użytkownik usunięty

Idzie ku dobremu...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

chamstwem jest to że 31 latek jest prezesem!!!!!!!! w tym wieku to ja co najwyżej będe dyrektorem!!

Victor_Delacroix

a w jakim wieku będziesz prezesem ? ;)

użytkownik usunięty
proba_mikrofonu

Farfał był skinem w wieku 16 lat . To co wyprawia Wybiórcza to Himalaje hipokryzji ( Wazak szefostwo tego szmatławca tudzież ludzie których brukowiec promuje to często niedzisiejsi komuniści a nawet czynni staliniści ) jakoś nie słyszałem by Michnik robił nagonkę na Mazowieckiego ( premier to wiecej niż stołek w telewizji ) a ten pisał płomienne artykuły broniące ,,ludowej sprawiedliwości '' w jakże demokratycznej Polsce lat 1949-1956 .

użytkownik usunięty

ku dobremu? żadnych pozytywnych zmian nie zauważyłam, telewizja wciąż będzie wygladać tak samo

Farfał niech idzie do telewizji Trwam prezesować tam poczuje swoje klimaty rasizmu i faszyzmu a ojciec Tadeusz na pewno będzie zadowolony że trochę odpocznie i w spokoju zajmie się swoją telefonią komórkowa:)

Julianek

Ciekawe kiedy TVP zawiesi nadawanie :)

użytkownik usunięty
Julianek

Ojca Tadeusza można nie lubić ale za bezpodstawne oskarżanie kogoś o faszyzm możesz się doczekać procesu sądowego .Rzadko oglądam Telewizję Trwam ale nazywanie jej faszystowską to bełkot .Ksiądż Rydzyk niekiedy robi dużo dobrej roboty dla Polski (Na przykład jest jedynym który upomina się o prawdę dotyczącą Wołynia gdy peowcy liżą buty banderowcom ) dlatego należy mu się co najmniej szacunek .

Julianek

właśnie.
tam jego miejsce.
szkoda,że był taki młody w latach 80, bo bysmy z kolegami z Departamentu wykonczyli psychicznie dziada.
Ale w końcu doczekamy sie , ze normalni ludzie, nasi koledzy i przyjaciele zrobia z tym chłamem w telewizji porządek

jeżeli filmy takie jak Patch Addams mają nadal być nadawane po 23 to ja dziękuję za taką publiczną telewizję co woli kształcić młodych wlewając im szambo z polskich telenowel..

diana6echo

Dla Rydzyka szacunek ..ha dobry żart niech on zacznie szanować innych i uczy ludzi tolerancji a w tedy możemy mówić o szacunku do nie go a po za tym to nie na temat ,pozdrawiam i dobrze rozbawiłem tym szacunkiem ...:)

użytkownik usunięty
EHNATON2

Tak to niech Michnik zacznie szanować innych i przestać pluć i oczerniać naród polski oraz wychwalać ludzi o watpliwej reputacji (Kiszczak albo banderowcy ) .Wtedy i ksiedza Rydzyka można poprościć o to samo .Osoby starsze wiekiem to też obywatele naszego kraju (redaktor brukowca pewnie żałuje że nie może postąpić z nimi jak jego brat z ,,wrogami ludu ,,)

Menelik tak samo twoje guru się powinno nazywać jak ty !!!,zmień forum bo ciągle piszesz nie na temat:)

użytkownik usunięty
EHNATON2

To nie jest moje guru łaskawco( jeżeli chodzi ci o ksuiędza Rydzyka) .Nie lubię skinów ale uważam że ekstremiści wszystkich obozów winni być traktowani tak samo .Krytyka księdza Rydzyka dobrze ale też krytyka ,,postępowców ''też dobrze .A nie jeden kłamie i opluwa naród polski i stosuje podwójną moralność (i nic go za to nie spotyka ) a na drugiego robi nagonkę bo atakował Żydów .Wiesz co to moralność Kalego ?.

Jesteś naprawdę zabawny:))),pisz na temat lub załóż swój.

użytkownik usunięty
EHNATON2

Dobrze ,uważam że nagonka na Farwała jest niesprawiedliwa bo trzeba się też przyjrzeć byłym konunistom i ich pomocnikom .

użytkownik usunięty

Farfała

użytkownik usunięty

To tak, jakbyś pisał, że walka ze złodziejami samochodów jest równoznaczna z cichym przyzwoleniem dla włamywaczy.

użytkownik usunięty

Nie to oznacza elementarną równość wobec prawa

użytkownik usunięty

jak ty pier*olisz... jak chcesz, to zalóż temat o szukaniu byłych komunistow, skoro akurat to cie tak zajmuje, a nie wchodź mi z chlewem do mojego. Ja mam swoje poglądy na to, co przytoczyłeś, ale akurat teraz zajmuje ie, jak może widzisz, czymś zupelnie innym.

użytkownik usunięty

Nie bo krytyka Farfała bez krytyki komunistów jest niesprawiedliwa .

użytkownik usunięty

Bzdura gadasz chłopie, ale czego się spodziewac po jakimś lebku, który urwał sie z choinki i w co drugim poście napala sie na zmarłą aktorkę.
może powiedz mi, czy krytyka Stalina jest sprawiedliwa, jesli akurat nie dopowiada sie, że Hitler tez mordował.

użytkownik usunięty

*bzdury

użytkownik usunięty

Tak właśnie jest ( krytyka Hitlera bez krytyki Stalina jest niesprawiedliwa ) .A skąd ci przyszło do głowy że się na kogoś napalam ? . W ogóle napalanie się to złe i wulgarne określenie (bądz bardziej romantyczny ) .

użytkownik usunięty

"krytyka Hitlera bez krytyki Stalina jest niesprawiedliwa"
Co ciekawe odwróciłeś moją wypowiedź, co jeszcze ciekawsze nie jest tak, jak mówisz, bo gdyby tak było każda audycja o Auschwitz konczyłaby się słowami: "ale pamietajcie, ilu nas w gułagach zginęło..."

użytkownik usunięty

I tak powinna się kończyć ale niestety się nie kończy .

użytkownik usunięty

pffffff