Siemka. Mam do Was prośbę. Chciałbym zacząć oglądać jakiś fajny, ciekawy serial. Obecnie nie oglądam żadnego. Więc zastanawiam jakim serialem umilić sobie czas. Rozmyślam nad "gotowe na wszystko". A jaki Wy byście mi doradzili?
Oczywiście bez mody na sukces, ona jest na pierwszym miejscu xD

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Kamil_

Dexter
House
6 Feet Under (słyszałem, że dobry, niestety do tej pory nie widziałem)
Californication
Heroes?
Lost? ;)

Kamil_

,,Dowody zbrodni'' i ,,Krok od domu''. Są całkiem fajne:-)

Kamil_

Gotowe na wszystko, Chirurdzy, Cudowne lata

użytkownik usunięty
Kamil_

Hmmm... Zdecydowanie polecam Gotowe na wszystko. Sama oglądam... xD Oprócz tego fajne też są: Hotel Babylon, Brzydula Betty, Dr House, Podkomisarz Brenda Jonhson, Co ludzie powiedzą?...

Kamil_

Chirurdzy , Veronica Mars , Lost , Gotowe na Wszystko i mój ukochany- Hoży Doktorzy ;]]

Kamil_

Może lepiej niech autor tematu określi jaki gatunek serialu woli; chyba nie warto polecać komuś z góry "swojego" serialu w nadziei że ktoś również się nim zachwyci. Jeżeli lubisz na przykład s. komediowe to masz duży wybór: Rockefeller Plaza 30, My name is earl czy klasyka - Przyjaciele. Jeśli lubisz fantasy to masz komiksowych Heroes, wielowątkowy Lost czy wzorowany na filmie "Gwiezdne wrota" Battlestar Galactica. Sensacja: Prison Break [trochę ostatnio zdziadział, ale 1 i 2 sezon są naprawdę dobre], 24 godziny, Soprano. Historyczne: Kompania Braci, Rzym, Dynastia Tudorów. Kryminalne: CSI, Bez śladu, Monk.
Jak widać, jest tego od groma.

Kamil_

Fajny i ciekawy to trochę mało dokladny opis. Nie wiadomo czego oczekujesz po serialu. Każdy lubi co innego. Polecam przejrzeć listę top seriali (http://www.filmweb.pl/serials/top), poczytać o każdym mniej więcej opinie i samemu zadecydować.

Fluorescent

Ja polecam:

Dexter
Six Feet Under
Weeds
Californication
Dead Like Me
Sopranos
Nip/Tuck
Damages
Breaking Bad

Na początek powinno wystarczyć :)

Albertino

No i "Gotowe na wszystko", ale tylko pierwsze dwa sezony, bo później się robi cienizna...

Kamil_

Ja bym Ci szczególnie poradziła abyś ogladneła :
1.Kompanie Braci (nie długi serial, ale na prawde warty oglądniecia , obiecuje Ci ze czasu jaki na nim spedziłaś nie uznasz za zmarnowany).
2.Jericho (jak dla mnie BOMBA - ale zależy od gustu !

Jak dla mnie oba sa najlepsze :)

aniaM

Możesz Mad Mena obejrzeć, to napiszesz czy warto :D Ja się przymierzam już kilka miesięcy i jakoś nie mogę :s

użytkownik usunięty
era

24!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

Kamil_

jak moda na sukces i gotowe na wszystko to na pewno pitbull albo unit
nie ma za co :)

użytkownik usunięty
Kamil_

odpuść sobie wszystkie popularne, i wybierz coś eurpejskego, jeśli szukasz serialu młodzieżowego polecam w 100% brytyjskie "Skins",
jeśli natomiast interesuje cie bardziej Ameryka oglądnij
WEEDS, ten serial jest naprawdę rewelacyjny :D
W następnej kolejności to co wymienili pozostali. :)

Zacznijmy od tego czy chcesz oglądać serial w tv czy ściągnąć z internetu :)
..

Seriale tj jak lost, prison break będą się ciągnąć jeszcze przez najbliższe kilka lat ...

Osobiście poleciłbym Ci serial który już zakończył swoją "świetlność"
Jest nim THE O.C. <ang> "Życie na fali"

Polecam również z archiwum X

Jak chcesz troche się pośmiać proponuje Weeds, Scrubs (Hoży doktorzy)

Z kolei serial lekko otoczony grozą to supernatural

Jest oczywiscie wiele interesujących seriali ale tak naprawde nie wiadomo jak trafić w gusta kogoś kto nie sprecyzował dokładnie jaki gatunek serialu chciałby zobaczyć

Tef

Zacznij oglądać modę na sukces - to najlepsze wyjscie. Nieskończona ilosc odcinków, gwarantuje, nieskończoną oglądaloność z twojej strony.

BRAK_UZYTKOWNIKA

<lol>

Ja zaczynałem od "Gotowych na wszystko", serialowa przygoda trwa do dziś.

Zaczynać od "Californication" - nieco hardkorowo ;p

Polecam "Scrubs", "Plotkarę", widzę, że oglądasz głównie komedie ;p Może coś z animowanych - "Family Guy", "American Dad"?

Pozdrawiam, Kuba

Kamil_

Cudowne lata <333
Beverly Hills 90210

;)

Moomac

Dzień za dniem - piękny serial z mojego dzieciństwa ...

Kamil_

Cześć,

Podam ci według mojego top 10.

1_Świat według dzikich
2_Hoży doktorzy
3_On, ona i dzieciaki
4_Ostry dyżur
5_Zagubieni
6_Rzym
7_Dr. House
8_PitBull
9_Gwiezdne wrota
10_Weronika mars

Kamil_

Grey's Anatomy (Chirurdzy) oglądam właśnie 4 sezon i nadal mi się podoba a to rzadkość.

Stukov

Dexter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten serial bije wszystko na łeb!!!!!!!!!!!!!

Kamil_

Jeśli szukasz czystego realizmu polecam The Wire i The Shield.

Philip

cześć.;**
polecam :
~ Beverly Hills 90210. <obecnie leci. na polsacie.
~ One tree hill(POgoda na miłość) <nieleci.;(( ale świetne jest.
~ Przyjaciele. <leci na tvn7.
~ Kryminalni. <leci na tvn i tvn7.
~ Życie na fali. <leci na tvn7.

Kamil_

Dr.House
Dowody zbrodni

kargra89

uwielbiam Dr.House'a
Beverly Hills 90210 też jest fajne

CtH

Harry's Game

Motorcycle_Boy

Z niewymienionych do tej pory polecam "Secret Diary of a Call Girl", "Psych", "Burn Notice", "Chuck", "Dirty Sexy Money", "Eli Stone" i "In Plain Sight". Polecam też wspomniany "Mad Men" bo to znakomity serial. Warto zwrócić też uwagę na "Damages".
Pozdrawiam

Kamil_

Supernatural(najlepszy serial!!)
Grey's anatomy
Dr.House
Desperate Housewives
Reaper
Gossip Girl
Private Practice
Pushing Daisies
One Tree Hill
Brothers & Sisters
How i met your mother
Boston Legal
Bones
My name is Earl
Fear itself
Psych
Nie chce mi sie pisac dlaczego....musisz mi zaufac :P

Kamil_

Six Feet Under
Dexter
Californication
The Riches
Cowboy Bebop

talita

Jak wybierac,to najlepiej THE WIRE - PRAWO ULICY.Lepszego serialu NIGDZIE nie znajdziesz.Pozdrawiam