wszystko na ten temat!!! piszcie co lubicie w tym filmi a czego nie, wszystko o nim!!!

Grzybek_11

Slyszalem gdzieś że ma być 5 serii LOST-ów i film kinowy. Prawda to czy nie?

Grzybek_11

Tak dla wyjaśnienia Grzybek: LOST to serial, a nie film. A wiesz na czym polega różnica? :D Jeżeli nie zobacz sobie te tematy: http://pl.wikipedia.org/wiki/Film oraz http://pl.wikipedia.org/wiki/Serial_telewizyjny

Pozdrawiam :~)

MobsterPL

Początkowo nawet fajny był, ale cały ten sekret ich pobytu na wyspie stał się nudny, dlatego też przestałam oglądać serial.

sylwia_86

A ja z kolei wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek 3 serii. I muszę powiedzieć, że mnie nie zawiódł. Sting--> ale się czepiasz :P

FEAsaurus_Rex

Zawsze ktoś się musi czepiać, żeby nudno nie było :D

Grzybek_11

pewnie zaraz mi ten post skasują :P, ale wam powiem, że odcinek 3x07 jest mocny ;]
oglądał ktoś?

LeiA

Ten serial to arcydzieło! trzyma w kazdym momencie w npaieciu i zmusza do myslenia a by czegos sie doweidzec, gdyz nic nie jest w prost odpowiedziane. Tojest arcydzieło a nie jakies tam preson break

Gigacz

w 100% racja. dokładnie podsumowanie tego serialu

Gigacz

Jakieś głęboko ukryte kompleksy względem PB? ;)

Jancio

Tak, intensywana reklama polsatu mnie zacheciła, 1-szy odcinek obejrzałem, potem drugi, potem jeszcze pod "nakazem" pewnej niewiasty (hehe) kolejne 2 na "aviku" i sie zawiodłem, wogole mi sie niespodobał. i Drażni mnie iz ma wiekasz srednia od LOST. I do mnie poprost wkurXXX ze "maniascy" PB specjalnie zaniazaja srednia LOST do 1/10 a PB 10/10. Czy tak się robi? wiem bo sprawdziłem kilka osób z ktorymi sie juz kłciłem na forum.

użytkownik usunięty
Gigacz

ojej.. ale myślisz, że nie ma osób, które robią odwrotnie? (chodzi mi o fanów Lost).. zresztą, czy śrendnia jest taka ważna? niech każdy ogląda to co mu się podoba i wszyscy bedą szczęśliwi :)

hmmm.... masz racje! chyba tak zrobie! Ale rzeczywiscie, neich kazdy oglada co mu sie podoba. Dla mnie i tak Zagubieni to najlepszy serial. Pierwszy odcinek pierwszego sezonu. Jack budzi się na plaży. Ten widok zaintrygował mnie od pierwszej chwili. A PB? po objerzeniu kilku odcinkow nadal nie popadłem w manie. LOSt tak samo mi sie podoba jak przed laty "The X - files". :-)

Gigacz

W takim razie jestem jakimś histopatologicznym mutantem. ;-) Uwielbiam oba seriale: i "Zagubionych", i "Skazanego na śmierć". Już dawno wystawiłem im maksymalną ocenę, której nie zamierzam zmieniać. :-)

LeiA

tak jest!!! 7 jest mocny,,,,,,,,,,,,,,,,,,

użytkownik usunięty
Grzybek_11

Lost jest moim ulubionym obecnie serialem, ale muszę przyznać że odcinki 3 sezonu nie trzymają tak w napięciu jak sezon pierwszy..
Prison Break równie świetny, ale nie widzę powodu do porównywania obu seriali - oba są troche inne ;)
*Pozdrawiam*

Grzybek_11

No ja musze przyznac,ze jestem rozczarowany tym serialem.Nasłuchałem sie od znajomych,ze dobre,fajne...a tu takie sobie.Jesli tutaj piszecie,ze 1 sezon jest najlepszy, to chyba daruje sobie drugi...nie lubie jak musze ogladac drugi raz odcinek na ktorym zasnałem lub zmuszac sie aby dotrwac do konca.Niestety po obejrzeniu 17odc. 1 sezonu kilka razy mi sie to przytrafiło,ale zamierzam wytrwac do konca i wtedy dokonac właściwej oceny.

Grzybek_11

Moim zdaniem serial jest fajny. Trochę sie juz pogubiłam i nie bardzo wiem o co teraz chodzi no ale cóż jest ciekawy w każdym odcinku dzieje się cos innego a nie tak jak w M jak miłość (bez obrazy dla fanów) 100 odcinków o tym samym. Nie mogę sie juz doczekać 3 serii (choć już oglądałam jeden odcinek na AXN:). Ale najbardziej w serialu nuży mnie to, ze nigdy nic nie wiadomo:D. Dopiero po jakimś czasie można sie domyślać a tu znowu jakaś następna tajemnica. Pozdrawiam;*

użytkownik usunięty
andz_shit

no właśnie.. przesadzają z tymi tajemnicami.. mogliby zacząć coś wyjaśniać, bo tak ludzie się już tym nudzą.. ;/

Super serial ale na drugiej seri się zawiodłam, pierwsza była lepsza. Mam nadzieje że się wreście w trzeciej seri wszystko wyjaśni. Bo ile można to ciągnąć(słyszałam że maksymalnie to do piątej seri zrobią) to nie "Moda na sukces";p

Foxi_2

5 serii ? Ja chyba padne , juz sie mecze ogladjac ten serial s03e08 a tu ma byc ich 5?? blleeeeeeee. A co do PB to tez troszke przedluzaja jestem na s02e17 i mam nadzieje ze juz dlugo nie pociągną

Grzybek_11

Serial jest świetny, ale mogliby nie robić tych niezniszczalnych zbliżeń na Jacka bo mam odruchy wymiotne jak na niego patrzę :/

just_me_keira

Fajny serialik. nie wiem tylko czemu nie lubisz Jecka:(:( Ja tam nic do niego nie mam. jest fajny:)

darek_tomek

Trzeci sezon jak narazie zaniża poziom całej serii :|
Coraz bardziej ta cała zagadka wyspy robi się kosmiczna-tylko czekać aż pojawią się zielone ludziki i okaże się że to wszystko działo się na Marsie <lol>
Nie chcę być źle zrozumiana-lubię Zagubionych,ale jeżeli mają już kręcić te odcinki po to tylko by kręcić dla zbicia kasy i już nie ważne co tam sobie wymyślą albo jak bardzo to wszystko pokomplikują-no to już lepiej zakonczyć to całe "LOSTowanie" porządnie i na dobrym poziomie...-a nie kręcić nawet 5 czy 10 sezonów bez "tego czegos" .

Grzybek_11

Zagubionych lubię, a co do PB nie mogę pojąć za co ludzie tak lubią ten serial. Nic w nim wyjątkowego, a wszędzie słyszę tylko Prison Break że aż mdło...a wracając do tematu to uważam że 3 seria Lost jest jak na razie dobra i nie zawiodłam się. Zdarzają się słabe odcinki, lecz te świetne nadrabiają to :) I nie mogę się doczekać kolejnych.