Podobno wyciekły scenariusze i całe odcinki seriali w tym "Gry o Tron".Cholera....

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ramsay2

Czemu cholera?? Nikt ci nie każe tego czytać:P A oglądnąć zawsze możesz;) I tak je obejrzysz prędzej czy później, wiec nie rozumiem oburzenia:P

WujekChu1ek

To nie oburzenie.Myślałem że są nie do ruszenia.

ramsay2

Każdy jest do ruszenia, nawet pentagon;) Każde zabezpieczenia zawierają tzw back door, zrobiony przez informatyka/programistę, w razie W.

WujekChu1ek

No tak.W końcu Sony też zhakowali po "Wywiadzie ze słońcem narodu".

ramsay2

Faktycznie coś pamiętam...Chyba Korea północnaP

WujekChu1ek

Podobno Kimowi nie spodobał się jego wizerunek xD

ramsay2

No bo było przedstawiony dość komicznie, zlecił swoim hakerom żeby zrobił zamęt... Choć nie wiem czego USA i reszta się tak boi i trzęsie portkami, przecież zmietli by go z powierzchni ziemi i byłby spokój... A nie idioci jeszcze czekają aż wzmocni swój arsenał militarny w tym broń jądrową...

WujekChu1ek

Też tego nie rozumiem.Najprawdopodobniej boją się ofiar cywilnych po stronie Południa.

ramsay2

Możliwe...

WujekChu1ek

Które zresztą są i tak pewnie nieuniknione.Koleś bez przerwy się dozbraja.

WujekChu1ek

Wbrew pozorom, to nie jest takie proste jak się wydaje. Jeden nieprzewidywalny błąd i konsekwencje mogą być straszne.

Gasza1910

Nie no wiadomo... Choć i tak spuściłbym na niego jakiego nuke'a:P

ramsay2

ciekawe kiedy te odcinki trafią do sieci

michaltbg_filmweb

O ile to nie fake.

ramsay2

wiele źródeł w tym i na filmwebie podaje, że wyciekł tylko scenariusz do 1 odcinka
http://www.filmweb.pl/news/Atak+hakerski+na+HBO%2C+wycieka+scenariusz+"Gry+o+tro n"-124298

michaltbg_filmweb

Ja czytałem u konkurencji że wyciekło 1,5 terabajtów danych.Z drugiej strony,gdyby coś mieli to już by latały po sieci.

ramsay2

Przecieki trzech pierwszych odcinków okazały się bardzo trafne.

loukas321

Najprawdopodobniej wszystkie są trafne.

ramsay2

W sumie w zeszlym roku tez odcinki wyciekly przed premiera, przypadek?

mania19

NIe sądzę;)

WujekChu1ek

To nie sadze bylo dla jaj :D

mania19

;)