Tutaj wpisujcie wszystko na temat drugiej serii tego serialu :)

Madzika

osobiście moe stwierdzić, że druga seria rozczarowuje... i to mocno! akcja wlecze się strasznie... dopiero coś zaczyna się dziać w 7 czy 8 odcinku serii... a ponieważ pierwszą serię oglądałem z zapartym tchem to teraz oglądam 2... ciekawe ile mam jeszcze cierpliwości, by znosić pomysły twórców ;-)

s_wierzba

Ja też pierwszą część oglądałam z zapartym tchem :) a z jakim tchem będę oglądała drugą to jeszcze nie wiem. Pożyjemy, zobaczymy :)

Madzika

Ruszyła druga seria (AXN) i znowu pojawił się problem bo nadają Lost 2 równocześnie z drugim serialem, który oglądam (Gwiezdne Wrota na HBO).No cóż podobno nie można mieć wszystkiego (zostają powtórki, nagrywanie lub ściągnięcie z netu) ;)
Natomiast od serii 2 lost wymaga się więcej, bo jak to mówią apetyt rośnie w miarę jedzenia.Poza tym wiadomo czego się można spodziewać (wszystkiego), a pierwsza seria to było coś nowego w tv. !!!

Dodger_the_Witcher

hehe... pewnie... apetyt rośnie! jednak niestety twórcy po prostu przez pierwsze odcinki drugiej serii nie potrafili mnie zaciekawić niczym konkretnym... akcja zaczyna się rozkręcać przy 7-8 odcinku...
poza tym jest tam kilka głupot, które niestety powodują, że ocena LOST'u jako całości nieco spadła... ;-)

Dodger_the_Witcher

Wiem, że powtórki LOST 2 (tego samego odcinka) są na AXN jeszcze w niedzielę o 00:05, w poniedziałki o 20:55 i 1:05, w czwartek o 21:45. Tak więc napewno zdążysz obejrzeć :)

Madzika

Ja jutro bende oglądać już 11 odcinek drugiego sezonu Lost i powiem że jestem zawiedziona że uśmiercili moją ulubioną bohaterke Shannon bez sensu. Ale za to fajny jest nowy bohater Pan Eko.

Kate_39

cześć mam pytanie skąd moge ściągnąć te odciniki LOST 2 bo niemam pojęcia jeśli bedziesz chciała mi pomóc napisz prosze na moje gg 3243739 Z góry dzięki

Madzika

oglądałam urywki z 12 odcinka 2 serii i muszę powiedzie że bardzo mi się podobał. Jack, Locke i Saweyr pójda szuka michaela do dżungli i spotkają się z innymi. Aha i znowu kate będzie zarywa do obrażonego jacka

jacussss889

hehehe... a czy to czasem nie dzieje sie w 11 odcinku ;-)
kurcze, podobno nic nie dzieje się bez przyczyny /takie jest hasło serialu/ no ale druga seria to już przesada! wrrrr... zrobili straszną kaszanę z tego serialu, który zapowiadał się na rewelację ostatnich lat... teraz jest tylko gmatwanie fabuły, tak by jak najdłużej pociągnąc serial... a co idzie w parze razem z gmatwaniem? cała masa idiotyzmów! :-)

jacussss889

kate sie spodobał swyer i już noic niebedzie między nią a jackiem jak myślisz?????

Madzika

Dla mnie tez flaki z olejem W pierwszej serii nie moglem doczekac kolejnego odcinka, teraz po obejrzeniu zaraz zapominam co sie wydarzylo. Jedynie pan Eko cos wnosi do tej serii, reszta pojawia sie okazjonalnie rzucajac pare bezesnsownych slow, jak np Sayid ktory prawie calkiem zniknal. Ech...

Madzika

Mi tam się podoba druga seria. Powoli oglądam kolejne odcinki i nadal serial wzbudza we mnie ciekawość co się stanie za chwile. Wg. mnie każdy spodziewa się od następnych cześci czegoś lepszego, ale przecież nie zawsze tak jest, że druga częśćjest lepsza od pierwszej.

Madzika

2 sezon jest do d*** a podobno jeszcze 3 ma byc

Madzika

a i dopiero w tej 3 czesci mamy sie dowiedziec co sie stalo z Michaelem tym malym co zostal porwany...
Gwiazda "Zagubionych" będzie uśmiercona w serialu, ponieważ jest koszmarna we współpracy. Seksowna (taaa) 27-letnia aktorka jest świetna jako Ana-Lucia Cortez ale wtajemniczeni mówią, że jej na planie zachowuje się jak diwa, co wyprowadza wszystkich z równowagi.
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
TAK JEJ NIE LUBIE!!!! JAK DOBRZE ZE JUZ NIE BEDZIE GRALA BO JEJ 'GRANIE' BYLO POPROSTU TAKIE ZE MOZNA BYLO KOPNAC W KALENDARZ

patlost

Ale super że ją załatwią od początku jej nielubiłam.

patlost

Ale super że ją załatwią od początku jej nielubiłam.

Kate_39

sorry za powtórke jakiś error włonczył się

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
asia_mitura

Wiecie co..?
Jakiś czas temu na moim blogu zorganizowałam sondę, ale mam malo wpisów, więc trudno mi podliczyć głosy i ogłosić wyniki. Dlatego proszę was fanów LOST o wpisy, bo chcę aby ankieta była naprawdę dobrze wykonana;)))
pozdrawiam

Jak ten czas szybko leci...Już niedługo 3 seria :)

Madzika

Wiesz, kiedy będzie trzecia seria? Jak tak to napisz proszę.

Madzika

premiera 3 serii w ABC jest 4 października, zacznie się wielkie ściąganie :)

Madzika

Ja ogladalem jzu cala 2 seria ( na AXN ) i powiem ze jest dosyc zagadkowa i nawet ciekawa. pare pierwszych odc. moze jest takich sobie ale pozniej wszystkie sa spoko i duzo sie w nich dzieje tylko to zakonczenie jak zawsze zachecajace do obejrzenia kolejnej serii :P

Marhef

Zaraz rozpoczyna sie 3 w AXN, szkoda, ze na DVD trzeba pewnie bedzie czekac kolejne 2 lata, tak jak bylo z 1 sezonem, data premiera chyba z 5 razy byla przesowana i lipa poltora roku trzeba bylo czekac, teraz pewnie sezon 2 - dvd koniec 2008 lub poczatek 2009 a sezon 3 2010 lub 2011, o 4 juz nie ma co nawet wspominac. Do tego czasu zamin wydawca sie rozkreci juz polawa ludzi zapomni co to LOST.

użytkownik usunięty
TeleManiac

Ludzie, drugia seria lost jest WSPANIAŁA!! trzecia zreszta też! co wy gadacie?! lost stal sie najlepszym serialem powstalym w tym stuleciu i mysle ze dlugo takim pozostanie, te wszystkie 'skazany na smierc" i tym podobne sa do d.. a lost - cudeńko

Popieram Lost serial cudeńko. Wreście trzecia seria się zaczęła, na AXN.

Foxi_2

A pierwszy odcinek....masakra :)