Skoro na forum nastala moda na tematy związane z kanalami serialowymi, to i ja dorzucę swoje cztery grosze pytając o wasz stosunek do Foxlife. Moje ulubione seriale stamtąd to "Ekipa", "Sekretny dziennik call girl" i "Sześć stup pod ziemią".

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
grzechu_

czyli jak małpa musisz klonować innych.. grejt

diana6echo

Wszystko jest po części powieleniem czegoś, poza tym czemu nie podyskutować o innych kanalach telewizyjnych?

grzechu_

Po to jest forum by dyskutować o czym chcemy ,a ja zaraz założę sobie temat o Poloni 1 bo tak chce mam do tego prawo.
Ja od wczoraj mam promocyjne Foxlife i przypadł do gustu bo leci tam sezon "Gotowych na Wszystko" 05 -a na Polsacie dopiero jesienią więc potrzebny jest taki program na pewno lepszy niż beznadziejny syf Zone - romantica proponowany u mnie przez UPC ,(z którego zrezygnowałem)
Pytanko a kiedy leci "Sześć stóp pod ziemią"?na Foxlife :)

Julianek

ja tego nie bronie - każdy ma prawo do bycia baranem i podążania ślepo za nowo wyznaczonym trendem

ja z kolei korzystam z prawa do krytykowania takich postaw :)

diana6echo

Ouuu... to musi boleć! ;)
Zatem to penie tylko kwestia czasu jak i mnie nagrodzisz podobnym wpisem, ponieważ autor założył ten post po tym jak ja napisąłem o Universal Channel... ;(

Nie bądź taka okrutna, please!

macbeth

ech dzieci
arkazmu musicie się jeszcze nauczyć, ale spokojnie - kilka miesięcy na forum głównym fw i się wyrobicie ;)

diana6echo

s.. zapomniałam o s ..

diana6echo

Nie wiem jacy "my", ale i tak dziękuję za życzenia... :)

macbeth

diana6echo ma wyraźny problem ze sobą, a jej "sarkazm" jest na poziomie wkurzonej na świat nastolatki.
Umów się z kimś, wyluzuj, bo twoje wypociny zalatują kpiną. I co najważniejsze; nie rób z siebie proszę jakiejś weteranki forum, która wyznacza granice przy zakladaniu tematów...