CZY KTOKOLEIRK WIE , WIDZIAL , SLYSZAL
GDZIE I KIEDY NA JAKIM KANALE ZACZNIE SIE EMISJA 3-CIEJ SESJI LOST'OW??????????????????????? ??
Nic nie słyszałem, ale podejrzewam, że nie przyjdzie nam długo czekać. Drugi sezon w końcu puścili dość szybko.
no wlasnie tez tak mi sie wydaje ze to bedzie styczeni luty. bo przeciesz 2 sezon wlasnie rozpoczeli nadawac pod koniec stycznia , szkoda ze dopiero wtedy jeszcze tyle czekania:(
od 6 lutego na axn tj w niedzielę o godz 20:00 lub w poniedziałek o 21:00
a prison break w każda niedzielę o 20:00 na polsacie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ja przed chwila wlasnie widzialam 1 odcinek 3 serii i moge powiedziec ze jest jeszcze bardziej zawinięty niz ostatni z drugiej:):):) nie kumam juz nic..
Gdzie mow szybko na jakim kanale??
ja czekam i czekam wiem ze na ABC juz ruszyl ale niemam tego kanalu:(
A będzie leciał kiedyś Priosn Break w polsce???? Może AXN sie zlituje. Tak po zatym na LOST 3 chetnie poczekam:)
Hmmm. A ja to nie mam nawet AXN :/
TVN czy co tam jeszcze zamiast pięciu tysięcy idiotycznych seriali mogliby kupić takie Prison Break... But..it's impossible :(
Hehe a ja oglądalam już pierwsze trzy odcinki 3 serii, mimo iz nie mam ABC ;) I musze przyznac ze sa jeszcze lepsze od poprzednich dwoch serii :D
To prawda (co prawda widzialem tylko 2 odcinki), jezeli wydaje wam sie ze juz cos rozumiecie, to po obejrzeniu poczatku 3 serii juz nic nie bedziecie wiedziec, POLECAM!
Trochę nie w tym temacie ale ta sama tematyka ;-) http://www.filmweb.pl/topic/522115/Uwaga+++++DLA+FAN%C3%93W++ZAGUBIONYCH++++prze czytajcie+to+koniecznie+++.html [www.filmweb.pl/topic/52...]
Przecież na stronie Tvp i tych innych jest napisane, że Zagubieni 3 ''od lutego w AXN w każdą niedzielę''. Więc chyba raczej tak będzie.
Taaa, ale to czemu nie ma nowych odcinków w necie? stanęło na 6 i tyle. I ciekawe, co do axn ma tvp?
Żałosny jesteś... Nowe odcinki 3 serii będą leciały od lutego na ABC... Jakbyś na serio interesował się tym, kiedy będą nowe odcinki, znalazlbys to, ponieważ jest o tym napisane na prawie każdej stronce o LOST...
Sam jesteś żałosny. Nie czytam kazdej strony jaka istnieje, bo mam pilniejsze sprawy od lost-a, tym bardziej, iz i tak mnie to wkurza. A jesli się grzecznie pytam to po prostu mógłbyś GRZECZNIE odpowiedziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obejrzalam 6 odcinków 3 sezonu i jeszcze się w tym nie zgubilam :) a dalsze części rzeczywisćie bedą w lutym. pozdrawiam
Ja również widziałam pierwszych 6 odcinków trzeciego sezonu i jestem pod wrażeniem. Najlepszy serial i w zasadzie jedyny, który oglądam. Już się nie mogę doczekać kolejnej dawki :)
W Polsce premiera 3 sezonu: 11 lutego 2007 r. w AXN, a tymczasem dla niecierpliwych (wiadomo gdzie ;) )
Pozdrawiam
Hehe, teraz juz wiem. Od 8. No, ciekawe, bo na znanych mi stronkach sa publikacje tylko do 6 odcinka.
na AXN 11 lutego ... a dokladniej najlepiej zobaczyc sobie na tą oto stronkę : http://www.axn.pl/lost3/ powodzenia :)
Premiera pierwszego odcinka 3 sezonu Zagubionych będzie lecieć na AXN w tą niedzielę (11 lutego) o 20:05 :)