Film

użytkownik usunięty

Mam małe pytanie ogladałam film w Tv4 w sobote bardzo mi sie spodobał tylko ze nie wiem jaki jest tytuł tego filmu leciał on o 17:00.Moja mama mowiła ze lecial tez w piątek??? Prosze napiszcie mi tytuł filmu.

"Głosy aniołów"
http://tv.wp.pl/index.html

;)

CiasteczkOwy_Potwor

12-letni James z rezygnacją przyjmuje decyzję ojca i nielubianej macochy, że kolejne wakacje spędzą w domku na plaży w stanie Maine. Jamesa dręczą wizje katastrofy sprzed dwóch lat, w której zginęła matka. Włócząc się po okolicy, przypadkowo uszkadza ogrodzenie wokół posiadłości pani Maddy Bennett, uznawanej powszechnie za jędzę. Jednak bliższy kontakt z Maddy pozwala odkryć jej niezwykłą wrażliwość i w końcu przynosi wyzwolenie z dręczących koszmarów. ??

CiasteczkOwy_Potwor

co to za problem zajrzec do programu chocby w necie?

Movie_Girl

Taki problem ze ze wzgledu na zalobe narodowa program zostal zmieniony i filmy z piatku nie zostaly jeszcze uwzglednione w programach tv takich jak tele gazeta i internetowych takich jak program TV

Pucin

a to zwracam honor :D ..........rzeczywiście

Jeżeli chodzi ci o film, w którym starsza już nieco główna bohaterka zaprzyjaźnia się z chłopcem i pomaga mu pogodzić się ze śmiercią matki to tytuł tego filmu brzmi "Głosy Aniołów". Był tam taki mądry wiersz czy też sentencja:

"Dusza opuszcza ciało jak uczeń opuszcza szkołę,
nagle i z radością. Śmierć to nic strasznego."

Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam.