Mam wspaniały pomysł. Z pewnością dużo osób słyszało o programie AMERICA'S NEXT TOP MODEL. Tenże program pokazuje życie kobiet, które chcą zostać modelkami. Na casting przychodzą tylko kobiety. W jury staną osoby takie jak, np. polski projektant mody, polska modelka... Na castingu jury wybierze 20. dziewcząt. 20. dziewcząt pojedzie razem z jury np. nad morze, do jakiegoś miasta. Jury będzie się przyglądało dziewczynom. Fotograf zrobi dziewczyną sesję zdjęciową, na którą każda z osobna będzie musiała się zgłosić. Fotograf zrobi dziewczyną po 2. zdjęcia w różnych sceneriach. Następnego dnia dziewczyny będą rywalizowały na wybiegu. Z pośród 20. jury wybierze ok. 12 dziewczyn.
Zakwaterują się w jakimś hotelu. Co odcinek dziewczyny będą występowały w profesjonalnej sesji zdjęciowej. Jury w każdym odcinku będzie wybierało dziewczynę, która musi odpaść, aż zostaną dwie, które razem z ,,polskimi modelkami'' będą przechadzać się po wybiegu. Jury w ostatnim odcinku wybierze POLSKą MODELKę.
Kto za, kto przeciw. Na www.cwtv.com znajduje się angielska wersja tego reality-show. Przy dużej ilości komentarzy wyślę pomysł mailem do np. strony internetowej STACJI POLSAT; lub TVN; czy TVP 1; albo TVP 2...piszcie...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
BadMonster

taa...to z pewnością wspaniały pomysł
Miej jednak litość i nie próbuj forsować go w którejś ze stacji opłacanych z mojego abonamentu.

BadMonster

Oby twój mail z pomysłem trafił do spamu...

Wujek_Atom

A mamie i tacie się pochwaliłeś?

użytkownik usunięty
BadMonster

Kongenialny pomysł! W Polsacie albo TVN nikt by na to nie w padł. I pomyśleć, że wystarczy jeden mail... chociaż jak byłem mały to też pisałem do Mikołaja...

Zdziwiłbyś się gdyby ten pomysł zostałby zrealizowany. W USA powstanie w lutym już 10. seria. Miliony telewidzów śledzi losy dziewcząt, które rywalizują o miano amerykańskiej modelki. Udało się w Szwecji, Niemczech, Japonii, Tajlandii, Rosji, Włoszech, itd., to dlaczego w Polsce miało by się to nie udać?

BadMonster

Ale amerykanie to idioci. U nich nawet Miriam robiła furorę. Wszystko co idiotyczne pochodzi z USA. Tfu... wszystko co idiotyczne i dochodowe. Tfu... komercyjne.

Ja mam już szczerze dość tych wszystkich dupsów: tańce na lodzie, parkiecie, ondulinie, idole, gwiazdy, śpiewanie itp. Rozumiem, że to pewnego rodzaju rozrywka, ale wg już u nas powoli następuje nasycenie.
Pamiętacie jak było z reality show (BB itp.)? Był taki BUM, że pełno tego było, ale się wypaliło po jakimś czasie. I mam nadzieję, że te obecne też się szybko wypalą i telewizja zacznie zwracać uwagę na bardziej wymagającego widza.

Wujek_Atom

Przed wysłaniem maila do kogokolwiek radzę wyłączyć tibię i MTV.

Wujek_Atom

Jeśli dobrze kojarzę, 'Wszystko o Miriam', to brytyjska produkcja a nie amerykańska.

Deix_z_gwiazdkom

Ahh, ten brytyjski humor...

użytkownik usunięty
BadMonster

Proponuję wysłać maila do TV Trwam. Z pewnością będą zainteresowani tego typu programem. Coś w sam raz na popołudnie, pomiędzy transmisją mszy a kolejnym wywiadem z Kaczyńskim.

Tak, na pewno to nakręcą. A później zrobią czterdzieści wersji więcej niż USA i będą się cieszyli. To jest Polska, niektórzy chyba nie wiedzą gdzie mieszkają...

violet_bunny

widzicie? a jednak (: