Chodzi mi o coś z pogranicza horror/fantazy tylko taki żeby miał w miarę ciągłą fabułe,nie był jakiś nudny typu miłość nastolatków itp...Fajnie by było gdyby trzymał cały czas w napięciu. Np. oglądałam Grę o tron i jak dla mnie był w miarę ok,za to teraz oglądam Czystą krew i jak dla mnie jest za bardzo przewidywalna...
No więc dawajcie :)
Jak dla mnie to są seriale które naprawdę warto zobaczyć (z tego pogranicza o którym mówiłaś):
1. Sherlock
2. Walking Dead
3. Heroes
4. Battlestar Galactica
"Supernatural" jest idealnym przykładem połączenia horroru i fantasy. Do tego jest wiele momentów komediowych, zwłaszcza między braćmi. Siedem sezonów akcji, dramatu i śmiechu.
uwierz warto :) relacje między braćmi super ukazene i jest intryga nie powiem, całkiem wciągająca heh
Ciesze się ,że Ci się podoba :) od 14 odcinka zaczynaja się ciekawy wątek ale nie będę więcej zdradzała . Miłego oglądania ;)
Oglądałam to jakiś rok temu,świetny był ten serial a każdy odcinek miał tyle napięcia że aż dreszcze mnie dopadały przy oglądaniu,w życiu bym się nie spodziewała takiego zakończenia. więc wiesz co mówisz :)
zakończenie powala :D btw, możesz jeszcze obejrzeć Haven, na pewno fantasy, horror może i nie, ale czasami potrafi wystraszyć ;)