Jak tam podoba Wam się propozycja na wrzesniowe wieczory? Mi szczegolnie przypadl nowy serial paradokumentalny Wydzial Zabójstw z mało znaną obsadą (w końcu!) i show o samotnych mamusiach wychowujacych dzieci. Co niektore z nich to konkretne MILF-y. Znacie moze ramówki pozostalych stacji? Jesli tak to napiszcie!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Golan

Tak,mi na pewno przypadnie do gustu ten nowy program mam talent!!!, fabryka gwiazd, Ranking gwiazd i te wszystkie programy rozrywkowe typu jak oni śpiewają,taniec z gwiazdami, gwiazdy tańczą na lodzie,i oczywiście ford boyard.

Golan

A możesz mi powiedzieć jak będzie się nazywał ten wydział zabójstw i o tym show o samotnych mamach?????? i na jakim programie będą lecieć??????

filmaniak_1042882

WZ - wydział zabójstw... Tak wlasnie będzie sie nazywal owy serial. :] A co do mamusiek to niestety nie wiem, pierwszy odcinek startuje siódmego.

Golan

A te MILFy to polskie czy jakiś importowany program? Bo jeśli nasze to na bank nie opuszczę żadnego odcinka :) O którym kanale piszesz?

Zooff

Jedynka... MILF-y są dobre bo Polskie... Przy niektorych aż się ciśnie pytanie jak sie one uchowały...

filmaniak_1042882

Ten program o samotnych matkach to "Mamy mamy" i będzie go nadawać TVP1.

mania

"Między mamami" znalazłam też taki tytuł;)

madame_suspect

annes - to jest jakiś program o niemowlakach, a to o czym pisano powyżej, to o samotnych mamach szukających partnera lol

Aintha

no tak, masz rację. znalazłam wtedy gdzieś w necie opis jesiennej ramówki tvp i stąd to wszystko;) no nic, tak czy inaczej tv jesień zapowiada się raczej średnio. znowu;)

użytkownik usunięty
Golan

nie podoba mi się. Nic ciekawego, szmiry i bezguście królują.

Moze TVN trafi w Twoje gusta? Rozmowy w toku prezentuja sie smakowicie... Dzisiaj bylo o szalonych czternastkach i ich bezradnych sfrustrowanych mamach, a w najblizszym czasie bedzie o prostytucji i meskich przyrodzeniach. Czy to sprosta Twoim oczekiowaniom?

prawie nie oglądam tv (czasem tylko niektóre filmy), a już seriali w ogóle - ale cieszę się, że jest "Dexter", wyjątkowo mam zamiar się z tym zapoznać
może też rzucę okiem na "Rzym" - ten reklamowany jako wersja nieocenzurowana w soboty o 23:30

czyli nie jest chyba tak źle :)

To chyba jeszcze zależy na jakim kanale.. Ale to moja skromna opinia:P Osobiście uważam,że jesienna ramówka w tym roku, przynajmniej na niektórych kanałach zapowiada się naprawdę ciekawie i tylko zastanawiam się czy zdołam obejrzeć wszystko co bym chciała:P

xellos

Moje typy jesiennej ramówki już znasz, ale chciałbym zwrócić szczególną uwagę na serial "The Simpsons" który emituje TV Puls, jak dla mnie to jedna z najlepszych propozycji tego rocznej jesiennej ramówki.

hmiak

Ciekawa jest propozycja TVN-u - "Dexter" - ale niestety to co dobre puszczaja o 23:30 - kompletnie tego nie rozumiem

Priscilla_

"Dexter" zawiera "drastyczne" sceny(duzo krwi itp.) dlatego jest puszczany o takiej porze.

tommy_31

Ja tam nie narzekam, o tej porze i tak zwykle jestem w domu i jeszcze nie śpię, a jak mnie nie ma to sobie nagrywam na dysk dekodera i oglądam jak mam czas:D a poza tym uważam że jedną z lepszych propozycji jest Californication z Duchovnym :D

xellos

Klikajcie w mojego bloga, żeby się dowiedzieć, co polecam na jesień ;)

hmiak

"Simpsonowie" owszem, super. Gdyby nie ten nieszczęsny dubbing było by jeszcze lepiej.