystkie inne seriale na łopatki!
"Zagubieni są super", "życie na fali" też, ale ja najbardzej luibię "Cień Anioła" Szkoda, że niedawno zciągli go z ramówki tv4. Mam nadzieję, że leszcze kiedyś pojawi się na ekranie mojego telewizora, ale puki co czekam z utensknieniem na drugą część "Lost"
Pozdrawiam!!!
A ja tam oglądam "mode na sukces" :P
heheh..nie no żartuje tak naprawdę to oglądałam to z braku innych ciekawych rzeczy w TV ale można powiedzieć,że już wiem wszystko (po 6 odcinkach:)na ten temat :)
Lubie:
Oczywiście "Tajemnice Smallville"
"Detektywa Monk'a"
"Dowody zbrodni"
jak narazie tylko to przychodzi mi na myśl jak cos jeszcze wymyśle to napiszę:)
:P
Ja ogaldam Monka ,Beż śladu,Cold Case,Gotowe na wszystko,Ostry dyzur(jak go emituja0zgadam sie tez ze seriale francuskie śa dobre Z polski to jedynie Daleko od noszy a nie tam jakies m jak miłość(łeee
OC,CSI Las Vegas I NY, Lost, Largo Winch, świetny jest Horoskop śmierci i Kompania braci, polecam!!!!!!!
Te "najulubieńsze" to "Rodzina Soprano", "Sześć stóp pod ziemią", "Archiwum X" (niestety wszystkie jak na razie mają przerwę) , ale też oglądam "Detektywa Monka", "24 godziny", "Joan z Arkadi" (leci akurat jak jem śniadanie ;) ), czasami "Kochane kłopoty" w TVN7. USA więc rządzi...
ogladam w TV:
MONK
SLIDERS
LOST
NUMB3RS
ALIAS
CSI: LV
CSI: MIAMI
CSI: NY
SLEEPER CELL
X-FILES
FRIENDS
ER
na kompie:
24
LOST
PRISON BREAK
SUPERNATURAL
NUMB3RS
WEEDS
THAT 70`s SHOW
VANISHED
SG-1 (niedulgo zaczne ogladac od poczatku)
maje ulubione seriale to: DETEKTYW MONK, LOST, CSI: LV, CSI: MIAMI, CSI: NY, PRISON BREAK, KYLE XY, I WIELE INNYCH :):P
A no i zapomniałem o Prison Break'u :) Żenujący, ale to właśnie w nim kocham :) Tyle, że nie wyprzedza tych poprzednich 3 serialów.
pzdr