Które seriale ,że tak powiem najbardziej działają wam na nerwy????
Ja muszę powiedzieć ,że według mnie nie ma nic gorszego niż usiąść przed telewizorem i zobaczyć Klan lub Modę na Sukces .
Jakie są wasze odczucia?/
Ja oglądam jedynie Dr.Housa :)) Reszta - ŻENADA Och, oprócz kryminalnych zagadek miami i Kości. A te wszystkie Barwy Sczęścia, Moda na sukces, złotopolsy i tym podobne to nieporozumienie.
Mnie także, irytują wszystkie polskie tasiemce typu klan, a poza tym to najbardziej działał mi na nerwy Lost. Pierwsze dwa sezony jeszcze były dobre ale później już nie potrafiłam się przekonać do tego serialu. A ostatni odcinek całej tej serii tylko potwierdził moje odczucia.
Wszystkie te TVPowe, TVNowe i Polsatowe badziewia Made in Poland! Tylko telenowele południowoamerykańskie są w stanie zaproponować widzowi odpowiednią stymulacje intelektualną:-).
eh, no tak ,,moda na sukces", na ten temat nie trzeba się wypowiadać. Powiem wam tylko, że niedługo jak już nie będą mieli czego wymyślić do Ridge będzie z Erickiem ; ))
nienawidzę tego serialu i nie trawię jego sztuczności i głupoty.
,,Świat według Bundych" mnie wkurza, ,,obleśność" tego serialu jest dobijająca, do tego jest na jedno kopyto, tak jak i nasze coś co można ze ściskiem w gardle nazwać serialami, a ludzi grających w nich aktorami.. no tak.
Myślę, że powodem tego wszystkiego są między innymi nasze fundusze i to, że zamiast zrobić jedną, dobrą produkcję robimy stos beznadziei.
to tyle z mojej strony, przerzućmy się na zagraniczne, oczywiście dobre ; )) filmy ,a resztę miejmy gdzieś ; ))
chyba, że ktoś lubi nasze seriale , jestem tolerancyjna ; ))