co myślicie o lost czekam na koncepcje co do rozwikłania zagadki kim są tamci i jaki mają cel powiem że widziałem już 6 odcinków III serii czekam na pomysly

użytkownik usunięty
Gwarek_TG

ja widziałam narazie 4 odcinek 3 sezonu ;] musze nadrabiać, bo niedługo wychodzi 7 ;]

i masz jakiś pomysł co do "tamtych" bo ja juz słyszałem dziesiątki od znajomych i może ktoś w końcu rozwikła tą zagatkę

Gwarek_TG

Tamci, to kosmici którzy na wakacje zrobili sobie wypad na ziemską wyspę, która miała być bezludna aby mieli spokój, jednak los im nie sprzyjał bo okazało się że głupi samolot pierdyknął właśnie obok wyspy i momentalnie się zaludniła. Obcy się zdenerwowali i zaczęli likwidować nieszczęśników. Myślę jednak że Mr Eko ich wybawi. :) oto rozwikłanie tajemnicy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
MegaTM

Na wyspie odbywał się (wojskowy?) projekt badawczy. Stworzono kilka sekcji zajmujacych sie róznymi zagadnieniam (m.in. magnetyzmem, obserwacja psychologicznej reakcji na samotność i izolację itd.). W ramach tego projektu próbowano również stworzyć nowe utopijne społeczeństwo i to własnie są Tamci. Trudno powiedzieć, czy eksperyment sie nie powiódł i rzeczona społeczność wymkneła się spod kontroli twórców projektu roszcząc sobie prawa do całej wyspy (dlatego część bunkrów opustoszała), czy eksperyment jest w trakcie (na co wskazywałby zrzut żywności). W każdym razie Tamci chcą usunąc intruzów ze Swojej wyspy częściowo przez właczenie ich do swojej grupy (zabieranie dobrych ludzi), a częściowo przez ich likwidację.

MegaTM

Słuchaj ja oglądanie lostów zakończyłam na pierwszych trzech odcinkach, jeżeli coś obejrzałam dalej to zupełnie przez przypadek (albo jeżeli nie było nic innego w tv) i nie wyskakuj mi tu z wykrzyknikami jak się na żartach nie znasz.

sylwia_86

Sylwio! jak zobaczyłam tekst "co myślicie o lost czekam na koncepcje co do rozwikłania zagadki kim są tamci" od razu pomyślałam "tamci to obcy"... patrze a tu już jest taka interpretacja...

wyprzedziłaś mnie
;(

ottak

Wybaczysz mi? :) nie mogłam się oprzeć pokusie i uruchomiłam swą wyobraźnie :)

sylwia_86

Kiedy wychodzą nowsze odcinki?
Każdy podaje inne informacje :/
To jak w końcu jest z kolejnymi odcinkami Lost sezonu III-ego?

sylwia_86

w ostateczności wybaczę ;) zresztą już to zrobiłam xD