Ja wolę LOST'a działa bardziej na psychikę

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
fro08ges

ja wolę Herosów,
ten serial nie jest taki jak inne, rozkręca sie bardzo powoli, ale to skutkuje...

Pfonix

W sumie masz racje ale brakuje mi tam retrospekcji i tej tajemniczości

fro08ges

Ja zdecydowanie wolę Heroes - świetny serial.
Lost mnie jakoś szczególnie nie zachwycił.

fro08ges

Ja wolę "The Kill Point".

Beznickowy

I "Dextera" i "Kyle'a XY"

fro08ges

Lost byly lepsze.Byly bardziej tajemnicze,retrospekcje troche mnie denerwowaly.

fro08ges

..było - ale rozumiem Twój tok myślowy "mój temat, ludzie ponabijają mi postów"...

HEROES - bo LOST jest nuuuuudny jak flaki z olejem i niedługo osiągnie rozmiary 'mody na sukces'... .

diana6echo

Lost, bo Diana nie ma racji:D

Nie no LOST, bo ostatnie odcinki, były genialne, a jeżeli ktoś twierdzi, że nudne, to znaczy, że albo nie oglądał, albo po prostu Lost, to serial nie dla niego(?).
Czemu nie Heroes? Ma błędy w scenariuszu, gra aktorska nie powala, niektóre sceny naiwnie naiwne...

era

"naiwnie naiwne"... hmm... Nie wiem czemu ale kojarzy mi się ze słowami premiera (czy prezydenta) - "oczywista oczywistość".

Beznickowy

To taki mój neologizm ;d

era

..Ty mi nie podskakuj ;P... .

.LOSTa oglądałam - trzeba przecież wiedzieć o co się dzieje w obozie wroga ;P.. .ale masz rację - ten serial jest po prostu nie dla mnie - pierwszy sezon - OK ale kolejne?.. O___o to już tylko trzepanie kasy.. .

.o kolejne sezony HEROES też się boję (jak Sylar przejdzie na dobrą stronę to ja seppuku popełnię X___x)... .

fro08ges

Według mnie to heroes nie ma ciągłości a w loście wiele fragmentów jest powiązanych. Poza tym heroes złudnie przypomina inny serial 4400

fro08ges

Lost

użytkownik usunięty
sly1111

LOST!!!!!!!ZDECYODWANIE LOST!! BEZ ZADNYCH WATPLIWOSCI! Moze nie jest to serial dla pewnej grupy osob,ale nie da sie ukryc,ze ogolem jest genialny! Tajemniczy,wciagajacy,swietni aktorzy,dobry pomysl i co wazne-nie jest to zadna podrroba innych seriali,ani na niczym sie nie wzoruje,orginalny pomysl,ktory zasluzyl sobie na sukces jaki odniosl.

fro08ges

moim zdaniem nie powinno sie porownywac tych seriali. ale to tylko moje zdanie.
mozesz porownac Herosow do 4400.
wtedy bym odp ze lepszym serialem sa Herosi.
ale powtarzam po raz kolejny: to tylko moje zdanie.

gosiek_10

Dla mnie zdecydowanie lepszy LOST. Herosi bardzo mnie nudziły..

sebjak

zdecydwoanie wole LOST ................

fro08ges

Lost jest nudnawe momentami ;) a hirołs nie wymaga jakiegokolwiek wysiłku umysłowego.. W lostach nie ma wpadek.. Wole Heroes ;>

fro08ges

uwielbiam obydwa, ale Lost to moja najpierwsiejsza miłość ;D. I w tym serialu jest coś takiego, że strasznie mnie przyciąga do ekranu, a herosi już nie w takim stopniu.

lost.