Cze!!! Organizuje konkurs: o to jego treść:
odpowiedźcie nato krutkie pytanie po prostu chodzi o seriale. Które najbardziejlubicie??
- komediowe,
- romantyczne,
- fantastyczne,
- sportowe,
- wszystkie,
- żadne,
Czekam na wszystkie odpowiedzi
http://www.filmweb.pl/user/872802/Beznickowy.html
Rozmaite. Nie mam klucza lubienia. Jak już to kryminały... ale tych nie podałaś.
Pozwolę sobie na małą dygresję; nie mogę się powstrzymać:
- nie 'organizuje', tylko 'organizuję'
- w tym przypadku nie 'o to', tylko 'oto'
- nie 'nato', tylko 'na to'
- nie 'krutkie', tylko 'krótkie'
- nie 'najbardziejlubicie', tylko 'najbardziej lubicie'
i 'odpowiedźcie nato krutkie pytanie po prostu chodzi o seriale' jest nielogiczne.
jeśli do wygrania są 102 całusy to wezmę udział w konkursie, buziaków 102 :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Sory, przeoczyłem jeszcze:
- nie 'odpowiedźcie', tylko odpowiedzcie'
- 'Czekam na wszystkie odpowiedzi', powinnaś napisać coś w stylu 'Czekam na odpowiedzi od wszystkich użytkowników, którzy tu zaglądają'.
- 'Organizuje konkurs: o to jego treść:' - nie wstawia się w jednym zdaniu dwóch ':'. 'Organizuję konkurs. Oto jego treść:'
- '- komediowe,
- romantyczne,
- fantastyczne,
- sportowe,
- wszystkie,
- żadne,'
Po 'żadne' powinna być kropka, a nie przecinek.
To takie błędy, które zauważyłem. Humanistą jednak nie jestem.
oj Beznickowy już sie nie wymadrzaj:) załamie sie dziewczynka, nie przypominaj jej o szkole, bo ma wakacje, widocznie za "krutko" chodzi do szkoły
Ty też bądź.
Zdania nie rozpoczynamy od "a". Zdanie rozkazujące kończymy wykrzyknikiem, a nie dwukropkiem i nawiasem.
:P
się dołączę.
-nie ma takiego słowa jak "cze".
-powtórzony wyraz 'wszystkie. Zamiast tego mogłaś napisać 'Czekam na każdą odpowiedź.'
I zastanawiam się jeszcze nad "!!!".
Nie wiem czy zwielokrotnianie '!' nie jest 'niegrzeczne'. Jak uważacie?
Pewnie, że niegrzeczne. Takich '!!!' używa się po wyrażeniu 'spieprzaj dziadu' przykładowo. "Spieprzaj dziadu!!!"
Klasyka.