Skoro na forum nastala moda na tematy związane z kanalami serialowymi, to i ja dorzucę swoje cztery grosze pytając o wasz stosunek do Foxlife. Moje ulubione seriale stamtąd to "Ekipa", "Sekretny dziennik call girl" i "Sześć stup pod ziemią".
Wszystko jest po części powieleniem czegoś, poza tym czemu nie podyskutować o innych kanalach telewizyjnych?
Po to jest forum by dyskutować o czym chcemy ,a ja zaraz założę sobie temat o Poloni 1 bo tak chce mam do tego prawo.
Ja od wczoraj mam promocyjne Foxlife i przypadł do gustu bo leci tam sezon "Gotowych na Wszystko" 05 -a na Polsacie dopiero jesienią więc potrzebny jest taki program na pewno lepszy niż beznadziejny syf Zone - romantica proponowany u mnie przez UPC ,(z którego zrezygnowałem)
Pytanko a kiedy leci "Sześć stóp pod ziemią"?na Foxlife :)
ja tego nie bronie - każdy ma prawo do bycia baranem i podążania ślepo za nowo wyznaczonym trendem
ja z kolei korzystam z prawa do krytykowania takich postaw :)
Ouuu... to musi boleć! ;)
Zatem to penie tylko kwestia czasu jak i mnie nagrodzisz podobnym wpisem, ponieważ autor założył ten post po tym jak ja napisąłem o Universal Channel... ;(
Nie bądź taka okrutna, please!
ech dzieci
arkazmu musicie się jeszcze nauczyć, ale spokojnie - kilka miesięcy na forum głównym fw i się wyrobicie ;)