Cze!!! Organizuje konkurs: o to jego treść:

odpowiedźcie nato krutkie pytanie po prostu chodzi o seriale. Które najbardziejlubicie??

- komediowe,
- romantyczne,
- fantastyczne,
- sportowe,
- wszystkie,
- żadne,

Czekam na wszystkie odpowiedzi

patrysia120

http://www.filmweb.pl/user/872802/Beznickowy.html
Rozmaite. Nie mam klucza lubienia. Jak już to kryminały... ale tych nie podałaś.
Pozwolę sobie na małą dygresję; nie mogę się powstrzymać:
- nie 'organizuje', tylko 'organizuję'
- w tym przypadku nie 'o to', tylko 'oto'
- nie 'nato', tylko 'na to'
- nie 'krutkie', tylko 'krótkie'
- nie 'najbardziejlubicie', tylko 'najbardziej lubicie'
i 'odpowiedźcie nato krutkie pytanie po prostu chodzi o seriale' jest nielogiczne.

Beznickowy

o........ zaczyna się hehehe.... :>

Tomoos

jeśli do wygrania są 102 całusy to wezmę udział w konkursie, buziaków 102 :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Beznickowy

Sory, przeoczyłem jeszcze:
- nie 'odpowiedźcie', tylko odpowiedzcie'
- 'Czekam na wszystkie odpowiedzi', powinnaś napisać coś w stylu 'Czekam na odpowiedzi od wszystkich użytkowników, którzy tu zaglądają'.
- 'Organizuje konkurs: o to jego treść:' - nie wstawia się w jednym zdaniu dwóch ':'. 'Organizuję konkurs. Oto jego treść:'
- '- komediowe,
- romantyczne,
- fantastyczne,
- sportowe,
- wszystkie,
- żadne,'
Po 'żadne' powinna być kropka, a nie przecinek.
To takie błędy, które zauważyłem. Humanistą jednak nie jestem.

Beznickowy

Hehehe.. wnika z tego że błędów bylo więcej niz samej treści:> ale czy to możliwe?!?! :>

Tomoos

oj Beznickowy już sie nie wymadrzaj:) załamie sie dziewczynka, nie przypominaj jej o szkole, bo ma wakacje, widocznie za "krutko" chodzi do szkoły

użytkownik usunięty
Doctor_CayyMan

A na końcu zdania powinna być kropka.
Bądźcie bardziej skrupulatni :)

Ty też bądź.
Zdania nie rozpoczynamy od "a". Zdanie rozkazujące kończymy wykrzyknikiem, a nie dwukropkiem i nawiasem.

:P

pierre_nick

Wyrazy szacunku:> Przy was czuje się jak kretyn hehehe...:>

patrysia120

się dołączę.
-nie ma takiego słowa jak "cze".
-powtórzony wyraz 'wszystkie. Zamiast tego mogłaś napisać 'Czekam na każdą odpowiedź.'

I zastanawiam się jeszcze nad "!!!".
Nie wiem czy zwielokrotnianie '!' nie jest 'niegrzeczne'. Jak uważacie?

ottak

Pewnie, że niegrzeczne. Takich '!!!' używa się po wyrażeniu 'spieprzaj dziadu' przykładowo. "Spieprzaj dziadu!!!"

Klasyka.

patrysia120

Najbardziej lubię obyczajowe ponieważ opowiadają o codzienności i są realistyczne. Poruszają problemy które mogą dotknąć kazdego z nas. Nie lubię za to komediowych, są jakies takie plastykowe i nienaturalne. Pozdrawiam