Czy nie uwazacie, ze tvp wkopala sie z serialem ,,Moda na sukces" ?? Jest on emitowany w tej stacji od kilku ładnych lat i konca nie widac.... Mam nadzieje ze dozyje czasow kiedy ten debilny serial zniknie w koncu z ekranow naszych telewizorow

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
cheesburger

HAHAHAHA ja też mam nadzieje,ale niestety musze cie zmartwić,jeśli jest nadawany tzn ,że ktoś go ogląda,bo jakby nikt nie oglądał to już by dawno go zdjeli z ramówki.Ale może kiedyś doczekamy się końca....jedyne co nam pozostaje to unikać go jak ognia.Ja szczególnie nie cierpie tej muzyczki na początku i na końcu,działa na mnie jak płachta na byka

cheesburger

Moda na sukcess to jEdeN z nAjLebSzycH serIali f tEleFffizji.
Nie poZwoLęł gO oPrażać.
PszePadAm zA RiDżem.

Mandarynia

Mandaryniu, przerażają mnie tacy ludzie jak Ty...

Mandarynia

Dobre :). Szacuneczek za poczucie humoru, a smiech z tych, ktorzy nie zrozumieli :)

Mandarynia

no coty nawet tak nie gadaj to porypany serial ib nigdy się nieskończy a jeśli podoba ci się ridz to się z nim umów

cheesburger

Och Mandarynia, dopiero co Michał cie rzucił, a ty już szukasz pocieszenia u boku innego?? I jeszcze mówisz mi, że to RICZ (a moze Kicz??) Nie znalem cie z tej strony. Ale czytalem w ,,Fakcie" ze ty ponoć lesbijka jesteś, wiec moze bardziej kręci cie BRUK (czy jak jej tam). No i jeszcze to fatalne obnoszenie sie ze swoimi brakami w edukacji (normalnie tak sie usmialem z twoich celowych bledow ortograficznych, jak z kawałów Sztrasburgera w Familiadzie). A tak na marginesie jak tam twoje tipsy?? Trzymaja sie jakoś??

cheesburger

Zastanawiam się, czy fani Bruk i Ridża dożyją do ostatniego odcinka. Z tym może być problem...

cheesburger

Ja Ci odpowiem kiedy zniknie. Zapewne stanie się to wtedy, kiedy przestaną kręcić. A przestaną kręcić, kiedy ludzie przestaną oglądać... czyli nasze wnuki będą zadawać sobie to samo pytanie :P

cheesburger

A mnie ten serial bawi :) Naprawdę.Poza tym nie trzeba specjalnie wysilać mózgu.Poddtytuł powienien brzmieć Never Ending Story:)Najlepsze jest to,że aktorzy z wyglądu specjalnie sie nie zmieniają.Dzieci Brooke i Ridge'a będa miały po 50 lat,a wspomniana para nadal bedzie wyglądała tak samo.Mysle,ze serial bedzie trwał dopoki aktorzy nie poumieraja...choć moze nawet jesli by umarli,to bedzie kręcony nadal:D Pozdrowionia

Martin_Eden

heh - ja myślę, że koło 205094 odcinka się to skończy, ale przypuszczam, że nie z powodu chęci przerwania kręcenia "tego czegoś" tylko... końca swiata ;)

cheesburger

rok temu byłem we włoszech, tam już mają odcinki ponad 4000 (jeśli się nie mylę, to u nas jest coś koło 2500). osobiście myślę, że po gigantycznej wojnie nuklearnej pozostaną trzy rzeczy: szczury, karaluchy i moda na sukces.
pzdr

dinsdale

"osobiście myślę, że po gigantycznej wojnie nuklearnej pozostaną trzy rzeczy: szczury, karaluchy i moda na sukces." hehehe genialny tekst;D

cheesburger

Dinsdal: heeeheheh dobre, choć patrząc na to realnie to troche przerażająca perspektywa :)

cheesburger

Czy nie uważacie ze taka szmira nie powinna byc puszczana w telewizji publicznej?? No bo bez przesady, raczą nas Modą na sukces, zamiast czymś ambitniejszym i jeszcze rządają od nas płacenia abonamentu. Okej można płacic amonament, ale niech takie okropne seriale znikną w końcu z tv i niech pojawi sie ambitne kino

cheesburger

Wraz z końcem świata.

cheesburger

przeciesz tamm juz kazdy z każdym był np. Bruk byla z ridżem ,grantem , z tym doktorkiem łorkikiem kiedys, z tym erykiem foresterem i dawwno temu z maarzystą....albo eryk z szila ,stefani,bruk, i ta rudą Loren albo dżejms łorik z szilą, ze stefani cos tera kręci i z bruk byl kiedys i taką blondi (no zapomniałam imienia) ,.....a tejlor z jakims księciem omarem,ridżem.erykiem,grantem, ......wiem to bo moja babcia ogląda i zawsze opowiada no i sama tez czasem zeby sie pośmiac ;-p...;)

cheesburger

Ile ludzi już przezylo ten serial??????? A ten serial bedzie lecial nawet jak poumieraja aktorzy po prostu ich wymienia :) a podobno to ma byc realne :) buhaha :D

cheesburger

Trochę głupie pytanie. Każdy wie, że wszystko na świecie się kończy tylko Moda na Sukces była, jest i będzie. Sam nie oglądam, ale podziwiam, ale podziwiam producentów, bo stworzyli coś co przez 20 lat się utrzymuje i jest popularne.

WISKI

Zauwazyliscie ze przez te wszystkie lata akorzy praktycznie nic a nic sie nie zmienili/? tylko niektorym zmarszczek troche przybylo:P Pamietam jak bylam mala to moja babcia zawsze ten serial ogladala i chyba nadal oglada:D:D:

sara1500

A ja twierdzę, że to jest stomatologiczny serial, którego jedyną treścią jest pokaz sztucznych zębów. "Szczęki 5....?"

Steiner_2

"Moda na Sukces" skończy się dwa dni po premierze Duke Nukem Forever.

użytkownik usunięty
Steiner_2

I po co , to wracać temat z przed trzech lat ?

cheesburger

Starożytni Aztekowie przepowiedzieli, że stanie się to 21 Grudnia 2012 po powtórce odcinka o 11.00

użytkownik usunięty
Keodred

Brednie. Starożytni Aztekowie nie wzięli pod uwagę emisji specjalnego odcinka bożonarodzeniowego (nr 2512666), wyemitowanego 25 grudnia oraz powtórki tegoż odcinka nazajutrz rano. MNS będzie trwać do końca świata i o jeden dzień dłużej. Producenci po nakręcenia odcinka pilotowego ustalili to ze Stwórcą Wszechświata. Jak zawsze powtarzałam, niewiele jest na świecie rzeczy, które dawałyby nam lepsze pojęcie o Nieskończoności.

Ten serial ma nie kończońce się koło. Ten sie zakochuje ten ja zdradza ta rodzi dziecko dziecko ma wypadek zakochuje sie itd.

natalka89_9

A i jeszcze jedno te odcinki co leca sa teraz z 2004 roku:P

cheesburger

Czadowa jest "Moda na Sukces", o co chodzi?

_________

W 2012 się skończy, o ile bedzie koniec świata.

BRAK_UZYTKOWNIKA

Kiedy sie skonczy? Gdy wiekszosc obsady karmiona botoksem, odsysaniem tluszczu i ciaglym usuwaniem zmarszczek jednoczesnie padnie trupem... Widzialem kiedys w kiosku okladke bohaterow "Mody na sukces" najbardziej aktualnymi... Mowie wam masakra, wiekszosc ma okrutne mordy ciezko naznaczone czasem. Nie musze mowic jakie wrazenie na mnie to wywarlo gdy przelotem widzialem ich w puszczanych starych odcinkach na jedynce...

Zawsze sie smieje, ze starym ze to serial, gdzie ogladasz co dziesiaty odcinek a i tak jestes na biezaco... Przykladowo gdy Ridż rozpierdala sie samochodem w odcinku 1788 to w 1792 samochód wreszcie zatrzymuje sie na drzewie...

Golan

Wszechświat, głupota i "Moda na sukces" są nieskończone

Kowalblebleble

Z tym że co do tego pierwszego nie jestem pewien :)

Panoptikon

Sromotnik jak tam bedzie mnie dzisiaj obserwowal Twoj wyszkolony kot z sufitowej dziury?

Golan

Sufitowy Kot widzi wszystko i wszędzie :)

cheesburger

...przy odrobinie szczęścia nie skończy się nigdy...
...no chyba, że Ridge umrze... wtedy już nie będzie po co oglądać...

...ludzie, czego Wy chcecie od "Mody na sukces"?!... co Wam szkodzi ten serial?... nie podoba się? nie oglądać!...

Snaga_Przeklety

Moda na Sukces się skończy kiedy Ta moda ustanie... proste ! xd

cheesburger

Od kilku lat ...??hmm chyba juz jest dawno "nascie" hehehe on nigdy nie zniknie !!!!

użytkownik usunięty
lego_3

przede wszystkim to nie jest serial tylko opera mydlana! i inne kryteria się tu stosuje;) w dodatku kultowa opera mydlana, fajny temat do nabijania się, kiedy wszyscy wymieniają się znajomością losów Bruk i Ridża
niektóre opery mydlane lecą od 1956 roku, więc Moda jest młodziutka:)
i faktycznie oglądają już tylko babcie, bo nasze mamy przerzuciły się na M jak Magda i Gotowe na wszystko

użytkownik usunięty
cheesburger

12 sierpnia 2018 roku.

2012 - wraz z końcem świata!

Redox

Stare babcie oglądające MnS pewnie nie dożyją polskiej emisji odcinków, które aktualnie pokazywane są w USA.

Morgan_Mortimer_Graff

A może ten serial jest dobry skoro tyle go kręcą? Myślicie, żeby sobie zassać z torrenta? Z 5 Jottabajtów by zajmowało ;)

Kwic

Jest jeszcze taki serial radiowy. "Matysiakowie" chyba się nazywa, też ma sporo odcinków.

Morgan_Mortimer_Graff

Kwic, oglądałem raz jeden cały odcinek (!) i zapewniam cię, że nie ma gorszego serialu na tej planecie :)

Albertino

A teraz przyznać się - Czyja babcia wrzuciła to na torrenta? :|

użytkownik usunięty
Albertino

Na torrenty? Albertino, błagam, powiedz że to żart... Błagam...

użytkownik usunięty
Albertino

TO NIE JEST SERIAL TYLKO OPERA MYDLANA!!! Albertino, kto jak kto ale ty to powinieneś wiedziec

No tak, ale czy opera mydlana to nie jest również serial?

użytkownik usunięty
Albertino

nie, nie, nie
tak jak telenowela - Klan, to o lekarzach,
serial - Oficer, Pitbul, 07 zgłoś się

użytkownik usunięty

i przez takich panów mylących gatunki, zawsze jak mówię, że lubię seriale to reakcja jest "Lubisz Modę na sukces"??? wiesz gdzie mam ochotę takiego kopnąc wtedy?;)

To już świadczy o tych którzy tak mówią. A nie zmienisz tego, że "Moda na sukces" jest niejako odmianą serialu (tak - serialu) zwaną operą mydlaną...