Nawet porownania nie ma Kryminalni pobijaja wszystkich na glowy!W-11 tez moze byc ale wszystko jest takie debilne!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Dzwoneczek

no to chyba tak w formie żartu jest napisane??

bo jeśli nie - to ...czy Glina i Oficer też sa debilni? a kryminalni nie są?

Dzwoneczek

Kryminalnych lubię. W-11 to jednak zupełnie inny rodzaj serialu. Oficera ani Gliny nie oglądałam. A z W-11 można czasem się pośmiać :P Ogólnie nic ciekawego, taka masówka dla ogółu. Kryminalni mają fajną fabułę, bo są różne inne wątki oprócz tego tropienia kryminalistów.

pozdrawiam

agrafka

no kryminalni są spokooo i nie są debilni

agrafka

też lubię kryminalnych. Moim zdaniem W-11 lub Detektywi to poprostu dno!

Dzwoneczek

Kryminalni są the best!! Oczywiście że niema porównania z W-11 i Detektywami

Samcia

kryminalni sa najl oczywiste to jest, zawada i zakoscielny to men para na miare tysiaclecia i szymon oke men. wszystkie pozostale nie maja do gadania

Dzwoneczek

Nieprzepadam za Kryminalnymi..............jako s tak wyszlo. Widzialem pare odcinków i to nie dla mnie :D
PZODRAWIAM

Dzwoneczek

mi sie bardzo podobalo jak lecial serial "pitbull"
jest to wedlug mnie najlepszy film o polskiej policji
i duzo w nim prawdy...
nie to co cukierkowi "kryminalni"
albo tandetne i calkowicie sztuczne "w-11"
oficera i gliny nieogladalem ale jakos mi niepodpasily
pierwsze odcinki...
kiedys tez dobra byla ekstradycja ;]

Dzwoneczek

Uwarzam,ze (kryminalni)Sa Super!!!! Oglondalem Karzdy 1 otcinek!!I to jest !!!!!!!!!film!!!!!!!Inigdy to sie nie stalo

A w-11 Jest to program oparty na faktach...Wiec jest debilne poniewarze nie wszystkie Sprawy sa ciekawe..
Pozdrawiam Maks195

Maksi95

Też lubię kryminalnych lubię tego typu seriale filmy itd. W-11 też jest fajne choć rzeczywiście czasem jest nudne...

Nala_3

Podobno w maju zostaną wyemitowane ostatnie odcinki kryminalnych, nie wiem czy to prawda.

Beryl

Najlepsza jest Fala Zbrodni. I to zdecydowanie, biorąc pod uwagę te 2 seriale które wypisaliście.

Kwic

Fala zbrodni też jest super, szkoda że już skończyła się seria, mam nadzieję że będzie następna.