czemu polsat tak nagle przerwał emisję??? w najlepszym momencie!!!!!!!!!!!
też mnie to wkurzyło, uwielbiam ten serial i rzerwanie go w takim momencie bło chyba najgorszą rzecza, a powdó jest prosty a mianowicie- WAKACJE! zawsze tak robią, co roku, po wakacjach ruszy dalej emisja.
Ja tak samo sie wkurzyłam!!!!!! No ale zgadzam sie z przedmowca, czyli ze sa wakacje i koniec pierwszego sezonu serialu. A sezonów jest 2, mysle ze po wakacjach wznowia emisje. A tak z innej beczki wiedzieliscie ze Nicole tak naprawde jest lesbijka i ma żone... troche mnie to zaskoczylo, no ale roznie to bywa...
ale Nicole jako Nicole? czy Nicole jako aktorka grająca Nicole??
o boże:D:D:D:D
ja tam najbardziej lubie Mary Cheery i ta drugą:D gra ją Tamara Mello, niepamiętam jak się w filmie nazywa :D
Bo po prostu przerwali ! To nie jest wina WAKACJI bo przerwali by na czas wakacji jeśli ten serial leciał by równolegle, kręcony, puszczany a on już ma jakieś 2 lata może i więcej na przód!
Lesbijką jest Tammy Lynn Michaels w filmie gra Nicole. Ona tak naprawde jest les... a nie w filmie. A inna ciekawostka to, to że tak naprawde czyli w zyciu prywatnym Harrison jest mężem Poppity (kolezanki Nicole i Mary Cherry, co nie jest chyba rodowitą amerykanką).
POPITY??!! no nie żartuj :D hmmm no na to bym nie wpadł :D
A ta Mary Cheery to tam jest najlepsza!!:D
ma fajne teksty :D:D:D
O ile się oriętuję to teraz powtarzali emisję tego serialu. Nie wiem w jakim momencie przerwali teraz ale kiedy ja go oglądałam (jak puszczali za pierwszym razem) to też przerwali w najciekawszym momencie. Też jestem ciekawa czy puszczą kiedyś dalsze odcinki (jeżeli takowe w ogóle nakręcono). Co się tyczy bohaterów to najbardziej lubię Harrisona. On jest taki uroczy!
Jeszcze jedno... albo nie. Chciałam napisać na czym skończyli gdy ja oglądałam ten serial (czyli podczas jego pierwszej emisji), ale pomyslałam, że być może tym razem przerwali go wcześniej i reszte puszczą po wakacjach i ktoś się może wkurzyć, że narobiłam mu smaczku albo wręcz odwrotnie zabrałam przyjemnosć dalszego oglądania losów zabawnej gromadki uczniów a to właśnie pod koniec serii dzieje się naprawdę dużo (przynajmniej w stosunku do moich ulubionych bohaterów)... Pozdrawiam.
zakończyli jak wszystko w czasie wakacji,nie wiedzą,że nie każdy wyjeżdża,a poza tym teraz nie ogladałam asów,tylko jak puszczali 1 raz i wkurzyli mnie bo zakończyli w połowie serialu i nie dokupili nowych odcinków...to nie rokuje dobrze na przyszłość:(
Jak emitowali Asów po raz pierwszy to ogladalam je tylko czasami. A teraz każdy odcinek. Jeśli nie puszczą ich dalej po wakcajach to pisze petyckje, list, zazalenie - wszystko co mozliwe (musza emitować je dalej!!!!!!!!!)
ja w ogóle nielogądałem, myslałem, że to kolejny serial dla dziewczyn :P, ale teraz jak drugi raz leciało, obejrzałęm pierwszy odcinek i mnie wciągneło :]
Bo ten serial lubiły tylko takie debile/debili i imbecyle jak ty i twoja rodzinka... Bez urazy NightCrawler