Strasznie schodzą na psy.Ostatnio jak oglądałem Krwiożercze małpy i Zemstę niedźwiedzicy to myślałem że pęknę ze śmiechu.To miały być horrory. Na jedynce lecą ostatnio nowe horrory a co jeden to gorszy i zamiast sie bać to się śmieję. Co to ma być?prima aprilis?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Dante_22

Pomyliłeś dział.

Dante_22

Nie pomyliłem.Specjalnie dałem ten temat do tego działu bo dotyczy on telewizji a dokładnie TVP1 . Widzę że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem:)

Dante_22

Racja, ale trochę pomyliłeś się co do mnie. Owszem, mam problemy, ale tylko i wyłącznie z ludźmi tak myślącymi jak teraz Ty (robiący zamieszanie na forum głównym).
Uznaję Twoją akcję za spamerski atak na forum.

R_E_M_A_P_S

O___o.... .jak Amerykanin - wszędzie widzi podstęp i.. .S P A M xD... .

Dante_22

..nie, po prostu tvp1 i 2 przeznaczyły, któryś wieczór tygodnia na emitowania horrorów klasy Z ;] .... .

Dante_22

Ja jestem spamerem?Ja jestem spamerem!?!!Raczej ty i nie życzę sobie twoich wypowiedzi w moim temacie skoro ci nie pasuje to się od niego odwal.To by było na tyle.

Dante_22

"Raczej ty" - jesteś typowym objawem na tym portalu tzw. ciętej riposty.
To tyle, więcej nie da rady.

Dante_22

Nie wiem czemu, ale przypominasz mi jednego takiego z FW... Casanova bodajże ;)

KAWOwir

Dante wymyśl jakiś własny, oryginalny temat a nie wyjeżdżasz tutaj z tym, o czym wszyscy doskonale wiedzą;) O ramówce tvp powiedziano już chyba wszystko.A na horrory Z klasy należy patrzeć trochę inaczej lub po prostu wyłączyć odbiornik.

Dante_22

Ach czyli ja po Casanovie będę kolejną wasza ofiarą tak? Cóż skoro sobie na to zasłużyłem to muszę dźwignąć ten ciężar:):)(szczerze mówiąc mam to gdzieś).

Dante_22

remaps szaleje.

sebjak

M_A_R_S

Dante_22

tez widzialam te filmy nie wiadomo czy smiac sie czy płakac

Dante_22

Wybacz, ale już sam tytuł nie brzmi zachęcająco, poza tym zawsze można sprawdzić na fw jak jest oceniany i wyrobić sobie jakies zdanie.

Co do filmow na tvp1 to różnie bywa, czasem jest to kino wysokich a czasem tylko komercyjnych lotów, np. w niedziele i poniedziałki ok. 22/23 leci wiele ciekawych pozycji:)

Dante_22

Ja obejrzałem wszystkie filmy z tego cyklu. Kogoś może to dziwić i spyta "dlaczego?". Odpowiedź jest prosta. Filmy były tak beznadziejne, że aż genialne. W ogóle pomysły brane z kosmosu. Bardziej komedie niż horrory. Jedyną w miarę interesującą sceną we wszystkich tych filmach było podawanie czaszki małpy przy ognisku, kto oglądał ten wie. Kevin Sorbo w roli księdza walczącego z jakimś szlamem pod nowo wybudowanym centrum (nie pamiętam, czy turystycznym, czy jakimś biznesowym) po prostu gniecie. Mrówki, których działaniem kieruje dziwna kosmiczna siła. Nie wiem, kto daje pieniądze na takie filmy, ale zdrowi ludzie to nie są. Polska jest chyba jedynym krajem po za USA, i Japonią, gdzie to mogło przejść przez telewizje i to publiczną. Niemniej filmy na prawdę oglądałem wszystkie, bo to, co tam się działo było nie do pomyślenia.

Dante_22

bardzo dobrze ze ten temat zostal poruszony . otoz uwazam ze caly cykl dreszczowcow zostal slusznie nadany przez TVP. moze nie bylo to kino wysokich lotow bo i rezyserzy jak i obsada, ludziom oczekujacych od kazdego horroru aby byl pokroju Resident Evil albo innych MEGA produkcji, nieznana, jednakze zauwazyc trzeba, ze mimo wykonania np w krwiozerczych malpach komputerowe "animacje" krwiozerczej malpy filmy byly ambitne. nawet te "niskobudzetowe" tylko z nazwy chyba produkcje opowiadajace o chlopcu ktory caly film szuka rowerka etc. nie moga sie rownac z calym cyklem. choc mordercze mrowki poziomem odbiegaly od reszty cyklu. niestety slabszy film