Ptrzebyje Sprawdzic ile osub lubi Kryminalni A ile nie wiec odpowiedz na muj temat
tak\nie
Ajesli nigdy nie oglondales Zapraszam 20:45 albo 23:45(BEZ CENZURY)
Pozdrawiam Maksi95
XxX
Ineed to chec how many peaple like Kryminalnie and how many don't,so then Rite back on my Blog
Yes\no
Or If you never wach it....Wach at 20:45 or 23:45(With SwelerWords)
osób
mój
oglądałeś
check
people
write (? chyba o to chodziło)
watch
swear word (? też nie jestem pewien, trudno Cię rozczytać)
+ interpunkcja
+ gramatyka
Mieszkam w anglii od 2 lat i pisalem to cos na przerwie wiec mialem tylko 10 min wiec troche blendow jest!!
Przeraszam
No cóż, ambitny z ciebie człek, ale póki co, daj sobie spokój z angielskim i popracuj nad gwarą ojczystą.
Mogą być..., to nie jest aż takie złe. Początkowe odcinki mnie wciągnęły, ale teraz serial mi się znudził, dlatego jestem między tak, a nie..., ale jeśli miałbym wybrać to chyba raczej jestem na tak.
Pisz co chcesz, ale w piśmie jesteś kiepski.
To, że mieszkasz 2 lata w Anglii nic nie znaczy. Mam znajomych w Anglii, którzy mieszkają tam ponad 5 lat, rozumieją po angielsku, ale z siebie po nic nie wyduszą, więc nie wyjeżdżaj mi z takimi mądrościami. To że tam mieszkasz, nie zwalnia cię od nauki polskiego, jeśli chcesz się wypowiadać na polskich forach.
TAK... Lubię KRYMINALNYCH ale niech rozpoczną się już te nowe odcinki!!! I niech trochę nie przynudzają!!
Ja, też oglądam "Kryminalnych" - to jest jedyne, co w współczesnej, polskiej kinematografii mi się podoba...