Podobno wyciekły scenariusze i całe odcinki seriali w tym "Gry o Tron".Cholera....
Czemu cholera?? Nikt ci nie każe tego czytać:P A oglądnąć zawsze możesz;) I tak je obejrzysz prędzej czy później, wiec nie rozumiem oburzenia:P
Każdy jest do ruszenia, nawet pentagon;) Każde zabezpieczenia zawierają tzw back door, zrobiony przez informatyka/programistę, w razie W.
No bo było przedstawiony dość komicznie, zlecił swoim hakerom żeby zrobił zamęt... Choć nie wiem czego USA i reszta się tak boi i trzęsie portkami, przecież zmietli by go z powierzchni ziemi i byłby spokój... A nie idioci jeszcze czekają aż wzmocni swój arsenał militarny w tym broń jądrową...
Wbrew pozorom, to nie jest takie proste jak się wydaje. Jeden nieprzewidywalny błąd i konsekwencje mogą być straszne.
wiele źródeł w tym i na filmwebie podaje, że wyciekł tylko scenariusz do 1 odcinka
http://www.filmweb.pl/news/Atak+hakerski+na+HBO%2C+wycieka+scenariusz+"Gry+o+tro n"-124298
Ja czytałem u konkurencji że wyciekło 1,5 terabajtów danych.Z drugiej strony,gdyby coś mieli to już by latały po sieci.