TVP 1 się nie postarało i nie puści dziś drugiego półfinału Eurowizji, dlatego że nie ma w nim Polski to już nie ma po co. Według mnie jest to kpina z widzów, puszczają jeden półfinał, a drugiego nie. I pytam się za co ten abonament?
No ale na tamto pytanie nie oczekuję odpowiedzi, ponieważ mimo, że polska telewizja dała ciała to chciałbym eurowizję obejrzeć, tylko gdzie ona będzie transmitowana, wie ktoś może? gdzieś w necie albo w innej zagranicznej telewizji?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
aaaa

Jak dla mnie kpiną jest, że ten plastikowo-buraczany festiwal ciągle istnieje.

przemo663

Kurcze już za póżno ale napisze:
Tv montenegro
RTR Planeta

aaaa

Rzeczywiście smutne to... za to ciągle nas katują Fellinim, Tarkowskim, Antonionim i Bergmanem. Ponadto wciąż Teatr TV, dokumenty, reportaże, programy historyczne i naukowe. Za co ja płacę ten abonament?:(

swirOFF

Naprawdę płacisz abonament?

Deix_z_gwiazdkom

To była ironia...

swirOFF

wiem

aaaa

U mnie w domu płaci się abonament i bardzo się cieszę, że ten półfinał nie był transmitowany. Myślę, że gdyby więcej ludzi płaciło, to tvp nie musiałoby w ogóle transmitować takiej szmiry.

Kotula

Jeśli pierwsza część była taka jaka była, to szkoda czasu i szmalu na drugą - wierzcie mi. Skoro Isis wypadła z tego towarzystwa najlepiej, to szkoda gadać.