Jasne nie ma lepszej kreskowki!!!wlasnie dorwalem kolesia z cala seria na dvd...peewnie obejze wszystkie naraz :D
Ja widziałem tylko kilka odcinków... bardzo śmieszna kreskówka, odważna i ciekawa ale... klasyki z tego nie będzie... za pół roku nie będziemy nawet pamiętali o "Przerysowanych"
w ciągu 4 miesięcy moja opinia się nieco zmieniła. "Drawn Together" to świetny materiał na klasyk, jakimi są "South Park" czy "Simpsonowie". Najlepsze są w nim różne nawiązania nie tylko do kreskówek ale i wielu znanych filmów ("Skazani na Shawshank", "Gwiezdne Wojny" czy "Terminator").
..tak jak iloraz inteligencji amerykanów - poniżej światowej normy.. .śmieszy przez chwilę a potem masz doś oglądania tych głupot...
.klasykiem to stały się w ostatnim czasie Happy Tree Friends ;].. .
Ale się na wykopaliska zebrało... Tu nie chodzi o inteligencję Amerykanów ale oto, że każdy dostaje po d**** od tego serialu. Wyśmiewa on żydów, imigrantów, samobójców, starszych ludzi, każdy odcinek to pokaz rasizmu i stereotypów... and I love it! Happy Tree Friends też jest ok.
Ja wprost uwielbiam "Drawn Together", ale HTF nie przypadło mi do gustu. tam się tak strasznie mordują ;DD