W sobotę z nudów i braku innego zajęcia oglądałem wątpliwej jakości, nowy, szumnie zapowiadany show Polsatu Jak Oni śpiewają. I szczerze powiedziawszy nie wiem czy śmiać się czy płakać. Forma wokalna serialowych gwiazd jest w większości tak samo żałosna jak ich aktorska gra, a jury to jakieś towarzystwo wzajemnej adoracji (może poza Zapendowską). Plastik, lipa i banał. Kolejny sposób na wyciągnięcie pieniędzy od naiwniaków. A co wy sądzicie???

użytkownik usunięty
hetfield19

Ja myślę podobnie... mózgowcy z Polsatu zawsze mieli "ciekawe" pomysły niby przypadkiem podpatrzone w TVN...
Ale największą porachą to jest program Manna I Materny : "Maszyna czasu"...
Co za żenada... jak oni mogli popełnic taką kaszanę???
Jak sobie przypomnę "C.D.N"... to była klasa sama w sobie...
http://www.maxior.pl/?p=index&id=47593&0 polecam

No i wspaniali prowadzący z Katarzyną Cichopek na czele oraz jej niebywałą naturalnością i żarcikiem godnym naśladowania.

sylwia_86

Nawet nie miałem zamiaru oglądać tego programu ale jestem skłonny uwierzyć na słowo. Przede wszystkim, dlatego że polsat specjalizuje się w produkowaniu wątpliwej jakości programów rozrywkowych. Wystarczy przypomnieć sobie "ShowTime", na który miałem nieszczęście natknąć się przynajmniej dwa razy w czasie popołudniowego skakania po kanałach... Nie wiem jak bardzo badziewne jest to "Jak Oni śpiewają" ale ShowTime to największa porażka na jaką miałem pecha się natchnąć, te drewniane zachowanie "gwiazd", udawanie dobrej zabawy i ogólne wykonanie to po prostu ŻAL. Najgorsze było to, że gdy to oglądałem czułem się po prostu zażenowany.

Cóż, kiedy tvn trzepie co roku kasę na "Tańcu z gwiazdami" to polsat robi wszystko żeby mieć własny napchany "gwiazdami" program który z reguły nic nie prezentuje. Mam dziwne przeczucie, że "Jak Oni..." podzieli los "ShowTime" i odejdzie w niepamięć równie szybko jak się pojawił na antenie...

Gordon

Jako ciekawostę dodam,że "Jak oni śpiewają" to jest wersja brytyjskiego "Soap Superstar"-w Anglii ten program ponoć furorę robi :)
Tez to oglądałam i to miało być cos w stylu "Idola" z gwiazdami,ale wyszło jak zawsze:]

marharytka

Nie tylko ten program jest zresztą do kitu. Dla mnie najwiekszą porażką jest chyba emitowany w stacji VIVA program "Shibuya". Wielka trójca jurorów (Doda, Doniu, Wiśniewski)- aż się na płacz zbiera, jak oni się znają na muzyce to ja jestem ostatni mohikanin.

FEAsaurus_Rex

O tak, ten program to dopiero porażka. Szajz i tandeta w najlepszym wydaniu. Słuchanie i oglądanie tego programu to najgorsza torura.

marharytka

Polacy to zawsze zgapią coś od innych. Nie umieją nic sami wymyśleć a dotego jeszcze taką beznadzieje. Raz przez przypadek widziałam kawałek tej durnoty ale po tekście Cichopek natychmiast to wyłączyłam.

hetfield19

Hetfield też fałszuje (przynajmniej teraz):p:p:p hehe. Polsatu nie mam i nie żałuję, bo to w ogóle masakra jest... Same reality Szoły - niedobrze się od tego robi. Ale cóż, widać ludziom odpowada taka "rozrywka", skoro coraz więcej powstaje tego dziadostwa.

Nola_2

no ciemna masa to łyka , to się robi chłam

hetfield19

..tia.. niestety pod względem 'szołów' Polsat przegrywa z TVN..
.spróbowałam obejrzeć pierwszy odcinek... .i to doświadczenie spowodowało u mnie wzrost samooceny - już ja lepiej śpiewam pod prysznicem ;D..

.podobno każdy śpiewać może, jak to kiedyś zaśpiewał pewien pan^^... cóż.. może i mogą, ale my na szczęście nie musimy tego oglądać i słuchać ;]...

hetfield19

Lepiej płakać ... Chciaż pośmaiać także bo przecież jest z czego :))

hetfield19

polsat schodzi z ramówki. Jedyne co mu sie udało, to wykupić dobre seriale zagraniczne (gotowe na wszytsko, prison brak, CSI)i reality (uwielbiam Beauty & Geek, cudowne:D)
własnego pomysłu proponowane programy to porażka.
Żal mi się robiło patrząc na reklamy 'jak oni spiewaja' ale gdy zobaczylam zwiastun serialu 'mamuśki'...

carnation

Jak oni to robią? Kiepsko! Oglądam właśnie powtórke - tragedia!

hetfield19

"Jak oni śpiewają" - miało być pięknie, a wyszło jak zawsze. W tym programie podobno występują gwiazdy?? Kto....może Łukasz Płoszajski z "Pierwszej miłości". O losie co za kraj...ale i tak go kocham! :D

kAMSON

a właściwie jakie my mamy w Polsce gwiazdy? ;p
"Jak oni śpiewają" jest odpowiedzią polsatu na "Taniec z gwiazdami"... już próbowali z "Show time" (czy jakoś tak) ale jak widać znów im nie wyszło...

ottak

Te wszystkie teleturniej programy typu "Idol" "taniec z gwiazdami", różnego rodzaju reality show to wszystko nic nie warte badziewie. Nawet nie zawracam sobie głowy takimi bzdurami bo szkoda na to czasu.

Borat

Te wszystkie teleturniej programy typu "Idol" "taniec z gwiazdami", różnego rodzaju reality show to wszystko nic nie warte badziewie. Nawet nie zawracam sobie głowy takimi bzdurami bo szkoda na to czasu.

użytkownik usunięty
torgal

taa.. zgadzam się.. totalne nieporozumienie, zniknie tak szybko jak się pojawił, i nikt o nim pamietać nie będzie :P

hetfield19

Masz dużo racji. Większość aktów nie potrafi spiwać. Ale niektórzy nie powinni sie w ogóle tam pojawić bo to jest strasznie jak niektórzy fałszują i tak, że nie da sie tego słuchac..
Najlepiej śpiwają
1. Natasza Urabańska
2. Halinka z Kiepskich
3. No i spiewała też dobrze Dominika Figurska ale niestety odpadła, myślę, że została za ostro skrytykowana.

A Edyta Herbuś nie umię w ogóle spiwać, strasznie fałszuje, nie ma głosu ale z tego powodu, że jest popularna i udaję, słodką to jury ją zdecysowanie za wysoko oceniają.

Kasjopejka

Masz rację. Głupia Edyta Herbuś została w programie tylko dlatego, bo jeszcze głupsza Edyta Górniak ( która nie umie śpiewać hymnu ) dała jej lekcję śpiewu wzamian za lekcję tańca. I ta daje jej teraz dużo punktów. Gdy słyszałam jak ona śpiewa ''Big Big World'' to mi się niedobrze normalnie robiło;( Mam nadzieję,że wygra Natasza Urbańska, bo ta jedna ( no i może jeszcze Agnieszka Włodarczyk ) coś tam umie:D