Mam nadzieję że spore grono miłośników seriali z kręgu fantastyki pamięta serial "Invasion" emitowany w Stanach przed dwoma laty w ABC. Serial ten jak dotąd nie doczekał się emisji w polskiej telewizji choć moim zdaniem w pełni na to zasługiwał. Wreszcie po długim oczekiwaniu polscy telewidzowie będą mogli obejrzeć go dzięki TVN7 Pierwszy odcinek wyemitowany zostanie w w niedzielę 4 marca o 19.10.
Druga wiadomość jest równie dobra. Jeszcze w lutym (o ile już się nie ukazał) serial zostanie wydany w Polsce na DVD. Komplet to sześć płyt, dźwięk DD 2.0 z polskimi napisami (bez lektora) plus dodatki.
Cena - 129 PLN.

Mało efektów specjalnych, za to intrygująca fabuła i niezły klimat chociaż bez fajerwerków i rwącej akcji. Wiliam Fichtner w roli szeryfa zagrał znakomicie.

Czy będziecie oglądać "Invasion" na TVN7?

P.S. Zanim napiszecie coś w stylu "nie ma szans do Lost czy PB" zastanówcie się czy to serial który można sklasyfikowac w tej samej grupie co dwa wymienione.

Jancio

czekałam na niego , wiedziąłm ze tVN go kupił i dlatego go nie sciagałam , licze ze bedzie fajny :)

Jancio

Ja na pewno spróbuję wkręcić w ten serial pozostałych domowników, którzy za napisami nie przepadają więc nie oglądali go z neta.
Dla mnie Invasion to jeden z ciekawszych seriali ostatnich lat. Szkoda tylko że sezon zakończony cliffhangerem a kontynuacji nie będzie.

Pawel_8

Kolejny już serial który ze względu na spadająca oglądalność nie doczekał drugiego sezonu.
Pora emisji serialu jest (jak na TVN) przyzwoita, jeśli tylko ludzie z TVN pomyslą o porządnej reklamie na antenie TVN7 i TVN to może "Invasion" zainteresuje całkiem spore grono odbiorców.