Oglądałem już LOST:Zagubieni, Game of Thrones (Gra o Tron), Breaking Bad, Vikings (Wikingowie), True
Detective (Detektyw), Hannibal, Sherlock, Once Upon A Time (Dawno, dawno temu), Prison Break
(Skazany na Śmierć), Heroes (Herosi) , Dexter, Przygody Merlina,Revenge (Zemsta), Penny Dreadful
(Dom Grozy), The 100, Sleepy Hollow (Jeździec bez głowy), Harper's Island (Wyspa Harpera), Teen Wolf :
Nastoletni Wilkołak, Shameless : Niepokorni, Catle, Dr, House, The Mentalis (Mentalista), The Walking
Dead (Żywe Trupy), Arrow, Ornage is the New Black, The Flash, Marvel Agents of S.H.I.E.L.D.,Grimm,
Gotham, Misfits (Wyklęci), True Blood (Czysta Krew), Supernatural (Nie z tego świata), Blacklist (Czarna
Lista), Suits (W garniturach), Peaky Blinders, Utopia, Terra Nova, Impersonalni, Moonligth (Pod Osłoną
Nocy), The 4400, In The Flash, How I Met Your Mather (Jak Poznałem Waszą Matkę), The Big Bang Theory
(Teoria Wielkiego Podrywu), Reign, Californication, Pretty Little Liers (Słodkie Kłamstewka), The Event :
Zdarzenie, Wilfred, Jerycho, The Originals, Transporter, House of Cards, Under The Dome (Pod Kopułą),
Kompania Braci, FlashForward : Przebłysk Jutra, Hatfields & McCoys : Wojna Klanów, The Lying Game,
The Sopranso (Rodzina Soprano), The Sons of Anarhy (Synowie Anarchii), Outlander, Once Upon a Time
in Wonderland, Orphan Black, Tajemnice Domu Anubisa, Fringe : Na granicy światów, Selfie, Da Vinci
Demons (Demony da Vinci) Friends (Przyjaciele), Fargo, Charmed (Czarodziejki), Komisarz Alex, Czas
Honoru, Czas Honoru : Powstanie, Pozostawieni, The Office, Banshee, Spartacus : Krew i Piach,
Spartacus : Bogowie Areny, Spartacus : Zemsta, Spartacus: Wojna Potępionych, Terminator : Kroniki Sary
Connor, Świat Według Kiepskich, The Knick, Forever, Scorpion, American Horror Story, American Horror
Story : Asylum, American Horror Story : Sabat, American Horror Story : Freak Show, Homeland, The
Following (Dochodzenie), Twisted, Dr. Who, Chicago PD, Wiedźmin, White Collars (Białe Kołnierzyki),
666 Park Avenue, Elementary, Glee, Mad Man, The Wire, Lie to Me (Magia Kłamstwa), Bates Motel, Wirus,
Faking It, Ray Donovan, Agenci NCSI, Poirot, StarCrossed, Scandal (Skandal), Southland, Revolution,
Doktor Hart, Luther, Robin z Shrerwood, The Kings of Queens (Diabli Nadali), Rome (Rzym), Salem, Buffy
: Postrach Wampirów, Falling Skies (Wrogie Niebo), Girls (Dziewczyny), Conntinum : Ocalić Przyszłość,
Community, Rodzina Borgiów, Smalville (Tajemnice Smalville), The Secret Circle (Podziemny Krąg),
Legends, Haven, Almost Human, Pitbull, Oficer, Grey's Anathomy (Chirurdzy), Chuck, Broadwalk Empire
(Zakazane Imperium), Dwóch i Pół, Bones (Kości), Z Archiwum X, The Good Wife (Żona Idealna), 2 Broke
Girls (2 Spłukane Dziewczyny), Ekipa, New Girl (Jess i Chłopaki), The Beauty and The Beast (Piękna i
Bestia), Defiance, Hawaii 5-0, Kryminalni, May Mad Fat Diary, Anna German, Trawka, Sześć Stóp Pod
Ziemią, 24 Godziny, Janosik, Alcatraz, Bridge, How To Get Away With Murder (Sposób na Morderstwo),
90210, Black Sails (Piraci), Gotowe na Wszystko, Gomorra, Downton Abby, Gossip Girl (Plotkara),
Miasteczko Twean Peaks, Wataha, Filip z Przysłośc oraz Klan, M jak Miłość i Moda na Sukces. To co
polecacie

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
CharliePace

pamiętniki wampirów
hoży doktorzy
skins UK
anatomia prawdy
tajemny krąg

CharliePace

Jestem pod wrażeniem tak dużej kolekcji i niestety nie jestem w stanie nic innego polecić ale po prostu gratuluje :)

CharliePace

Forbrydelsen.

CharliePace

Policjanci z Miami
Magnum PI
Starsky i Hutch
Vegas (2012)
Miasto cudów
Odwróceni
Kobra oddział specjalny
13 posterunek
07 zgłoś się
Zmiennicy
Naznaczony
Mob city
The Kennedys 2011
Pan Am
Detektyw Monk
Columbo
Crime Story
Dochodzenie (the killing)
Kojak
Glina
Nash Bridges
Ulice San Francisco
Strażnik Texasu
Drużyna A

CharliePace

Z takich lepszych, to może jeszcze ''Salem'', ''the Knick'' ''Wilfred''? Nie widzę w ''obejrzanych'', ale mogłam przegapić ;)