znacie jakieś fajne nowinki na temat tego serialu?
i wgl jak sądzicie co się teraz wydarzy? : P
i która seria według was jest najlepsza?
pytanie skierowane do fanów. : )
Z tego co kojarzę, to na AXN miała być powtórka 4 sezonu w lutym, a na nce jest juz 5 sezon i na tym moja wiedza sie konczy:P
Lost dalej trzyma poziom. Oglądalność niestety leci na łeb, na szyję, ale to już jest serial dla "wtajemniczonych". Jeśli ktoś nie oglądał całości, to zaraz się pogubi i zniechęci.
Podoba mi się motyw z wyeliminowaniem retro- i futurospekcji na rzecz bardziej "filmowego" prowadzenia fabuły. O bohaterach wiemy już tyle, że nie było sensu dalej drążyć ich przeszłości. No i twórcy w końcu jasno opowiedzieli się po stronie s-f i mistycyzmu, a nie nauki - dla mnie duży plus.
dla mnie ostatnie odcinki nowego 5 sezonu były świetne. W ogóle cała 5 seria jest dużo lepsza niż 3 czy 4 . Znaczna część tajemnic zostaje wreszcie definitywnie wyjaśniona a nie dochodzą w ciągle nowe czym raczono nas w poprzednich sezonach.
a właśnie ja słyszałam że niektórym nie podobały się te akcje z przesuwaniem wyspy bo odchodzi to zupełnie od realności. : P
mi natomiast się podobało no i wyczekuję kolejnych odcinków.
ciekawe co teraz się jeszcze wydarzy jak oni wszyscy znowu wrócili na tą wyspę... ; >