Mam zamiar obejrzec jakis ciekawy serial, ale nie mam pojecia za co sie zabrac. Dlatego prosze o podanie swoich ulubionych seriali, :) obejrzalem ostatnio serial trawka - weeds i berdzo mi sie podobal. teraz mam zamiar obejrzec 30 rock - rockefeller plaza 30 ale nie wiem czy sie oplaca wiec pomozcie. doradzcie cos.:) dzieki
No to jak się Weeds podobało to polecam Californication, a z innych niekomediowych, jak lubisz coś ambitnego, to :
1.The Wire - moim zdaniem serial wszechczasów (trzeba się wczuć w klimat)
2.Six Feet Under
3.The Sopranos
4.Dexter
5.Deadwood
Ogólnie mówiąc seriale HBO rządzą, a Showtime jest niewiele gorsze.
A jak coś luźniejszego to w sumie spoko są(moim zdaniem:)):
1.Lost
2.Supernatural
3.Heroes
ok no to obejrze to californication, pozatym mialem zamiar obejrzec tez six feet under, i the sopranos no i tylko mnie w tym utwierdziles. dzieki. a ten 30 rok fajny? oglada ktos? aa i jeszcze slyszalem o takiem : how i met your mother...
Hmm jest wiele ciekawych seriali. Nie wiem z jakiej dziedziny Cię interesują, ale ja polecam Angel oraz Brygada ratunkowa. A może miniserial? Polecam Kompanię Braci.
Polecam każdy serial BBC, ewentualnie Channel 4. Z produkcji tej pierwszej: Life on Mars albo The Lakes.
Tu coś wybierzesz:
http://kino-azja.pl/viewtopic.php?f=38&t=253&start=0&st=0&sk=t&sd=a&hilit=true+b lood